• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydasu'nun başarı öyküsü

Gercekten Süpersin canim...Benimde bi 7-8kilo fazlaligim var
herkes dalga gecer oldu, bayagi fark ediyor sanki bende, eski kiyafetlerimin hic biri olmuyor
aynaya bakinca kendimi hic begenmiyorum...kendimi berbat hissediyorum....
heleki nisan resimlerime baktikca.... :(((
ama o 8kiloyu vermeye irade yok bende...nasil yapicam bilmiyorum
gecenlerde bir 1hafta diyet yaptim okadar fark ettiki 2kilo verdim sanirim ama inanilmaz fark etti...
yalniz hepsini geri aldim :(((
nasil yapicam bilmiyorum
bide calistigim icin tam kahvalti falanda yapamiyorum, oda arada kayniyor... :((

Gercekten Süpersin canim...Benimde bi 7-8kilo fazlaligim var
herkes dalga gecer oldu, bayagi fark ediyor sanki bende, eski kiyafetlerimin hic biri olmuyor
aynaya bakinca kendimi hic begenmiyorum...kendimi berbat hissediyorum....
heleki nisan resimlerime baktikca.... :(((
ama o 8kiloyu vermeye irade yok bende...nasil yapicam bilmiyorum
gecenlerde bir 1hafta diyet yaptim okadar fark ettiki 2kilo verdim sanirim ama inanilmaz fark etti...
yalniz hepsini geri aldim :(((
nasil yapicam bilmiyorum
bide calistigim icin tam kahvalti falanda yapamiyorum, oda arada kayniyor... :((

Cok tesekkur ederım betul...
Inan bana eger kılo vermeyı gercekten ıstıyorsan onunde hıc bır engel duramaz...
Bır bakmıssın sen kendını oyle bır kaptırmıssın kı ucup gıtmıs kılolar...
Yeter kı sen ıste bunu yerimseniben

Aydasu merhaba,topiğin uzun zamandır sessiz kalmış...Hala bıraktıgın yerdeyım ben,88 kg ya düşmüştüm şimdi ise 91...bugun tekrar basladım umarım sonuc alırım...görüşmek üzere...çok öpüyorum seni...

Aydasu merhaba,topiğin uzun zamandır sessiz kalmış...Hala bıraktıgın yerdeyım ben,88 kg ya düşmüştüm şimdi ise 91...bugun tekrar basladım umarım sonuc alırım...görüşmek üzere...çok öpüyorum seni...

Canım merhaba, çok uzun zaman oldu...
Nasılsın?
Vaktin müsait mi bilmiyorum ama belki zayıflama gruplarına girersen ordaki arkadaşların da motivasyonu ile daha rahat verebilirmişsin gibi geliyor bana ne dersin :34:

Ha 88 ha 91 o kadar moralini bozma ama artık ipi de elden bırakmayalım...
Ne dersin istermisin söyleyelim arkadaşlara grup için

Son düzenleme:
Canım merhaba, çok uzun zaman oldu...
Nasılsın?
Vaktin müsait mi bilmiyorum ama belki zayıflama gruplarına girersen ordaki arkadaşların da motivasyonu ile daha rahat verebilirmişsin gibi geliyor bana ne dersin :34:

Ha 88 ha 91 o kadar moralini bozma ama artık ipi de elden bırakmayalım...
Ne dersin istermisin söyleyelim arkadaşlara grup için

İyiyim canım,sen nasılsın.
Tatlım epey oldu görüşmeyeli,yaz dönemi epey sıkıntılı duygusal cöküntülü geçti.zayıflama topiklerini hiç takip etmedim açıkcası ama her gün müsait olamıyorum ki belki de faydası olur...bilmiyorum ki:44:

İyiyim canım,sen nasılsın.
Tatlım epey oldu görüşmeyeli,yaz dönemi epey sıkıntılı duygusal cöküntülü geçti.zayıflama topiklerini hiç takip etmedim açıkcası ama her gün müsait olamıyorum ki belki de faydası olur...bilmiyorum ki:44:

Anladım canım...
Elimden gelen birşey olursa seve seve yaparım, biliyorsun... :34:

Aydasu senin resimlerini bir sitede gördüm.başlıkta şuydu 30 günde 30 kilo verdim hemde göbeğim eridi.gerçekten o sen misin.30 günde 30 kilo mu verdin?

Aydasu senin resimlerini bir sitede gördüm.başlıkta şuydu 30 günde 30 kilo verdim hemde göbeğim eridi.gerçekten o sen misin.30 günde 30 kilo mu verdin?

Bismillah :53:
Nasıl ya başka bir sitede benim resmim mi vardı?
Ben burdan başka yere eklemedim ki resim fakan
rica etsem bana özelden ulaşabilirmisiniz?

