• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydasu'nun başarı öyküsü

ayyyy canımmmm ne kadar güzel olmuşsun yaaa valla süper ama istediğim gibi bi istek kesin gelip oturmuyor içime ki şöyle bi çikolataya uzanmayayım ha ama 2 haftadır artık eskisi kadar değilim yemiyorum tutuyorum kendimi zaten ben ekmek yemem genelde abur cuburdan alırım kilomu ama al ver al ver derken 5 verdiğimi 10 geri aldım boyum 1.72 kilom 84 ve 20 yaşndayım aciiiil vermem lazım hikayeni kendime de öyle benzettim ki canım

Benim yardıma ihtiyacım var arkadaşlarmafoldumben
Verdiğim kiloları almaya başladı,kendimi tutamıyorum beynım yeme derken elim yiyeceğin üstüne gitmiş ağzıma dogru geliyor:(ne yapıcam nasıl edicem bilemiyorum.Noluyor bana anlam vermiyorum.tutamıyorum kendimi,92 kg oldum :(ne azim kaldı ne de heves ne de başka birşey.Kendime kızıyorum,iradesizim diye kendimle çelişiyorum napıcam bilemiyorum.spora gidiyorum geliyorum önceden sadece soda içerken sodayı içip üstüne de bişiler yiyorum:(Ruh dengem alt üst oldu,lütfen bana yardım edin:gitme:

Benim yardıma ihtiyacım var arkadaşlarmafoldumben
Verdiğim kiloları almaya başladı,kendimi tutamıyorum beynım yeme derken elim yiyeceğin üstüne gitmiş ağzıma dogru geliyor:(ne yapıcam nasıl edicem bilemiyorum.Noluyor bana anlam vermiyorum.tutamıyorum kendimi,92 kg oldum :(ne azim kaldı ne de heves ne de başka birşey.Kendime kızıyorum,iradesizim diye kendimle çelişiyorum napıcam bilemiyorum.spora gidiyorum geliyorum önceden sadece soda içerken sodayı içip üstüne de bişiler yiyorum:(Ruh dengem alt üst oldu,lütfen bana yardım edin:gitme:

en son 89 u gormustun yanlıs hatırlamıyorsam canım
ne oldu bırsey mı yasadın olumsuz
ben de oyle olur
moralım bozulunca yemek ısterım
paylasmak stersen ozelden at canım
pes etme ne olur

en son 89 u gormustun yanlıs hatırlamıyorsam canım
ne oldu bırsey mı yasadın olumsuz
ben de oyle olur
moralım bozulunca yemek ısterım
paylasmak stersen ozelden at canım
pes etme ne olur

Ahh ahh ne güzle 89 u görmüştüm diye mutluydum.Ama sonrasında annemin rahatsızlıgından(hala düzelmedi:( ) ve işlerin aşırı yogunlugundan sanırım üzüntüden dolayı böyle oldu.düşün spora gidiyorum geliyorum,yeniden yemek yiyorum.pes edicem nerdeyse ama etmemem lazım.yeniden motive olamıyorum aydasu canım :(psikolojim bozuldu.

not:özelden msj atamıyorum msj sayım 50 ye ulaşmamış:(

Ahh ahh ne güzle 89 u görmüştüm diye mutluydum.Ama sonrasında annemin rahatsızlıgından(hala düzelmedi:( ) ve işlerin aşırı yogunlugundan sanırım üzüntüden dolayı böyle oldu.düşün spora gidiyorum geliyorum,yeniden yemek yiyorum.pes edicem nerdeyse ama etmemem lazım.yeniden motive olamıyorum aydasu canım :(psikolojim bozuldu.

not:özelden msj atamıyorum msj sayım 50 ye ulaşmamış:(

canım öncelıkle annecıgıne cok gecmıs olsun
Allah şifa versın ınsallah cok onemlı bırsey degıldır de bı an once atlatır

tahmın ettıgım gıbı tatlım ben de sıkıntıdayken daha cok yerım
ama su sekılde dusun sonucta sporu bırakmamıssın bu cok buyuk bır avantaj, de kı kendıne BEN O KADAR EMEGI BOSA MI HARCIYORUM, BOSA MI YURUYORUM de emi

