Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

bgn sabah 1 elma yedim
öğlen yarım kase tarhana çorbası
form çayımı itim
1 kivi yedim
1 sütlü kahve içtim
adaçayımı içiyom
acıktım ama yemek yemekten korkar oldum
kilo alcam daha fazla diye ödüm patlıyo
yarın kilo bildirimi mi öğleden sonra yapçam umarım şişkinlik flndır gider

Ama sen bu öğünlerle bir zamanlar benim yaptığım gibi mutfakta herşeyi silmiş süpürmüş bulursun kendini canım:uhm:

ya ben ilk hafta cok guzel 2.5 litre su iciyordum simidi hic icemiyorum canim skiliyor bu duruma ama yinede icemiyorum..
bende bugün sabah bir ince dilim ekmek,3 zeytin kucuk bir dilimde peynir yedim
öglen bir tane elma yedim
aksama henüz yemedim ama iki tane köfte yiyecem
dünde sabah kahvalti aksam eve geldim hicbir sey yemedim...
acim ben acccc

ayy canım ben çok sevdim bu kısır diyetini
en kısa zamanda yapıcam bakalım ne olcak
yarın yapsammiki
ha canım birde 1 çay bardağı bulgur bir öğün içinmi yoksa tüm öğünleri için bölüyormuyuz bu 1 çay bardağını 3e

Bana 1 çay bardağı fazla geldi.İstersen sen yarım yap.
Ve bence benim sonucumu bekle!!

bu sabah tartıldım 72kg. ben ilk hafta ödem attığımı yazmıştım. zaten çok büyük bi fark beklemiyorum. siz bana bakıp moralinizi bozmayın sakın senağlama ben haşimotoluyum metabolizmam hiç çalışmıyor. diyetle beraber spor yapmazsam kilo veremem( ayda bir gelen halam) gitsin egzersizlere başlıcam inş.:dance:

Günaydın arkadaşlar;
Tartıldım şimdi.Resmen 55'im ya.Yani kayıp yok.kafamçokkarıştı
Neymiş;
1Lapa diyetini akıllılık edip bulgurla yapmamak gerkirmiş.
2.Dijital tartı almak gerekliymiş.
senağlamasenağlama

tüüüh ben bulgura çok güvenmiştimmmmmm senağlama

ama olsun yinede deniycem

pirinçle yapamam zaten pirinç beni şişiriyor

Gunaydin kizlar ben 57 kiloyum.1 kilo vermisim.Bu arada kizlar lapa diyetini ben gecen sene yapmistim hic ise yaramamisti.Siz yapicaz diyince mudahale etmek istemedim.Ama ise yaramiyor.Patates diyetide yapmistim.Ilk gunler kilo versende sonradan super kilo aldirmisti.Dun tvde ispanak ama cig olacak salatasi super odem attiriyormus.Ben haftasonu onuda deneyecegim.Kizlar sonuc su cig sebze yada normal sebze az yagli olacak en iyi kilo verdiriyor onun disinda hersey bos.:lepi:

kesinlikle katılıyorum canım
az yağlı sebze yemeği bol salata yiyeceksin gerisi boş vallahi
he birde bol su + spor

Tebrik ediyorum seni.
Evet müdahale etmediğin iyi olmuş canım.Bir musibet bin nasihattan iyidir.
Kazdığım kuyuya düştümsırnaşık şey

[COLOR="DarkOrchid"ya ben 73.500 düm ama suanda 74 kiloyum bu aralar ilac filan kullaniyorum +500 olarak eklerseniz sevinirim cok canim skildi yaaaa
[/COLOR]
bari bende pirinc lapasini deneyim belki iyi olur

[COLOR="DarkOrchid"ya ben 73.500 düm ama suanda 74 kiloyum bu aralar ilac filan kullaniyorum +500 olarak eklerseniz sevinirim cok canim skildi yaaaa
[/COLOR]
bari bende pirinc lapasini deneyim belki iyi olur

Canim pirinci deneme sonrasinda sisiriyor.Pirincin amaci odem atmak.Onun yerine oglen patlican biber kosle ye aksamda brokoli hasla yee 3 gun bak nasil odem atiliyor.Yanlarinda bol salata light yogurt .dene istersen.Bana kilo vermem icin boyle baslatmisti arkadas asiri ise yaradi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…