İnanamıyorum şoktayım, burdaki yazım ve resimlerim baska bır sıtede yayınlanmıs, hem de benım ağzımdan...
cıldırmak uzereyım...
fıkrı olan varsa yasal surec hakkında yardımcı olabılır mı

İnanamıyorum şoktayım, burdaki yazım ve resimlerim baska bır sıtede yayınlanmıs, hem de benım ağzımdan...
cıldırmak uzereyım...
fıkrı olan varsa yasal surec hakkında yardımcı olabılır mı

tatlım geçmiş olsun,umarım yasal haklarını savunabilirsin...:50:

Tatlım merhaba,
naptın şu başka site de senden habersiz resimlerini koyulması işini:44:
umarım sorunu halledebilmiş,yasal hakkını savunabilmişsindir.:44:

ben aşırı kilolu değilim ama karşılaşınca okumak istedim ve para konusunda olduğu gibi bu konnudada azmine hayran kaldım :46:

diyet yapasım geldi inan

birgün ihtiyacım olursa bu sayfayı okuyacağım :65:

ben aşırı kilolu değilim ama karşılaşınca okumak istedim ve para konusunda olduğu gibi bu konnudada azmine hayran kaldım :46:

diyet yapasım geldi inan

birgün ihtiyacım olursa bu sayfayı okuyacağım :65:

İlahi :1: nasıl hoşuma gitti yazın anlatamam arkadaşım...
Gururum okşandı valla :54:
Çok teşekkür ederim :71:

aydasu kardeş,
bence en büyük başarın polikistik overı yenmek olmuş. ilerde başına bin türlü dert açardı. çocuk sahibi olamamak en başta.
ben buna dikkat çekmek istedim. vücut ağırlığını %3 kadar bile kilo vermek bu tür sorunlara ilaçtan daha iyi geliyor. bende 2-3 sene pko yüzünden çocuk sahibi olamadım. sağlıklı bir şekilde 3-4 kilo verdim ve ilk kez adetim düzene girdi ve tıbbi yardımla hamile kaldım. şükür şimdi doğum kilolarını vermeye başlıyorum.
pko resmen bir kısır döngü. kilo veremiyorsun aldıkça da adet göremiyorsun. bu döngüyü kırarsan her şey düzene giriyor. özellikle bu sorundan yakınan genç kızların ya da çocuk arzusu olanların mutlaka sağlıklı bir şekilde kilo vermeleri gerek. sıkı diyetlerle değil ama spor ve dengeli beslenerek.
kilo vermek doktor doktor dolaşmak ve ilaç kullanmaktan daha kolay aslında.

Arkadaslar merhaba...
Mutlu bir Aydasu var karşınızda...
Gecikmeli bir sayfa oldu bu...
Hedefime ulaşalı çok oldu ama kısmet bu güneymiş...

Yaşım: 23
Boyum:167
Kilom:59
Başlangıç kilom: 90

Benim Hikayem:

YAZACAKLARIMIN ZAYIFLAMAYI GERÇEKTEN İSTEYEN AMA ACABA OLUR MU DİYEN TUM ARKADAŞLARIMA ÖRNEK OLMASINI İSTİYORUM LÜTFEN YAZACAKLARIMI DİKKATLE OKUYUN...

İlkokuldan sonra kabul ediyorum hiç zayıf bır dönem geçirmedım ama tombis de sayılmazdım. Lise yıllarında 68 kiloydum,boyum 167. Balık etliydim yani... Öss stresi,adet düzensizliği, bilinçsiz yeme derken bir senede 68 kilodan tam 90 kiloya çıktım. Aynaya baktığım zaman kendimi ben bile tanımıyordum. Malesef üniversiteye gittiğimde bu kilodaydım.. Geriye dönüp baktığımda çok yazık diyorum ,resmen ziyan olmuş yıllarım...

İlk yıl bu kiloyla bitti okul. İkinci sene spora yazıldım öyle böyle derken 81 kiloya indim, bu çok güzeldi benim için ama yetmezdi. Epey bir zaman da bu kiloda kaldım. 14 nisan 2008 tarihine kadar... Aydasu kendine gel dedim, senin bir sevdiğin var yakında ailesiyle tanışacaksın ıster misin sana tombiş desinler...

Zayıflamak için bir sürü neden buldum kendıme... Veee yataktan kalkmaya üşenen ben yollardan alamaz oldum kendimi... Diyete başlamadan önce bir ay internetten araştırdım ne yapmalıyım nasıl zamana yayıp nasıl kalıcı kilo vermeliyim diye. Kafaya koymuştum bir kere... İnanın net başında araştırma yaparken bile elimde çikolata vardı nasılsa kafaya koymuştum zayıflamayı diye...

