- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
- 698
gec cevap yazabıldıgım ıcın oncelıkle hepınızden ozur dılıyorum... senağlamacanım tebrik ederim seni maşallah..bu diyet işine hangi sene başladın yani 31 kiloyu ne kadar zamanda verdin...yapamam edemem diyenlere örnek ol işte..ne kadar seviyorsundur şimdi vücudunu...azmine hayran kaldım..inşallah ömnür boyu bir daha kilo sıkıntın derdin olmaz..
ılk once 90 kıloydum zamanla 81 e ındım uzun vadede asıl devalı tepoyla 81den baladım ve dort ay sonra 59 oldum cok uzun zamandır da bu kılodayım ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım
mehalım saol canım darısı herkesın basına haftada 1 kılo bazen 1,25 verdım canım cok nadırdı vucudumun dırendıgı sanırım toplam sure ıcınde 2 - 3 haftayı gecmezÇok tebrik ederim arkadaşım disiplinli davranmışın ve istediğin sonuca ulaşmışın.şimdi gelelim soruma merak ettiğim bu düzen ile haftada ortalama ne kadar kilo veriyordun
bence senın fazla bı kılon yok canım eger gercekten beynınde bıtırırsen bu ısı olmucak bısı degıl... abur cubur konusuna gelınce dıyette oldugum donemde agzıma bıle almadım cıpstı baska bıseydı ama haftada bır gun ya pızzacıya gıttı ya donercıye delı gıbı de yedım ama yıne salmadım odulumdu o benım cunku ve eger o gun odulum varsa sabah ve aksamı dengeleyıp ertesı gun sporumu bıraz arttırarak dengeledım sımdıyse yenı bır taktık uyguluyorum sırnaşık şey ayda bır kez bı paket cıpsı oturup hupletıroum ama o ay baska cıps yemıyorum... cıkolata olayına gelınce gelende pıko yıorum ve tadına bayılıyorum bı de saolsun bızım bakkalın bı cıkoltaı var mınnacık bı paket bılırsın normalde paket acıldımı bıter boyutu ne olursa olsun ama bu mınnacık tam da doktorların gunluk 2 parmakcık zararsız dedıklerı boyuttan ama onuda hergun yemıyorum haftada bazen 10 gunde bır...bole yanı sekercımmm... yaparsın ya yeterkı kendını olmak ıstedgın gıbı hayal etaydasu öncelikle tebrik ederim. çünkü yaptığın şey gerçekten çok önemli bişi. ben de gecen yıllara göre daha zayıfım ama hala fazla kilolarım var. boyum 1,58 şimdiki kilom 55, 48 olmak istiyorum. şimdi benim sormak istediğim bi sorum var yerimseniben hani demişsin ya cips galiba çikolatadan da vazgeçmişsin bunu nasıl yaptın :sm_confused: ben bi gün çikolata yemezsem sanki bitkin oluyorum enerjim olmuyo ya da galiba psikolojik bilmiyorum.
olayım arkadasım gel dökül anlat bakim hikayenı sende Şenizbana da destek ol-tatlicadiarzu-
canım merhaba ben ole form cayı morm cayı ıcmedım valla ama suyumu hep ıctım zaten ıceceklerle de aram yoktur ole kı meyve sularını bıle tuketmemek gerektıgını ogrendıgımden berı obu da ıcmıyorum heryeı oldugu gıbı tuketmek ıgerekıyo posasıyla bırlıkte yıyorum mevyemı de...mirmirmirmirmerhaba azminize hayran kaldım ben 7 aylık evlıyım ve 12 kılo aldım.52 den 63'e çıktım,dıkkat etsemde kılo almaya başladım,doktora gıttım anlattım hızlı bı şekılde kılo alıyorum bı de sureklı kabızlık var oldu,bana test yaptı dedıkı troyot bezlerın az çalışıyor dedı ve bu da kıloya neden olur dedı,ilaç verdı gunluk çeyrek hap.. ama susatmasından başka etkısını görmedım,önceden hıc su ıçmesem içmezdım sımdı içmeye başladım ama kılo veremedım,siz nasıl verdınız,form çay falanda aldınız mıi?
Aydasu topik açmış. ablası bir şeyler yazmamış.olurmu hiç.
canım takımdaşımın başarya giden yolunda onun azminden nasiplenen ,onun fırçalarıyla kendine gelenler grubundandım diyebilirim biz beraber başladık ama o kaçamaksız,öğün atlamadan ,en zor durumda bile paylaşımdan kaçınmadan ve herkese destek olmaya çalışarak ulaştı onu mutlu eden bu sonuca.
bence irade,iyi niyet,istikrar, kararlılık kazandı
sadece kendini düşünmedi yediğim poacalardaki katı yağ yorumuyla ,bisküvideki kalori uyarısıyla ve yürüyüşleriyle aklımda aynı zamandada gönlümde yer etti. o bu sonucu hak etti.
bence bu topikte yazmaya devam etmek kilo koruma programındak iörnekler gibi olacaktır.
hepmutlu ve hep zayıf kalman dileğimle....
ablacım ınan gururlandırdın benı yazdıklarınla bır parca destegım olduysa ne multlu bana nerdeyse bır yıla yaklastı tanısalı saolsun kk :enbuyukkk: ınsallah sen de tum arkadaslarımda basarırsınız bunu yurekten ıstıyorum
senın tespıtlerın benım ıcın ışık kaynagı bılıyorsun
evet arkadaslar gercekten ogun atlamadım hala da kılo verdım dıye salıyorum kendımı en onemlısı de bu sanırım
tekrar tekrar saol ablacımmm Şeniz ıyı kı varsın...