- Konu Sahibi KarKralicesi
-
- #1.081
bgn sabah 1 elma yedim
öğlen yarım kase tarhana çorbası
form çayımı itim
1 kivi yedim
1 sütlü kahve içtim
adaçayımı içiyom
acıktım ama yemek yemekten korkar oldum
kilo alcam daha fazla diye ödüm patlıyo
yarın kilo bildirimi mi öğleden sonra yapçam umarım şişkinlik flndır gider
Şöyle yapıyorum;
1 çay bardağı ince bulgura 1,5 çay bardağı sıcak su koyuyorum kapatıyorum kapağını.O zaten şişiyor.Sonra marul salatalık azıcık da baharat ekledim.Azıcık da tuz
Napim yiyemem yoksa.
Sabahtan beri ekstra olarak sadece 1 portakal yedim.Ölüm orucunda değilim elbette.Ama hiç acıkmadım.Eğer tutarsa bayıldım ben bu lapa diyetine.Ne güzel her öğün kısırdelikafadulden
Hala aç değilim.Kızların karnını doyurayım o zaman acıkmış olurum herhalde ve yerim.
Gerçi benim hesaplarıma göre 4 en geç acıkırım diyordum.hihoyyyt
Benim bu diyet fosss çıkarmışşş:1shok:
Olsunkaydirigubbakcemile5
Devam devam devam....
Not:Bol bol su içtim.2,5 lt olmuştur
Sevgiler...
ayy canım ben çok sevdim bu kısır diyetini
en kısa zamanda yapıcam bakalım ne olcak
yarın yapsammiki
ha canım birde 1 çay bardağı bulgur bir öğün içinmi yoksa tüm öğünleri için bölüyormuyuz bu 1 çay bardağını 3e
Günaydın arkadaşlar;
Tartıldım şimdi.Resmen 55'im ya.Yani kayıp yok.kafamçokkarıştı
Neymiş;
1Lapa diyetini akıllılık edip bulgurla yapmamak gerkirmiş.
2.Dijital tartı almak gerekliymiş.
senağlamasenağlama
Günaydın arkadaşlar;
Tartıldım şimdi.Resmen 55'im ya.Yani kayıp yok.kafamçokkarıştı
Neymiş;
1Lapa diyetini akıllılık edip bulgurla yapmamak gerkirmiş.
2.Dijital tartı almak gerekliymiş.
senağlamasenağlama
Gunaydin kizlar ben 57 kiloyum.1 kilo vermisim.Bu arada kizlar lapa diyetini ben gecen sene yapmistim hic ise yaramamisti.Siz yapicaz diyince mudahale etmek istemedim.Ama ise yaramiyor.Patates diyetide yapmistim.Ilk gunler kilo versende sonradan super kilo aldirmisti.Dun tvde ispanak ama cig olacak salatasi super odem attiriyormus.Ben haftasonu onuda deneyecegim.Kizlar sonuc su cig sebze yada normal sebze az yagli olacak en iyi kilo verdiriyor onun disinda hersey bos.:lepi:
Merhaba arkadaslar bu hafta bende sadece 1 kilo verebildim 61 kiloyum cok yavas ilerliyorum malesef:1no2:
tüüüh ben bulgura çok güvenmiştimmmmmm senağlama
ama olsun yinede deniycem
pirinçle yapamam zaten pirinç beni şişiriyor
Gunaydin kizlar ben 57 kiloyum.1 kilo vermisim.Bu arada kizlar lapa diyetini ben gecen sene yapmistim hic ise yaramamisti.Siz yapicaz diyince mudahale etmek istemedim.Ama ise yaramiyor.Patates diyetide yapmistim.Ilk gunler kilo versende sonradan super kilo aldirmisti.Dun tvde ispanak ama cig olacak salatasi super odem attiriyormus.Ben haftasonu onuda deneyecegim.Kizlar sonuc su cig sebze yada normal sebze az yagli olacak en iyi kilo verdiriyor onun disinda hersey bos.:lepi:
günaydın kızlarrr
yarım kilo gitmiş 81.500 olmuşum
Haftada bir kilo az mı şekerimsenağlama
Bak bize tık yok:mymeka:
[COLOR="DarkOrchid"ya ben 73.500 düm ama suanda 74 kiloyum bu aralar ilac filan kullaniyorum +500 olarak eklerseniz sevinirim cok canim skildi yaaaa
[/COLOR]bari bende pirinc lapasini deneyim belki iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?