- Konu Sahibi KarKralicesi
-
- #1.121
Ay söylemeden geçemeyeceğim;
Listeye göre günde 8 dilim ekmek yiyor.Ben o kadar yesem fil olurumsenağlama
canim benim ablam 19 yasindayken asiri kiloloydu 98 kilo diyetsine gitti bir kiste verdi hatta o listede bende suanda ama ben yapmiyorum dedigin ekmek cok fazlaydi hatta yatarken bile bir dilim ekmek ve süt vardi..o cok guzel kilo vermisti..yalniz ben ondan hic yapmadim simdi ona baslayinca biraz fazla ya yiyecekler alma olasiligi olur diye...
fakat sen eger yazabilirsen bana o diyeti yazarsan sevinirim karsilastirmak istiyorum ve bende ona göre kendime birseyler yapmak istiyorum..
bende devam ediyorum canım pes etmek yok ...:teytey:
kızlar ben de bugün tartıldım yalnız sabh tartılmayı unutmuşum kahvaltıdan sonra tartıldım ona rağmen 800 gr wermişim kahvaltıyı da 200 gr sayıyorum yani bu hafta 1 kilo gitti
Süper vermişsin.Maşallah...
Merhaba kızlarr;
Mesajlara baktım da herkes "Pes etmeyeceğim" moduna girmiş.Tebrikler.Siz motive ettiğim için de sevindim.Ama yanlış anlamışsınız beni ben PEs etmedim ,vazgeçtim demiştim.Herkes vücudunu daha iyi tanır.Ben de diyet psikolojisi daha kötü sonuç verdi.
Ve cumadan beri moralim bozulmuştu veremiyorum,takıldım diye.Ve demiştim ki kendimi daha aç hissediyorum artık.Diyeti bıraktım.Rahatladım.Sağlıklı beslenmeye karar verdim demiştim.Cuma gününden itibaren yedim de abartmadan mutlu da oldum suçluluk da duymadım.
Bu sabah tartıldım.O NE???
1 kilo vermişimhihoyyythihoyyyt
Kızlar Nİl Gün topiğini okuyan varsa orada bir cümle var"Kilo vermek isteyenler diyet yapsın".Bende de durum aynen bu oldu.
Şimdi mutluyum.
Sevgiler
Benim sözüm sana değil di canım.Topice artık eskisi kadar gelen yok.(herkesin kendi kararı) pes ettiyseler etmesinler diye yazdım ben.
Bu arada sabah korka korka tartıldım veee 56.5 olmuşum.Sanırım 1-2 haftaya kadar ideal kiloma ulaşıcam.Yanlız fark etmeden diyet bu olsa gerek ben hiiiç aç kalmıyorum, hatta kiloluyken daha az yiyordum.Ben diyete ilk yılbaşında başladım yani 1,5 ay için, iyi bir kilo tam 7 kilo vermişim.kaydirigubbakcemile5
Ben bol maydanoz yiyorum aralarda ve ballı, sirkeli karışımı yaptım.Yazarken aklıma geldi öğlen içmeyi unuttum.Şimdi iş yerindeyim artık akşam içerim.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?