- 11 Mart 2013
- 33.222
- 53.174
- 32
-
- Konu Sahibi strawberry_cake
Aaa doğru bende bakayımben o tip küçük yerleri temiz beslenme blogu olan, güvendiğim influencerların linklerinden takip edip alıyorum.
özellikle trendyol vs de dükkanı olanları seçiyorum çünkü oralarda gıda satışı için sertifika lazım.
market yoğurtlarına daha çok dayansın diye koruyucu madde koyuyorlar, evdeki yoğurt max 4. günde eksiyor.uht sütle bile yapılsa...İşte ben şöyle düşündüm uhy süt ile yoğurt yapınca peki marketten aldığımız yoğurt ile arasında nasıl bir fark kalıyor ki
Biz bıktık dinlemektenAy bana bedava verseler almam valla
Ek gıda döneminde en çok zorlandığım kısım yoğurt oldu . Şimdi bir yere sipariş verip yaptırıyorum . Ama onlarla da miktar konusunda anlaşamıyoruz . Geçen sefer 2 kg istedim taze taze yesin diye onlar 3.5 yapmışlar çok fazla bende sinirlendim açıkçası . Şimdi acaba. Cam şişede günlük süt alıp ısıtıp probiyotik yoğurt mayası ile maya mı yapsam diyorum ?market yoğurtlarına daha çok dayansın diye koruyucu madde koyuyorlar, evdeki yoğurt max 4. günde eksiyor.uht sütle bile yapılsa...
Ek gıda döneminde en çok zorlandığım kısım yoğurt oldu . Şimdi bir yere sipariş verip yaptırıyorum . Ama onlarla da miktar konusunda anlaşamıyoruz . Geçen sefer 2 kg istedim taze taze yesin diye onlar 3.5 yapmışlar çok fazla bende sinirlendim açıkçası . Şimdi acaba. Cam şişede günlük süt alıp ısıtıp probiyotik yoğurt mayası ile maya mı yapsam diyorum ?
Tüketiyoruz hafta da 4 kg civarı . Ama eşim başka bir yerden alıyor ev tipi diye geçiyor o . Bende oğluma onu yedirmek istemiyorum o yüzden tamamen ev yoğurdu olan yerden sipariş veriyorum. Önceden ben mayalıyordum ama süte ulaşmak çok zor oldu.siz tüketmiyor musunuz yoğurt ? sizin yemenizle beraber 3,5 normal sanki.
Tüketiyoruz hafta da 4 kg civarı . Ama eşim başka bir yerden alıyor ev tipi diye geçiyor o . Bende oğluma onu yedirmek istemiyorum o yüzden tamamen ev yoğurdu olan yerden sipariş veriyorum. Önceden ben mayalıyordum ama süte ulaşmak çok zor oldu.
Süte eleştiri gelmedi mi halaa?öbürünü iptal edip bunu alsanız ? tadını mı sevmediniz acaba ?
Kıvamını sevmedik bebeğe iyi ama bizi çok zorluyor keyifli yiyemiyoruz .öbürünü iptal edip bunu alsanız ? tadını mı sevmediniz acaba ?
GünaydınSüte eleştiri gelmedi mi halaa?kırk yılda bir gelen misafire a101 Bim den başka pasta börek alınmamalıymış da
Nerdeeeno günlerrr 3 kuruşum vardı o da borsa da battı geçen ayGünaydınzengo
Süte eleştiri gelmedi mi halaa?kırk yılda bir gelen misafire a101 Bim den başka pasta börek alınmamalıymış da
Karı koca doktor kuzenler geldi 2 yıl sonra avm deydik aradıklarında. İyi bir pastahaneden börek kuru pasta küçücükte yaş pasta aldık çocuğa da hediye aldık doğum günü diye. Onlar kızıma hep alırlar çünkü. Müsrif oldummm sağlıksız ürün alır da oldummm . Bim pastası nelerine yetmiyormuş?yok artık
Coinden paralarımı çektimNerdeeeno günlerrr 3 kuruşum vardı o da borsa da battı geçen ay
Ben kurtaramadımmm ama inatla bekleyeceğimmm zaten batmışımmmCoinden paralarımı çektimbatmadı allahtan borsadan da paçayı kurtardım miss
Çok mu vardı özelden yazsanaBen kurtaramadımmm ama inatla bekleyeceğimmm zaten batmışımmm
Çok para ne gezer ben deÇok mu vardı özelden yazsana
Benim oğlanın yediği fıstıkKolejj kötüüü kolejj gereksiz de dendiii ardından da benim çocuk kolejde dendiii. Beynimmm yandıııııı
Siirt fıstığını ben çok severim yarım kilo rahat yerim bir gün de. Ama ayda bir kere yiyorum tabi ki her gün değil. Malumm fakirim. Senin oğlan zengünnn olabilerrr bak. Ne iş yapıyor bebecik?Benim oğlanın yediği fıstıkBir oturuşta 200 gram yiyormuş ya