Benben güzel sözlerın ıcın tesekkur edıyorum cok nazıksın a.s.
Ayın 16 sından berı bence gayet ıyı kılo vermıssın
Bantta ne kadar hızda yuruyorsun
Tatlı ıhtıyacını kayısı ve uzumle karsılaman da ayrıca guzel canım
25 dakikada toplam 2.2 km ediyor =107 kalori yazıyor ekranda. Hız olarak da 5.0 sanırım ya da 50 tam olarak incelemedim açıkçası oldukça tempoluya denk geliyor bu hız
aydasucum izmirlisin ben bursalıyım fikir vermesi açısından soruyorum, nerlerde yürüdün, kordon boyunda mı, park felan mı, çarşı da mı arkadaşım, sabahları mı yürüdün yoksa öğleden sonra mı?
elvincim bir gün boyunca neler yedıgını yazmak ıstermısın buraya
maşallh ne güzel olmuşsun :)
manken gibi
sen tecrübelisin benim kilom fiziğim çok ii ama
göbüşşş var hamile gibi mekkik deme boynum acıyor ne yapmalıyım başka
birde hergün 1 saat yürüyom gerçekten faydası oluyor mu yaa bunu çokk düşünüyorum
bana sanki olmuyor gibi geliyor
6 dan sonra da yemekyemiyorumm
tebrik ederim canım incecik olmuşsun :)
tebrik ederim, kararlı olunca herşey başarılıyor
Tebrikler cnm cok güzel olmşsun
aydasu minik bebisim oldugu icin ilk sayfalari okudum ama hepsine bakamadim.oncelikle seni cok tebrik ediorum.sana sorularim olacak eger onceden cevapladiysan kusuruma bakma sempatiksalakcinni
o kadar kilo verdikten sonra vucudunda sarkma, catlama yani deformasyon oldu mu?
diyetisyen yardimi aldin mi?
hala kilo almadin dimi ustune olumunekankayizsmile
ben hayatim boyunca 50-55 arasinda olan biriydim.hatta unv,yillarinda 48-49 :umursamaz:
hamilelik mahvetti ben ve suan 75 kiloyum :gitme: hamile kalmadan hemen once de pko oldugumu ogrendim.Allahtan kendiligimden hamile kaldim.yani tedavi olmadan.hic bir kiyafetim olmuo.pantolonlar ve etekler bacaklarimin hemen yukarisinda kaliolar kalcama bile cikmiolar dusun.ben ki 36 bedeni bile daralttirirken simdi 42 beden gobegimi sıkıo mafoldumben ki bide sezeryan karni var.bebegimi emziriyorum hala.oyle diyetler yapamiorum ama isin ucundan tutmam gerektigini biliorum.offfffff diyetisyene mi gitsem acep:bbo:
Aydasucum her zaman girip okuyorum ama internetim kısıtlı gecikmeli takip ediyorum seni.Ben de bu yolda 3 kg vermiş bulunmaktayım 26 günde.Ben sporumu düzenli yapıyorum ama bazen h.sonları yapamıyorum günlük 25 dk. tempolu yürüyüş bantta.Bu hafta kilo vermemişim aynıyım.Acaba bu durma dönemi normal mi?Ama beslenmem düzgün arada ufak hediyeler sunuyorum kendime tabi.
benbencım merhaba bak gercekten samımıyetle soyluyorum gunluk 25 dakıka yuruyus ile 26 gunde 3 kılo harıka bır basarı
ben hergun en az 1 saat yurudugum halde ayda 4 kılo verıyordum
demek kı metabolızman hızlıymıs ne guzel
arada olur oyle durmalar sen hıc takma yola devam kaydirigubbakcemile3
haa hedıye fıkrı de ayrıca guzel bıkmazsın hem
tebrik ederim seni canım
çok zor bi şeyi başarmışsın
5 kilo fazlam oldu son zamanlarda.nasıl vericem diye aklım çıkıyor
çünkü insanın boğazına hakim olması en zor irade sebebi
tekrar kutluyorumŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?