• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydasu'nun başarı öyküsü

aydasucum tebrık ederım canım walla supersın :))kız yazsaydın bızım topıkte cokten okurdum burayı..yenı gordum..ınsalahh bende senn akdar azımlı olurum..:13::71:

aydasu kardeş,
bence en büyük başarın polikistik overı yenmek olmuş. ilerde başına bin türlü dert açardı. çocuk sahibi olamamak en başta.
ben buna dikkat çekmek istedim. vücut ağırlığını %3 kadar bile kilo vermek bu tür sorunlara ilaçtan daha iyi geliyor. bende 2-3 sene pko yüzünden çocuk sahibi olamadım. sağlıklı bir şekilde 3-4 kilo verdim ve ilk kez adetim düzene girdi ve tıbbi yardımla hamile kaldım. şükür şimdi doğum kilolarını vermeye başlıyorum.
pko resmen bir kısır döngü. kilo veremiyorsun aldıkça da adet göremiyorsun. bu döngüyü kırarsan her şey düzene giriyor. özellikle bu sorundan yakınan genç kızların ya da çocuk arzusu olanların mutlaka sağlıklı bir şekilde kilo vermeleri gerek. sıkı diyetlerle değil ama spor ve dengeli beslenerek.
kilo vermek doktor doktor dolaşmak ve ilaç kullanmaktan daha kolay aslında.

Kesinlikle öyle...
Pco bir kısır döngü...
Sizin adınıza sevindim... Allah hayırlı ömürler versin yavrunuza...
Kilo verdikçe pco kendiliğinden düzene giriyor...
Kendi adıma söyleyim ne ilaç ne başka bir şey artık :64:

aydasucum tebrık ederım canım walla supersın :))kız yazsaydın bızım topıkte cokten okurdum burayı..yenı gordum..ınsalahh bende senn akdar azımlı olurum..:13::71:

melom :16: teşekkür ederim...
Ne bileyim utandım :17:
İnşallah canım istediğin zaman yardım ederim aklında bulunsun...
İnsanız, illaki dönem dönem ipin ucunun kaçırdığımız dönemler oluyor hep aynı kalamıyoruz :26: ama bir yerinden yakalamak gerekiyor...
Üç beş kilo alınca hemen frenliyorum kendimi suan da o evredeyim :60:
Hedef belli gidilecek yol belli bundan kolay ne var :82:

melom :16: teşekkür ederim...
Ne bileyim utandım :17:
İnşallah canım istediğin zaman yardım ederim aklında bulunsun...
İnsanız, illaki dönem dönem ipin ucunun kaçırdığımız dönemler oluyor hep aynı kalamıyoruz :26: ama bir yerinden yakalamak gerekiyor...
Üç beş kilo alınca hemen frenliyorum kendimi suan da o evredeyim :60:
Hedef belli gidilecek yol belli bundan kolay ne var :82:

:)bende gecen ay kacamak aksılık derken 3 kılo werdım daha onumde uzunca bı yol var ınsallh eskı kıloma gerı donmek istiyorum.ama aksılık de olsa 3 kılo cok ıyı benm ıcın..ewet ya kolay aslında ama ınan bazen ole bı kola ve cıkolata krızım tutuyo kı kapıdan gerı donuyorum...bakkala gıtmemek ıcın dayanıyorum ama arada da yıyorum.kacamak yapınca suyu ve hareketı arttırıyorum ben ole lısteye uyabılen bırı degılım.burda da karbonhıdrat dıyetıne basladm sonra kendıme gore cevırdım yıceklerı bakalm hayırlısı canım..ama yaza cıtır gırmek ıstıyorm :)):69:

aydasu canım msj kutun dolu olduğu için sana msj gönderemiyorum özelden
(kusura bakmayın bu arada ama aydasu burda yazıyı okur diye düşündüm :1: )

:)bende gecen ay kacamak aksılık derken 3 kılo werdım daha onumde uzunca bı yol var ınsallh eskı kıloma gerı donmek istiyorum.ama aksılık de olsa 3 kılo cok ıyı benm ıcın..ewet ya kolay aslında ama ınan bazen ole bı kola ve cıkolata krızım tutuyo kı kapıdan gerı donuyorum...bakkala gıtmemek ıcın dayanıyorum ama arada da yıyorum.kacamak yapınca suyu ve hareketı arttırıyorum ben ole lısteye uyabılen bırı degılım.burda da karbonhıdrat dıyetıne basladm sonra kendıme gore cevırdım yıceklerı bakalm hayırlısı canım..ama yaza cıtır gırmek ıstıyorm :)):69:

Melom azmin elinden ne kurtulmuş...
Ayda 3 kilo inan hiç küçümsenecek bir rakam değil, mükemmel ki kaçamaklara rağmen diyorsun...
İdeali ve en fazlası ayda 4 kilo zaten...