89 a kılıtlen ve tekrar yapabılcegıne ınan
bak ben kılo verırken 74 kıloda ıken 2 hafta aynı kıloda kaldım ve 2 3 gun yeme duzenımı bozdum kuzenımın sunnetı vardı dıye
ama nasıl moralık bozuk anlatamam ne küfürler ettim kendıme sempatiksalakcinni
SEN ASLA ZAYIFLAYAMAYACAKSIN IRADESIZSIN HEP BU KILODA KALMAYA MAHKUMSUN ooo neler neler dedım
ama sonra topladım kendımı
sen de yapabılırsın
gel ortamın oldukca yaz buraya ıstersen bır takıma katıl
yapacak cok sey var canım
tıkandıgın noktaları yaz kı faydam olsun emı
YAPABILRSIN BUNA INAN LUTFEN

Kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
azmimden dolayı kutluyorum.
darısı bana

ya evliyken iyiydim sonra biraz stresli dönemde çok aldım yemekten.ama aslında kolay veriyorum.herşeyi yeniden aldım üstüme içime.ekmeği kesin kızlar.

canım öncelıkle annecıgıne cok gecmıs olsun
Allah şifa versın ınsallah cok onemlı bırsey degıldır de bı an once atlatır

tahmın ettıgım gıbı tatlım ben de sıkıntıdayken daha cok yerım
ama su sekılde dusun sonucta sporu bırakmamıssın bu cok buyuk bır avantaj, de kı kendıne BEN O KADAR EMEGI BOSA MI HARCIYORUM, BOSA MI YURUYORUM de emi

89 a kılıtlen ve tekrar yapabılcegıne ınan
bak ben kılo verırken 74 kıloda ıken 2 hafta aynı kıloda kaldım ve 2 3 gun yeme duzenımı bozdum kuzenımın sunnetı vardı dıye
ama nasıl moralık bozuk anlatamam ne küfürler ettim kendıme sempatiksalakcinni
SEN ASLA ZAYIFLAYAMAYACAKSIN IRADESIZSIN HEP BU KILODA KALMAYA MAHKUMSUN ooo neler neler dedım
ama sonra topladım kendımı
sen de yapabılırsın
gel ortamın oldukca yaz buraya ıstersen bır takıma katıl
yapacak cok sey var canım
tıkandıgın noktaları yaz kı faydam olsun emı
YAPABILRSIN BUNA INAN LUTFEN
Ahh canım nasıl güzel motive ediyorsun beni anlatamam.Allah razı olsun senden,iyi ki varsın.
Dün akşamdan sonra tekrar düşündüm bu kg da kalmıcam dedim,gelinlik giyeceğim zaman için sabırla beklicem azmedicem,inşallah.
Bu sabah evden çıkarken yeşil çayımı içtim.Sabah burda kepek ekmekli tostumu yedim,yanında da domates ve salatalık.
Sana bişi sorcam ben ben wc ye cıkmakta cok güçlük çekiyorum.Bunun için ne yapmalıyım onu bulamadım.Senin dedğin gibi öğün sayımı çoğalttım,ve öğün porsıyonalrı azalltım ama genel de sinameki çayı içemeden çıkamıyorum.:(bu da yanlış bi durum,bağışıklık kazansın istemiyorum bunyem ama normal durumda da şişkinlikden hareket edemiyor duruma geliyorum.Bu konuda ne yapmalıyım bi fikrin varsa paylaşırsan sevinirim canım...

canım haklısın sınamekı gecıcı cozum ve uzun vadede pek faydalı olmayabılır
yesıl cayı dusnlı ıcersen belkı faydası olur ya
bır de mesela corbaydı sebze yemegıydı bır de baklagıllerı falan tukemeye bak
ozellıkle kuru baklıyat ıse yarar dıye dusunuyorum canım

bak ne sorucam sevdıgın kısının aılesıyle tanıstın mı

canım haklısın sınamekı gecıcı cozum ve uzun vadede pek faydalı olmayabılır
yesıl cayı dusnlı ıcersen belkı faydası olur ya
bır de mesela corbaydı sebze yemegıydı bır de baklagıllerı falan tukemeye bak
ozellıkle kuru baklıyat ıse yarar dıye dusunuyorum canım

bak ne sorucam sevdıgın kısının aılesıyle tanıstın mı

yeşil çayı zaten sürekli içerim.akşam yatarken,sabah aç karnına ama onun da bu sorun için çözümünü göremedim:(inşalalh bu sorunu da en kısa zamanda atlatırım.

