Aydasu'nun başarı öyküsü

süper ya ne güzel bir an kendimi düşündüm çok mutlu oldum gerçe benim kilo sorunum yok ama göbeğim var napıcam bilmiyorum

bütün sayfaların hepsini okudum baştan aşağıya tek kelimeyle azmin süper.hiçbir diyetisyene gitmeden kendi iraden ve azminle bu kadar kısa bir zamanda sağlıklı bir vucuda kavuşman süper olmuş.tebrik ediyorum seni azmine ve iradene çok imrendim bugünden itibaren bende daha kararlı ve hırslı bir şekilde kilolarımı atacağım üzerimden

çok azimliymişsin tebrik ediyorum bende diyete bişladım kilom çoooooook yazamam bile am a biraz verim bende bi başlık atarım:lepi:

Ah gülüm ah 10 kilo ne ki elinin kiri
sıkı bır yuruyus sağlıklı bır beslenmeyle rahat rahat 2,5 ayda verılebılcek bır kılo
hıc dert etme yeter kı ıste
kı ıstemısın zaten tatlım

Tatlım karar vermene çok sevındım, olayın yarısı bıttı bana bana gore
Evet canım cok arastırdım hem sağlıklı hem zaman olarak nasıl verebılırım dıye
Sonunda basardım
Üstelık adet duzensizliğim de kılomla bırlıkte ortadan kayboldu
O zaman sen de gel canım buraya paylas ıcındekılerı emı a.s
Hep beraber basarabılırız vereliniortak

çok azimliymişsin tebrik ediyorum bende diyete bişladım kilom çoooooook yazamam bile am a biraz verim bende bi başlık atarım:lepi:

Güzel sözleriniz için teşekkür ediyorum, sağolun...

İnşallah siz de en sağlıklı şekilde istediğiniz kiloya ulaşırsınız

Destek isterseniz ben hep burdayım :içelim:

Arkadaşlar şunu da belirtmek istiyorum

Ben bu kiloları 2008 yılında verdim

Neredeyse 2 yıl geçti üzerinden, fakat ben yeme şeklimi hiç ama hiç değiştirmedim, sağlıklı yaşamayı hiç bırakmadım.

Hala 6 öğün besleniyorum ,asla öğün atlamıyorum, yoksa inanın kilo almak da hiç zor değil.

aydasu merhaba;

Öncelikle tebrik ederim sormak istediğim bir şey var. Bende diyetisyene gidiorum ve doktorum günde 9 dilim ekmekten az yemememi söylüyor. bunun altına düşersem sıkılacağımı ve bırakacağımı düşünüyor. Günlük 1500 kalorilik bir diyet alıyorum. Merak ettiğim nokta bu ekmek fazla mıdır? Senin örnek listene baktığımda günlük toplam sadece 5 dilim ekmek var.

Merhabalar, siz yazınca dönüp baktım lısteme aklinialirimsmile

Sabah: 2 dilim ekmek+ 5 zeytin+ 1 kk peynir+ domates+ salata+bol yeşillik+1 yumurta+ şekersiz çay

Ara: 4 kayısı+1 çay bardağı yoğurt

Öğle: 8 yemek kaşığ sebze yemeği+ 100 gr yoğurt+ 1 kepçe çorba+ bol salata

Ara: 1 çay bardağı beyaz leblebi

Akşam: 100 gr tavuk+100 gr yoğurt+ 2 kaşık makarna ya da pilav + bol salata

Ara: 1 mandalina+ 1 elma

Haklısınız 5 dılım ekmek vereliniortak

Sizin boyunuz kilonuz nasıl bılemıyorum, aslında ekmek yonunden bakınca dedıgınız gıbi az gorunuyor, fakat ben bu sekılde dengeledım, dıyetısyene de gıtmıstım ama lısteyı gorunce aklım kacmıstı bana 2200 kalırlık dıyet vermıstı, ben de kendımce bu sekılde zaman zaman 1400 kalorıye varan bır dıyet uyguladım

pekı 9 dılım sıze cok gelıyor mu

yani açıkcası çok da gelmiyor :) ancak doyuyorum ama doymakla doğru mu yapıyorum onu bilmiyorum

aydasu tebrık ederım canım ınsallah bende kılolarımı verebılırım gercı herzaman azımlıyımdır ama kılo konusunda hem morel sıfır olunca hıc kılo vermıyorum ınsallah en kısa zamanda ben de snın gıbı kılolarımdan kurtulcam senın adına cok sevdımm:)

Aydasucum öncelikle tebrik ederek konuya katılmak istiyorum. Kilo vermendeki başarının yanı sıra istikrarını, yardımseverliğini de kutlamam gerekir. Ben de ayın 16 sından itibaren beslenme düzenimi değiştirdim hergün bantta 25 dk. yürüyüş ve yerde basen bacak hareketleri yapıyorum.2.2 kg verdim niyetim 10 kg daha vermek.70 kg ile başladım boyum 1.62.Öğünlerimi düzenledim, az yiyorum sık yiyorum ama herşeyi yiyorum. Pek tatlı yemiyorum; ara sıra çok tatlı yiyesim geliyor ama kuru kayısı ve kuru üzüm atıyorum ağzıma ya da bir lokma o an ne varsa tatlı olarak.

moralın neden sıfır oluyormus arkadasım
hıc bozma moralını karar vermıssın bundan daha guzelı var mı
gel sen de buraya paylas rahatla fıkır alırız bırbırımızıden
sadece ben basardım dıye koseye cekılemem kı
ısteyen herkese moral verırım valla
Şeniz

Benben güzel sözlerın ıcın tesekkur edıyorum cok nazıksın a.s.

Ayın 16 sından berı bence gayet ıyı kılo vermıssın

Bantta ne kadar hızda yuruyorsun

Tatlı ıhtıyacını kayısı ve uzumle karsılaman da ayrıca guzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…