14 nisandan itibaren yaptıklarım

1- Her gün birbuçuk saat yürüdüm.

2- 6 öğün yemek yedim.

3-İki kaşık seker kullanan ben bir çırpıda şekeri tamanen kestim ve hala şeker kullanmıyorum ne çayımda ne kahvemde... Şöyle düşünün 1 kaşık şeker yaklaşık 50 kalori. Neden ziyan edeyim dedim sonuçta bir elma, armut yaklaşık aynı kalori ya da nerdeyse bir dilim ekmek. Bu haklarımı şekerde tüketmek istemedim.

4-Cips, kola, bisküvi tamamen çıktı hayatımdan. Bir tane bisküvi o da yaklaşık elli kalori. Değer mi bir anlık zevk için dedim, aslaaa

5-Bir öğün sebze yediysem diğer öğün et ya da tavuk yemeğe çalıstım ki dengelensin.

6- Diyette pilav, makarna, ekmek yenmez diye bir kural yok çıkarın bunu aklınızdan, önemlı olan besin değişimini kavrayabilmek, neyin yerine ne ya da hangi zamanda hangi besin bunu tutturabılmek.. Mesela canınız o an ekmek yemek istemiyordur ve iki dilim ekmek hakkınız vardır. Bunu iki kaşık pilavla değiştirebilirsiniz ya da makarnayla... Olay bu değişimi bilebilmek..Bugün ekmek yemedim dersiniz ama çorba içmişsinizdir alın size ekmek.. Bilinçli yapmak önemli...

Mesela örnek bir menü yazmak istiyorum

Sabah: 2 dilim ekmek+ 5 zeytin+ 1 kk peynir+ domates+ salata+bol yeşillik+1 yumurta+ şekersiz çay

Ara: 4 kayısı+1 çay bardağı yoğurt

Öğle: 8 yemek kaşığ sebze yemeği+ 100 gr yoğurt+ 1 kepçe çorba+ bol salata

Ara: 1 çay bardağı beyaz leblebi

Akşam: 100 gr tavuk+100 gr yoğurt+ 2 kaşık makarna ya da pilav + bol salata

Ara: 1 mandalina+ 1 elma

Genelde beslenme düzenim böyle oldu arkadaslar ve hep aynı saatlerde yemeğe gayret ettim.

Yemek saatlerim 10-12-14-16-18-20

Diyetime son verdikten sonra da dikkatli yemeğe devam ettim arkadaslar... Bakın yeter ki isteyelim ben aynı zamanda polikistik over hastayım, doktorum yeri gelecek ayda bir kilo verdiğine sevineceksin dedi ama öyle olmadı cünkü hiç kaybetmedim azmimi... ve kilo verdikten sonra tekrar gittim doktora bana ne dedi biliyor musunuz '' ben sende polikistik over olduğunu bilmeseydim asla inanmazdım bu duruma, hiç bir şey kalmamış sen o kadar kilo verince'' dedı. Düşünün kistler bile kaybolmuş.

Diyet yaparken calışmıyordum, istediğim gibi saatlerime dikkat ediyordum. 6 aydır calışıyorum ama hala yeme düzenim aynı hala ara öğünlerimi asla atlamıyorum.

YETER Ki isteyelim arkadaşlar hadi buna inanalım.. Herkes yapabilir yeter ki azmetsin yeter ki gayret etsin...
Ben 90 kilo başladığım serüvenimi 59 kilo olarak noktaladım... 23 yaşına girdim hayatta daha keyifli birşey yaşamadım. Beni her gören şok oluyor, en yakınlarım bile tanımıyor... Bu muthiş bir duygu neden aynı duyguları sen de yasamayasın ki, neden hadi canlan...
Eskiden 52 beden giyiyordum şimdiyse 38 beden...Sen neden yapamayasın.... Kendime olan güvenim geldi inanin dehşet bir duygu eline aldığınız bir kıyafeti acaba bana olur mu diye düşünmeden almak... bunu herkes yaşamalı...

Son olarak ölçülerimi yazmak istiyorum

Göğüs: 115 88
Bel: 100 71
Kalça: 120 90

Ben başardım...
Bundan sonra da elimden geldiğince başarmak isteyen arkadaşlarıma destek çıkmak istiyorum...

Unutmayın ACI YOKSA KAZANÇ DA YOK ve ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...

Ara Öğün Alternatifleri

1 cay bardağı leblebi
1 bardak ayran
1bardak süt
1 elma
2 mandalın
1 portakal
1 havuc
1 tane piko
1 paket cubuk karaker
4 adet kuru kayısı
2 yemek kasıgı kuru üzüm