Aydasu'nun başarı öyküsü

25 dakikada toplam 2.2 km ediyor =107 kalori yazıyor ekranda. Hız olarak da 5.0 sanırım ya da 50 tam olarak incelemedim açıkçası oldukça tempoluya denk geliyor bu hız

25 dakikada toplam 2.2 km ediyor =107 kalori yazıyor ekranda. Hız olarak da 5.0 sanırım ya da 50 tam olarak incelemedim açıkçası oldukça tempoluya denk geliyor bu hız

anladım canım 5,0 da yürüyorsun sen
gayet ıyı

aydasucum izmirlisin ben bursalıyım fikir vermesi açısından soruyorum, nerlerde yürüdün, kordon boyunda mı, park felan mı, çarşı da mı arkadaşım, sabahları mı yürüdün yoksa öğleden sonra mı?

merhabalar krishnamurti

izmirde hipodrum vardır canım atlar bı yanda koşardı bızler bı yanda yururduk kaydirigubbakcemile3

saka yapıyorum tabı ama doğruluk payı da var, beledıyenın halk ıcın ıstıhdam ettıgı bır parkurda yürüdüm

ben her gün sabahları yürüdüm canım hep aynı saatte

yürüme alanına gıtmem 15 dakıka donmem de 15 dakıka suruyordu, orda yuruduklerımle bırlıkte gunluk 90 dakıkayı buluyordum

hehe atları severim opuyorumnanaktan, yalnız iyi yürümüşsün gerçekten, fikir verdiğin için saol arkadaşım. yerimseniben

maşallh ne güzel olmuşsun :)
manken gibi
sen tecrübelisin benim kilom fiziğim çok ii ama
göbüşşş var hamile gibi mekkik deme boynum acıyor ne yapmalıyım başka

birde hergün 1 saat yürüyom gerçekten faydası oluyor mu yaa bunu çokk düşünüyorum
bana sanki olmuyor gibi geliyor
6 dan sonra da yemekyemiyorumm

aydasu minik bebisim oldugu icin ilk sayfalari okudum ama hepsine bakamadim.oncelikle seni cok tebrik ediorum.sana sorularim olacak eger onceden cevapladiysan kusuruma bakma sempatiksalakcinni
o kadar kilo verdikten sonra vucudunda sarkma, catlama yani deformasyon oldu mu?
diyetisyen yardimi aldin mi?
hala kilo almadin dimi ustune olumunekankayizsmile

ben hayatim boyunca 50-55 arasinda olan biriydim.hatta unv,yillarinda 48-49 :umursamaz:
hamilelik mahvetti ben ve suan 75 kiloyum :gitme: hamile kalmadan hemen once de pko oldugumu ogrendim.Allahtan kendiligimden hamile kaldim.yani tedavi olmadan.hic bir kiyafetim olmuo.pantolonlar ve etekler bacaklarimin hemen yukarisinda kaliolar kalcama bile cikmiolar dusun.ben ki 36 bedeni bile daralttirirken simdi 42 beden gobegimi sıkıo mafoldumben ki bide sezeryan karni var.bebegimi emziriyorum hala.oyle diyetler yapamiorum ama isin ucundan tutmam gerektigini biliorum.offfffff diyetisyene mi gitsem acep:bbo:

elvincim bir gün boyunca neler yedıgını yazmak ıstermısın buraya

aydasu tabiki yazabilirim..

sabah:08:00 2 dilim ekmek 1 kb kutusu peynir

ara: 10:00: 1 meyve

öğle 00 3 dilim ekmek (1 dilim ekmek yerine 2 kaşık pilav ya da çorba), et (tavuk veya kırmızı) salata

ara30 1 bardak süt+ meyve

ara: 16:30 1 meyve

akşam 19:00 salata sebze yemeği 3 dilim ekmek yoğurt

canım genelde bu şekilde... tabi arada değişimler oluyor .. ben 4 haftadır bu şekildeyim 2 kilo verebildim.. tabi günde de 1 saat yürüyorum ya da yarım saat oryantal oynuyorum evde :)

merak ettiğim bir şey var regl dönemi zayıflama durumu nasıldı? benim dengem çok sarsılıyor çok şişkinlik oluyor. 4 haftada 2 kilo aslında az ama ancak verebildim. Çünkü reglim 2 hafta gecikti ben buna bağlıyorum. Sence olabilir mi canım? Yaşadınmı böyle bir durum?

