canım hiç panik yapma
yeter kı beynınde bıtır bu ısı
sor kendıne gercekten kılo vermek ıstıyormuyum dıye
eger sen bunu ıcınde tam oturtamazsan ıkı cıhan bı araya gelse sen ıstemeden olmaz tatlım
eger cevabın evetse o zamaan bu ısı oldu bıl vereliniortak
aydasu harikasın, motivasyonum düştükçe senin hikayeni okuyorum ki yeniden güç toplayabileyim. :)
benim de şu an için vermem hereken bi 10 kilom var ama zamanım çok bunu zamana yayarak vermek istiyorum inşallah başarabilirim :)
tesekkurler tatlım cok sağolTebrik ederim cnm
süper ya ne güzel bir an kendimi düşündüm çok mutlu oldum gerçe benim kilo sorunum yok ama göbeğim var napıcam bilmiyorum
bütün sayfaların hepsini okudum baştan aşağıya tek kelimeyle azmin süper.hiçbir diyetisyene gitmeden kendi iraden ve azminle bu kadar kısa bir zamanda sağlıklı bir vucuda kavuşman süper olmuş.tebrik ediyorum seni azmine ve iradene çok imrendim bugünden itibaren bende daha kararlı ve hırslı bir şekilde kilolarımı atacağım üzerimden
çok azimliymişsin tebrik ediyorum bende diyete bişladım kilom çoooooook yazamam bile am a biraz verim bende bi başlık atarım:lepi:
aydasu merhaba;
Öncelikle tebrik ederim sormak istediğim bir şey var. Bende diyetisyene gidiorum ve doktorum günde 9 dilim ekmekten az yemememi söylüyor. bunun altına düşersem sıkılacağımı ve bırakacağımı düşünüyor. Günlük 1500 kalorilik bir diyet alıyorum. Merak ettiğim nokta bu ekmek fazla mıdır? Senin örnek listene baktığımda günlük toplam sadece 5 dilim ekmek var.
aydasu varsa yeni foto yüklermisin???
Merhabalar, siz yazınca dönüp baktım lısteme aklinialirimsmile
Sabah: 2 dilim ekmek+ 5 zeytin+ 1 kk peynir+ domates+ salata+bol yeşillik+1 yumurta+ şekersiz çay
Ara: 4 kayısı+1 çay bardağı yoğurt
Öğle: 8 yemek kaşığ sebze yemeği+ 100 gr yoğurt+ 1 kepçe çorba+ bol salata
Ara: 1 çay bardağı beyaz leblebi
Akşam: 100 gr tavuk+100 gr yoğurt+ 2 kaşık makarna ya da pilav + bol salata
Ara: 1 mandalina+ 1 elma
Haklısınız 5 dılım ekmek vereliniortak
Sizin boyunuz kilonuz nasıl bılemıyorum, aslında ekmek yonunden bakınca dedıgınız gıbi az gorunuyor, fakat ben bu sekılde dengeledım, dıyetısyene de gıtmıstım ama lısteyı gorunce aklım kacmıstı bana 2200 kalırlık dıyet vermıstı, ben de kendımce bu sekılde zaman zaman 1400 kalorıye varan bır dıyet uyguladım
pekı 9 dılım sıze cok gelıyor mu
yani açıkcası çok da gelmiyor :) ancak doyuyorum ama doymakla doğru mu yapıyorum onu bilmiyorum
aydasu tebrık ederım canım ınsallah bende kılolarımı verebılırım gercı herzaman azımlıyımdır ama kılo konusunda hem morel sıfır olunca hıc kılo vermıyorum ınsallah en kısa zamanda ben de snın gıbı kılolarımdan kurtulcam senın adına cok sevdımm:)
Aydasucum öncelikle tebrik ederek konuya katılmak istiyorum. Kilo vermendeki başarının yanı sıra istikrarını, yardımseverliğini de kutlamam gerekir. Ben de ayın 16 sından itibaren beslenme düzenimi değiştirdim hergün bantta 25 dk. yürüyüş ve yerde basen bacak hareketleri yapıyorum.2.2 kg verdim niyetim 10 kg daha vermek.70 kg ile başladım boyum 1.62.Öğünlerimi düzenledim, az yiyorum sık yiyorum ama herşeyi yiyorum. Pek tatlı yemiyorum; ara sıra çok tatlı yiyesim geliyor ama kuru kayısı ve kuru üzüm atıyorum ağzıma ya da bir lokma o an ne varsa tatlı olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?