Aydasu'nun başarı öyküsü

Gercekten Süpersin canim...Benimde bi 7-8kilo fazlaligim var
herkes dalga gecer oldu, bayagi fark ediyor sanki bende, eski kiyafetlerimin hic biri olmuyor
aynaya bakinca kendimi hic begenmiyorum...kendimi berbat hissediyorum....
heleki nisan resimlerime baktikca.... ((
ama o 8kiloyu vermeye irade yok bende...nasil yapicam bilmiyorum
gecenlerde bir 1hafta diyet yaptim okadar fark ettiki 2kilo verdim sanirim ama inanilmaz fark etti...
yalniz hepsini geri aldim ((
nasil yapicam bilmiyorum
bide calistigim icin tam kahvalti falanda yapamiyorum, oda arada kayniyor... (

Cok tesekkur ederım betul...
Inan bana eger kılo vermeyı gercekten ıstıyorsan onunde hıc bır engel duramaz...
Bır bakmıssın sen kendını oyle bır kaptırmıssın kı ucup gıtmıs kılolar...
Yeter kı sen ıste bunu yerimseniben

Aydasu merhaba,topiğin uzun zamandır sessiz kalmış...Hala bıraktıgın yerdeyım ben,88 kg ya düşmüştüm şimdi ise 91...bugun tekrar basladım umarım sonuc alırım...görüşmek üzere...çok öpüyorum seni...

Canım merhaba, çok uzun zaman oldu...
Nasılsın?
Vaktin müsait mi bilmiyorum ama belki zayıflama gruplarına girersen ordaki arkadaşların da motivasyonu ile daha rahat verebilirmişsin gibi geliyor bana ne dersin

Ha 88 ha 91 o kadar moralini bozma ama artık ipi de elden bırakmayalım...
Ne dersin istermisin söyleyelim arkadaşlara grup için

Son düzenleme:

İyiyim canım,sen nasılsın.
Tatlım epey oldu görüşmeyeli,yaz dönemi epey sıkıntılı duygusal cöküntülü geçti.zayıflama topiklerini hiç takip etmedim açıkcası ama her gün müsait olamıyorum ki belki de faydası olur...bilmiyorum ki:44:

Anladım canım...
Elimden gelen birşey olursa seve seve yaparım, biliyorsun...

Aydasu senin resimlerini bir sitede gördüm.başlıkta şuydu 30 günde 30 kilo verdim hemde göbeğim eridi.gerçekten o sen misin.30 günde 30 kilo mu verdin?

Aydasu senin resimlerini bir sitede gördüm.başlıkta şuydu 30 günde 30 kilo verdim hemde göbeğim eridi.gerçekten o sen misin.30 günde 30 kilo mu verdin?

Bismillah
Nasıl ya başka bir sitede benim resmim mi vardı?
Ben burdan başka yere eklemedim ki resim fakan
rica etsem bana özelden ulaşabilirmisiniz?

İnanamıyorum şoktayım, burdaki yazım ve resimlerim baska bır sıtede yayınlanmıs, hem de benım ağzımdan...
cıldırmak uzereyım...
fıkrı olan varsa yasal surec hakkında yardımcı olabılır mı

tatlım geçmiş olsun,umarım yasal haklarını savunabilirsin...

Tatlım merhaba,
naptın şu başka site de senden habersiz resimlerini koyulması işini:44:
umarım sorunu halledebilmiş,yasal hakkını savunabilmişsindir.:44:

ben aşırı kilolu değilim ama karşılaşınca okumak istedim ve para konusunda olduğu gibi bu konnudada azmine hayran kaldım

diyet yapasım geldi inan

birgün ihtiyacım olursa bu sayfayı okuyacağım

ben aşırı kilolu değilim ama karşılaşınca okumak istedim ve para konusunda olduğu gibi bu konnudada azmine hayran kaldım

diyet yapasım geldi inan

birgün ihtiyacım olursa bu sayfayı okuyacağım

İlahi nasıl hoşuma gitti yazın anlatamam arkadaşım...
Gururum okşandı valla
Çok teşekkür ederim

aydasu kardeş,
bence en büyük başarın polikistik overı yenmek olmuş. ilerde başına bin türlü dert açardı. çocuk sahibi olamamak en başta.
ben buna dikkat çekmek istedim. vücut ağırlığını %3 kadar bile kilo vermek bu tür sorunlara ilaçtan daha iyi geliyor. bende 2-3 sene pko yüzünden çocuk sahibi olamadım. sağlıklı bir şekilde 3-4 kilo verdim ve ilk kez adetim düzene girdi ve tıbbi yardımla hamile kaldım. şükür şimdi doğum kilolarını vermeye başlıyorum.
pko resmen bir kısır döngü. kilo veremiyorsun aldıkça da adet göremiyorsun. bu döngüyü kırarsan her şey düzene giriyor. özellikle bu sorundan yakınan genç kızların ya da çocuk arzusu olanların mutlaka sağlıklı bir şekilde kilo vermeleri gerek. sıkı diyetlerle değil ama spor ve dengeli beslenerek.
kilo vermek doktor doktor dolaşmak ve ilaç kullanmaktan daha kolay aslında.

harikasınnnnnn tebriklerrrrr darısı bizim başımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…