Annesiyle tanıştım ve o zaman şimdiki halimden daha şişmandım:utangac:
işte bu ay aileler tanışmak için geliceklerdi,annem rahatsızlanınca biraz daha ertelemek zorunda kaldık.Annem Allah' ın izniyle bi iyileşssin o zaman gelicekler inşallah...

Aydasu canım,
sanırım iş yogunlugundan giremiyorsun topiğine:)Allah kolaylık versin...
Sana müjdem var bu sabah 89.9 u gördüm tartı da.Çok mutluyum.Umarım 79 ları 69 ları da görürüm.Zaten 69 olsam yeter benım için.Fazlasını istesem de bu bile çok farkedicek bende:)
Rabbim azmimde yardımcım olsun.Benim ve tüm kilo sorunları olanlar için...
Ne kadar zor bişeymiş ama yapılamıyacak birşey de değil...

Kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
azmimden dolayı kutluyorum.
darısı bana

çok saol tatlım
darısı sana ve tum azım gosterenlerın basına
kayserı ha memleket ordada zor be canım
özledım oraları ya

yeşil çayı zaten sürekli içerim.akşam yatarken,sabah aç karnına ama onun da bu sorun için çözümünü göremedim:(inşalalh bu sorunu da en kısa zamanda atlatırım.

Annesiyle tanıştım ve o zaman şimdiki halimden daha şişmandım:utangac:
işte bu ay aileler tanışmak için geliceklerdi,annem rahatsızlanınca biraz daha ertelemek zorunda kaldık.Annem Allah' ın izniyle bi iyileşssin o zaman gelicekler inşallah...

Canım annene tekrar acıl sıfalar dılıyorum
Hadı o zaman onlar gelene kadar hedef koy kendıne ve hem kendını hem onları sasırt
ınan hedef daha da motıve eder senı

Aydasu canım,
sanırım iş yogunlugundan giremiyorsun topiğine:)Allah kolaylık versin...
Sana müjdem var bu sabah 89.9 u gördüm tartı da.Çok mutluyum.Umarım 79 ları 69 ları da görürüm.Zaten 69 olsam yeter benım için.Fazlasını istesem de bu bile çok farkedicek bende:)
Rabbim azmimde yardımcım olsun.Benim ve tüm kilo sorunları olanlar için...
Ne kadar zor bişeymiş ama yapılamıyacak birşey de değil...

canım evet ya ne olur kusuruma bakma
okurken ıyı de tam yazacak oluyorum hasta gelıyor yarım kalıyor yazdıklarım

cok ama sevındım bak artık 80 lı rakamları gordun sakın ama sakın pes etme anlastık mı
ve vucudunu yorma onu cok zorlama kı ıraden kırılmasın
69 olsam yeter dıyorsun ya bu rakamı sakın kucumseme
dusunsene vucudunda 20 kıloluk bır yuk eksılecek
sen bıle kendını tanıyamayacaksın
ayy hadı zayıfla bakayım daha senın hıkayenı oluyacaz burda ona gore zemuszemus

canım evet ya ne olur kusuruma bakma
okurken ıyı de tam yazacak oluyorum hasta gelıyor yarım kalıyor yazdıklarım

cok ama sevındım bak artık 80 lı rakamları gordun sakın ama sakın pes etme anlastık mı
ve vucudunu yorma onu cok zorlama kı ıraden kırılmasın
69 olsam yeter dıyorsun ya bu rakamı sakın kucumseme
dusunsene vucudunda 20 kıloluk bır yuk eksılecek
sen bıle kendını tanıyamayacaksın
ayy hadı zayıfla bakayım daha senın hıkayenı oluyacaz burda ona gore zemuszemus

kolay gelsin canım,olsun senin orda oldugunu bilmek bile yetiyor benim için.
Ahh 69 u küçümsemek gibi bi niyetim yok ki zaten tatlım,keşke o gunler gelse de 6 lı baslayan rakamalrı görsem.Ama Allah2ın izniyle gelicek.Yazarım tabii hikayemi,aslına bakarsan 103 den 89 a indiğimde bile kendimde ki değişiklikleri görmek mutlu ediyor:emir_bebek:

