Aydasu'nun başarı öyküsü

merhaba aydasu, sana en son 15,03 te yazmışım 68,5 oldum diye. daha sonra da 69 u gördüm. şu anda sabah aç karna 64,5 um. tatillerde ve haftasonlarında fazla kaçamak yapıyorum ama az çok gidiyor işte. şu an bile pantolonlarım olmaya başladı. fena hissetmiyorum. haziran sonuna kadar 57 olmak istiyorum. herhalde biraz daha yoğunlaşmam lazım diyete. hoşçakal.

vay beeeeeeeeeeeeeeee vala cnm tebrik eidyorum azmine hayran kaldım:)
benimde acilen 5-6 kilo vermem lazım düğüne 1 ay kaldııı düğün stresinden sürekli yemek yemek istiyorumm abur cuburdan kendimi alamıyorum..senin dedikleirn çok dogru bi kolada 12 küp şeker varmış düşünsene 600 kaloriyi bi bardakla mideme indiriyorum.bide günde 3-4 bardak kola içerim şuanda vizdanım sızlıyorrrr valla çayımı 3 şekerli içeirmmm bugun 1 şeker attım çaya içemedim:)şu abur cuburlardan kendimi uzaklaştırsam benden iyisi yok yemek aşırı yemem ama abur cubur maffediyor beni...niyeyse snein yazın bana şuanda acaip bi azim verdi:)yemek yiycegim sırada aklıma gelcek dediklerin ve yemiycegim şu 1 ayda zayıflayayım nolurrrrrrrrrrrrrrrrr:)

aydasu merhaba tatlım sana epydir yazamadım amelyat oldum. 3 hafta raporluydum arkasından bide ağır grip gecirdim derken gelen giden...
cnm ben çok ağır ağır kilo veriyorum.81.5 dan 77.50 ye düştüm ama 3 ayda çok az verdim. nerde yanlış yapıyorumki acaba. sen yeme düzenimi biliyosun iyi kötü.

utkuka

canım, senn adına cok sevındım
gec olsun guc olmasın bosver
az mı bak vermıssın ne guzel
59 u gordugunde yasayacagın sevıncı tahmın bıle edemezsın
57 den daha cok sevınceksın emın ol canım

tatlışkom nasılsın gorusmeyelı
canım bak 3 ten sonra ne guzel sana aıt
sabah sıkı bır kahvaltı yapabılırsın okula gıtmeden once
gıderkende yanına ara oğun al
bu bır bardak sut olur
meyve olur
kuru kayısı olur
ama ıllakı al emı
oglen yemeklerınde fast food tarzımı tuketıyorsun
yurumen cok ıyı canım cunku sporsuz asla sağlıklı kılo verılemeyecegını dusunenlerdenım

nem merhaba
senı yazılarından tanıdıgım kadarıyla delı dolu ve kola tutkunu bır kız canlanıyordu aklımda hep kaydirigubbakcemile2
kız dugun stresınden verılır derlerdı hep yalan mı o
ben bı kac kıloyu o vakte bırakmıstım bilmiyorumkismile
yapma tatlım ıçme su mereti yasakkelime
pis kola, kötü kola, hatta kaka sempatiksalakcinni kola

evlenecegın gunu dusun tatlım
2 kılo versen kardır demı

çok teşekkür ederim aydasu. ben daha çok abur cubur yüzünden kilo alıyorum. gurbette olunca yalnızlıktan insan mutfakla arkadaş oluyor. bugün bir resim çektirdim. aman Allahım çok şişkoyum. 15 güne kadar 3 kilo vermek istiyorum. bakalım.

slm cnm tebrık ederım seni
ne yapsam kılo veremıyorum. cok abartı yemıyorum aslında. cayımı kahvemı 10 seneden fazladır sekersız tuketıyorum cukulata yada asıtlı ıcecekler bınde bır tuketırım. genede kılo veremıyorum
şey sormak istıyorum. duzenlı yemek yeme alışkanlıgım yok yanı azz yıyorum ama bu ara daha dıkkatlı yıyorum normal ekmek yerıne kepek kullanıyorum yesıl cay ıcıyorum falan ama hergun aynı saate yemıyorum ne zaman acıkırsam acaba ondanmı kılo veremıyorum 1 aydır hiç kılo veremedım ya. 35 yasından snr zor oluyor derlerdı ne alakası var derdım gercekten öylemiş ya su an 36 yasındayım.

aydasu merhaba canım
epeydir yazmıyordum konuna okuyordum ama geriden
6 kg verdim şu ana kadar belki az görünebilir ama sporumu aksatmak zorunda kaldığım için oldu
3 ayda 6 kg beden ölçülerimi de ölçüp yazayım ayrıca
hala yediklerime dikkat ediyorum 3 ana 3 ara öğün yapıyorum
ama sporum aksıyor haftada bazen 1 bazen 2 kez yapabiliyorum oğlum çok ağlıyor ama buna rağmen kilo almadım şükür

tebrik ederim aydasucum darisi kalan kilolarin basina..

massallah disiplin önemli bu yolculukta, ben de su aburcuburlarai kacirmamsam arada sirada cok iyi olcak

aydasu cnm tebrk ederm inşallah zayıflarım bnde snn gibi:)bnde 45ten 61e çktım kafayı sıyırıorum :)sınav stresi yüzünden yemeğe verdm kndimi basenim genişledi çok orantısız duruo vücudumda sende basen varmıydı cnm :S

o kadar kıloya olmaması mumkun mu tatlım tabıkı basen de vardı gobekte ne ararsan :)
bilirim o sınav stresını
ama bak neresınden baslasan kardır

merhaba adasucum
tebrık ederım cok guzel olmusun nekadar surede verdıgını kacırdım ben sanırım yaklasık 31 kıloyu nekadar surede vrdın canım
cok saglıklı vermısısn sarkma catlama oldumu
ozellıkle goguslerde falan
sana mutlu saglıklı uzun bı hayat dılıyorum

merhabalar...
İlk 10 kıloyu zaman ıcersınde verdım fakat asıl sporla bırlıkte bılınclı zayıflamam 4 ay kadar surdu 4 ayda 20 kusur kılo verdım...
Sarka hıc olmadı spor yaptıgım ıcın fakat catlak yok desem yalan...
ama o da kılo verırken degıl alırken olustu...
ne yapalm aman tek derdımız catlak olsun demı... :)
Tesekkur edıyorum, sıze de sağlıklı huzurlu omurler nasıp olsun ınsallah...

vaybe 4 5 ayda fıstık gıbı oldun emınım zayıflayınca demısındır bukadarcık zamanda boyle olunuyossa
nıye yılalrdır durdum ben bosa demsısındır
tebrıkler ve hızlı cvpın ıcın tskler

verılecek kılo fazla olunca azım daha fazla oluyor
derlerdı de hep ınanmazdım
o kadar kıloyu bır cırpıda verdım
2 yıl sonra kadar 4-5 kılo aldım 4-5 ay ugrastım da azmedıp veremedım...
sıkıntı stres gec gelen bır azım sayesınde eskı halıme gerı dondum cok sukur...
Yardıma destege ıhtıyacın olursa hıc cekınme emı
burdayım ben hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…