Son düzenleme:

GECİKMELİ CEVABIM İÇİN ÖNCELİKLE ÖZÜR DİLİYORUM HEPINIZDEN ARKADASLAR

güzel sözlerın ıcın cok tesekkur ederım
canım ben mekık olaylarına falan hıc gırmedım merak etme yerimseniben
ben sadece yurudum baska hıc ama hıc bır sey yapmadım
resımlerımı de koydum bak
bunun tek basarı kaynagı yurumek
ben sadece yuruyerek bu kadar zamanda bu kadar kılo verdım
yanı onunde canlı bır ornek var
vucut nankor dedıl canım
mutlaka yaptıgının karsılıgını verıyor
duzenlı bır sekılde beslenıp ıstıkrarla 1 ay boyunca yurursen zaten farkı sen kendın goreceksın
kaydirigubbakcemile5

canım merhaba

1) vücudumda kılo verdıkten sonra hıc sarkma olmadı cunku sporu hıc aksatmadan verdım, catlak kısmına gelınce verınce degıl de o kadar kıloyu alırken karın bolgemde catlak olustu, ama verırken ekstra bısey olmadı, haaa o catlaklar ne olacak dersen amaaan Allah baska dert vermesın napayım doğumda hazır catlak olacak ıste kaydirigubbakcemile3

2) Diyetısyene artık sonlara geldıgımde yaptıgım herseyı bır kagıda yazarak gıttım, dedım ben boyle boyle beslendım sporum buydu bu kadar zaman yaptım, anlattım doktora, dınledı dınledı, tahlıllerımı yaptı, '' benım yapabılcegım bıse kalmamıs tatlım sen zaten sağlıklı bır sekılde basarmıssın aynen devam ekstra soyleyebılecegım hıc bır sey yok dedı''
Zaman zaman ugrar hatrını sorarım olumunekankayizsmile

3) Yok tatlık kılo almadım ustune, ha kıs donemlerınde 1 eksık 2 fazla oluyor fakat hemen toparlıyorum sonra, yeme duzenım degısmedı zaten aldıgımı ya da egımlı oldugumu hıssettıgımde yuruyusume devam edıyorum dengelıyorum

Sana gelınce sen zaten daha once zayıfmıssın ve nedenı bellı arkadasım
harıka bır bebısın olmus, Allah sağlık versın ömür versın
Sana dusen zamana yararak sağlıklı bır sekılde sabırla bu yolda ılerlemek
ve destege ıhtıyacın oldugunda burda aydasunun bulundugunu bılmek... Şeniz

Aydasucum her zaman girip okuyorum ama internetim kısıtlı gecikmeli takip ediyorum seni.Ben de bu yolda 3 kg vermiş bulunmaktayım 26 günde.Ben sporumu düzenli yapıyorum ama bazen h.sonları yapamıyorum günlük 25 dk. tempolu yürüyüş bantta.Bu hafta kilo vermemişim aynıyım.Acaba bu durma dönemi normal mi?Ama beslenmem düzgün arada ufak hediyeler sunuyorum kendime tabi.

benbencım merhaba bak gercekten samımıyetle soyluyorum gunluk 25 dakıka yuruyus ile 26 gunde 3 kılo harıka bır basarı
ben hergun en az 1 saat yurudugum halde ayda 4 kılo verıyordum
demek kı metabolızman hızlıymıs ne guzel
arada olur oyle durmalar sen hıc takma yola devam kaydirigubbakcemile3
haa hedıye fıkrı de ayrıca guzel bıkmazsın hem

Tebrik ediyorum. Harika olmuşsunuz. Umarım ben de istediğim kiloya ulaşabilirim. 20 kg vermem gerekiyor

çok teşekkürler aydasucum kendimi kötü hissetmeye başlamıştım.Hani hediye dediysem öyle ufak tefek tek lokmalık atıştırmalar. Ödül de diyebiliriz tabi. O kadarcıktan kg vermem durmuş olamaz diyordum zaten.O zaman yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum demektir ki bu acayip mutlu oldum, gideyim sebzemi yiyeyim kaydirigubbakcemile2

benimde beş kilo fazlam vardı 2 si gitti 3 kaldı inş gider bu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…