Aydasucum kaç gündür yoksun nerelerdesin bakıyorum konuya hiç yeni mesaj yok bi hareketlendireyim dedim. Benim kilo verme serüvenim devam ediyor.1.5 ayda toplam 5 kilo verdim çok bir rakam gibi görünmese de kıyafetlerimden çok belli oluyor ve tabiki çevremdeki tepkilerden. Şu an 65 kiloyum niyetim 60 a inmek. Beslenme düzenime devam ediyorum. Arada bi kilom takılıyor veremiyorum ama dert etmiyorum bunu kendime.Beden ölçülerimde de incelme oldu.Sporu arada aksatabiliyorum ama hiç bırakmadım şu ana kadar.Bu arada aksatmalarım sorun yaratır mı? Verdiğim kiloları geri almak hiç hiç istemiyorum.kaydirigubbakcemile5

merhaba,

azmine hayran kaldım gerçekten harika bir şekilde kilo vermişsin bende 72 ile başladığım diyet serüvenime 65,5 le devam ediyorum inşallah bu ay sonu 60 olacağım yazını okuduktan ve resimlerini gördükten sonra daha bir hırslandım iyi günler

Aydasucum kaç gündür yoksun nerelerdesin bakıyorum konuya hiç yeni mesaj yok bi hareketlendireyim dedim. Benim kilo verme serüvenim devam ediyor.1.5 ayda toplam 5 kilo verdim çok bir rakam gibi görünmese de kıyafetlerimden çok belli oluyor ve tabiki çevremdeki tepkilerden. Şu an 65 kiloyum niyetim 60 a inmek. Beslenme düzenime devam ediyorum. Arada bi kilom takılıyor veremiyorum ama dert etmiyorum bunu kendime.Beden ölçülerimde de incelme oldu.Sporu arada aksatabiliyorum ama hiç bırakmadım şu ana kadar.Bu arada aksatmalarım sorun yaratır mı? Verdiğim kiloları geri almak hiç hiç istemiyorum.kaydirigubbakcemile5

benbencim ben burdayım hep
yazan oldukca cevap verıyorum canım
yok canım hıc kaygılanma
yeme duzenının bozmadıgın surece almazsın
hem artık sen vermenın zevkıne alıstın
1,5 ayda 5 kılo cok saglıklı zayıflamıssın
gerıye de vermen gereken 5 kılon kalmıs zaten
rahat rahat yaparsın
senın adına cok sevındım Şeniz

merhaba,

azmine hayran kaldım gerçekten harika bir şekilde kilo vermişsin bende 72 ile başladığım diyet serüvenime 65,5 le devam ediyorum inşallah bu ay sonu 60 olacağım yazını okuduktan ve resimlerini gördükten sonra daha bir hırslandım iyi günler

tanımadan gormeden bır yerlerde bırılerını motıve ettıgmı bılmek ınan en az kılo vermek kadar mutlu edıyor benı
bır parca faydam olduysa ne mutlu bana
senın adına da cok sevındım
senden de beklerız artık basarı oykusu ona gore a.s.

merhaba,
benimde çok fazla kilom yok, ama sınav stresinden 5 kiloya yakın aldım ve kendimi kötü hissediyorum evde spor bisikletim dahi var ama ben irademi toparlayamıyorum, canım sürekli atıştırmak istiyor.

Erkek arkımın ailesi gelecek bu ay sonu ve ben hala atamadım bu kiloları cok sıkıntılıyım ben ne yapıcam ben, aydasu bana da yardım edermisin:(

Back