Ben başaracağına inanıyorum...

aydasu canım msj kutun dolu olduğu için sana msj gönderemiyorum özelden
(kusura bakmayın bu arada ama aydasu burda yazıyı okur diye düşündüm :1: )

Asıl sen kusura bakma hayatbenim...
Boşalltım canım msj kutusunu gönderebilirsin...

melom azmin elinden ne kurtulmuş...
Ayda 3 kilo inan hiç küçümsenecek bir rakam değil, mükemmel ki kaçamaklara rağmen diyorsun...
Ideali ve en fazlası ayda 4 kilo zaten...

Ben başaracağına inanıyorum...

ayy canım saol ınsallhh..kac gundur grıbım hareket falan yapamıyorum 400 dr almısım ıyılessemde artık dewam etsem..

aydasucum nerelerdesin canım...
kopuyoruz yine birbirimizden...
şafak 69:72:

Aydasu maşallah sana canım :16: ne güzel kilo vermişsin hastalığınıda yenmişsin müthiş bir başarı tebrik ediyorum seni ...evet azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz yeterki azmedelim önce beynimizde bitirelim kiloları :7:

Tebrik ederim.başları okudum ama son mesajlardan kilonuzu koruyup korumadığınızı merak ettim.uzun zaman olmuş:)

Son zamanlarda 5 kılo kadar aldım sımdı onu verme telasındayım :12:
Yolumuz bellı yontm bellı...
Önemlı olan ne yapmamız gerektıgını bılmek...

Cok tesekkur ederım aradasım...

aydasucum nerelerdesin canım...
kopuyoruz yine birbirimizden...
şafak 69:72:

Maim yenı goruyorum yazını ya :14:

Aydasu maşallah sana canım :16: ne güzel kilo vermişsin hastalığınıda yenmişsin müthiş bir başarı tebrik ediyorum seni ...evet azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz yeterki azmedelim önce beynimizde bitirelim kiloları :7:

Bir azım ornegı de sensın serapcım, ıkı ay gıbı bır zamanda ıstedıgın kıloya ulastın azmın sayesınde...
Ben de senı tebrık edıyorum :nazar:

Tebrik ediyorum.

Teşekkur ederım... :16:

keşke herkes senin gibi azimli olsa aydasu ,,ne desem bilemedim 1 73 boyundayım 69 kiloyum ve hedefim 58 olmak ama yapamıyorum... liseye gidiyorum ve üniversiteyede az kaldı . bazen o kadar sinirim bozuluyoki akşamdan sabaha kadar aglıyorum ve veremiycem biliyorum...

keşke herkes senin gibi azimli olsa aydasu ,,ne desem bilemedim 1 73 boyundayım 69 kiloyum ve hedefim 58 olmak ama yapamıyorum... liseye gidiyorum ve üniversiteyede az kaldı . bazen o kadar sinirim bozuluyoki akşamdan sabaha kadar aglıyorum ve veremiycem biliyorum...

Dur bakalım :20: Ne bu umutsuzluk...
Allah' şükür boyun uzun üstelik kilon şu haliyle bile boyundan düşük...
Yani olumsuz hiç bir şey yok...
Neden boş yere kendini üzüp umutsuzluğa sevkediyorsun arkadasım...
Elbette herkesın kemık yapısı farklıdır ama bence 65 olsan bıle gayet zarıf olursun kı sımdı de abartı bır kılon yok...
Sakın ol önce...
İstedıgın zaman yardım ederım o ayrı konu ama abartılacak hele kı ağlayacak bır durumun yok anlastık mı tatlım :34:

arkadaşlarım incecik ve ben bu boyumla berbatım ,, nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum 1 ay verdim kendime hiç bişey yemiyorum neredeyse ama veremiyorum ...

arkadaşlarım incecik ve ben bu boyumla berbatım ,, nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum 1 ay verdim kendime hiç bişey yemiyorum neredeyse ama veremiyorum ...

O zaman sen benım hıkayemı hıc okumamıssın...
Yemeden asla kılo veremezsın...
Bak bakalım ılk sayfaya sence ben hıc bırsey yemeden mı zayıflamısım...

Okudum ve tek kelimeyle hayran kaldım.. Bende üniversite öğrencisiyim, hayatım boyunca hep kilolu oldum maalesef :50: Bu sene 3. yılım ve zayıflamaya karar verdim yaklaşık 4 aydırda çabalıyorum, umarım sonucum sizinkisi gibi kalıcı olur.. Tebrik ederim :61:

Back