Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

salı günü tartıldığımda 66 kiloydun bugün sabah 64.700 dü.kısa bi sürede nasıl oldu.doğum yaptım yapalı bu kiloyu görmemiştim. sevindirik oldum ya:dance:

talin benide listeye ekle lütfen motivasyona çok ihtiyacım var. doğum sonrası kilo vermek zor oluyor

Bende gecen cumadan veri toplamda 500 gr vermis oldum.Pazartesi bildirdigim kiloyla ayni kilom.56.5
Neden pazartesiden beri kilom sabit kaldi onun icin kendimi sorguluyorum.sengözlerimebaksanab

Slm arkadaşlar bende dün başladım diyete 62 ile başladım 50 kiloya inmeyi hedefliyorum bir aksilik olmazsa çünkü daha önce zayıflama yarışmasına katılmıştım burda ama rahatsızlanınca bırakmak zorunda kaldım kan ilaçları kullandım sürekli o zaman 56 kiloydum biraz dengesiz beslenme biraz hareketsizlik birazda ilaçlardan tartıda ibre 62 oldu senağlama

neyse dün başladım diyete şimdilik bir sorun yaşamadım yarından sonrada burdan aldığım talinin başlattığı diyet listesiyle devam edeceğim diyetime haftaya cuma ya kadar yazarım gelişmeleri haftaya cumada tartılır yazarım yeni kilomu bir akailik olmazsa inşallahyerimsenibenyerimseniben

merhaba arkadaşlar, 2 hatadır acayip devamsızlık yapıyorum. hayattan ve diyetten kopmuş durumdayım. bir hafta hasta yattıktan sonra. geldim hepinizden özür dileyerek ben de burdayım dedim ama beceremedim. bu hafta da evime hırsız girdi. sinir stres sıkıntı moral bozukluğu derken diyet falan uçtu gitti. tüm motivasyonum da gitti.
talincim. beni şimdilik listeden çıkarmanı rica ediyorum arkadaşım. moral ve motivasyon olmadan olmuyor çünkü. bir müddet sizleri uzaktan takip ederek kilo verme isteiğimi tekrar kazanmaya çalışacağım. seviyorum sizi. kendinize iyi bakın.senağlama

slm kızlar nasıl gidiyoo kusura bakmayın dün bildiremedim kilomu ama dünkü kilomu şimdi yazıyorum 81 olmuşum
haydi kızlar dewammm

Selam kizlar.Uzun zamandir ugrayan olmamis .Bende grip oldum ama diyete devam ediyorum.Kizlar burdan devam etmek isteyenler var mi.Bence yeni bir zayiflama grubu isteyelim ve ordan devam edelim.Cunku herkes farkli seyler yemeye basladi.Ordan cok ciddi bir sekilde devam edelim.Ne dersiniz

kızlar nasılsınız,
ben 3 haftayı geckın devam edıyorum dıyetıme
eskı kıloma ulasmama 5kg kaldı 4bucu gitti gibi oynuyo ıste:))

canım merhaba
ben bu diyete başlarken niyetim bir grup oluşturmak değildi aslında
iş kendiliğinden bu hale geldi:1rolleyes:
sonra ben ilgilenemem çok,bana yardım edecek arkadfaşlar varsa yapalım dedim hatta
ok dediler ama kimseden ses seda çıkmadı gördüğünüz gibi
hatta sonra biz de zayıflama gruplarına geçelim dedik ama yer yoktu
hala aynı şekilde midir bilmiyorum ama dilersen bir sor diyet bölümüne
öptüm canıma.s.

Tamam canim anladim.Aslinda ben zaten tek basinada olsa diyetime devam ediyorum ama grupca daha bir motive oluyor insan.Burda devam eden bayanlarda oldugunu biliyorum pes etmesinler diye bize ayri grup acilirsa diye dusundum ama sen zaten sormussun ozaman burdan devam edelim.kaydirigubbakcemile5

kız 1.5 kilon kalmış sadece gruba girmene gerek yok bence 1 haftaya verirsin o kilyuda sonra koruma programına geçersin
tebrikler güzel verdin kilonu

kız 1.5 kilon kalmış sadece gruba girmene gerek yok bence 1 haftaya verirsin o kilyuda sonra koruma programına geçersin
tebrikler güzel verdin kilonu

Maasallah sende 10 kilo vermissin.Ahh yuzdum yuzdum kugruguna geldim ama birturlu yetisemedim hedef kiloma.Gram gram verincede moralim bozulmaya basladi ama pes etmek yok.Bide benim amacim baskalarinida motive etmek .Insallah herkes istedigi kiloya biran once ulasir.

canim cok kalmamis valla bende istegim kiloya bir gelebilsem..motive olmak icin diyet grubuna girdim ilk hafta basladigim gibi devam ediyorum ama bence sen zaten bir ayda verirsin haydi haydi sana bi tavsiyede bulunacam ama bilmiyorum alir misin kilo mesela bir hafta ara ver bünye alistigi seyi unutsun ve geri basla benim ablamin diyet listesinde diyetisyenden aldigi ayda bir hafta arasi var ve istedigini yiyebilirsin diyor..deneyebilirsin istersen

Son düzenleme:

canim yeni okudum yazdigini aslinda bende bir hafatdir kopmustu diyet hatta ikide desem yeri var sen güzel tek basinada yapiyosun hayatimda ilk kez bu kiloya ciktim ve hic diyet yapmayan birisi olarak yanimda birileri olmasini istedim motive acisindan ama kimse ugramaz oldu daha sonra talinde liste yok deyince sanki bende o zorunluluk gitti o yüzden bi diyet grubuna girdim ve simdi ilk basladigim gibi devam ediyorum...mesela bu iki haftadir cikolata,tatli türleri pastalar yedim almadim sükür ama yinede böyle devam ederse alacaktim o yüzden motive olmam sartti ve baska gruba gectim ama burayida birakmam sonucta bulisteye göre diyet yapiyorum benim elimde bisy olmazsa yapamam...burayda gelirim ben

Canim sanada kolay gelsin.Devam ediyorsan ne mutlu sana.Dedigini uygulayayim cunku az bir kilom kaldi verecek ama tik yok.Bu hafta diyetin persembeye kadar birakip sonra sifirdan tekrar baslayayim ozaman.Sagol canim tavsiyelerin icin.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…