• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

Ay söylemeden geçemeyeceğim;
Listeye göre günde 8 dilim ekmek yiyor.Ben o kadar yesem fil olurumsenağlama

canim benim ablam 19 yasindayken asiri kiloloydu 98 kilo diyetsine gitti bir kiste verdi hatta o listede bende suanda ama ben yapmiyorum dedigin ekmek cok fazlaydi hatta yatarken bile bir dilim ekmek ve süt vardi..o cok guzel kilo vermisti..yalniz ben ondan hic yapmadim simdi ona baslayinca biraz fazla ya yiyecekler alma olasiligi olur diye...
fakat sen eger yazabilirsen bana o diyeti yazarsan sevinirim karsilastirmak istiyorum ve bende ona göre kendime birseyler yapmak istiyorum..

canim benim ablam 19 yasindayken asiri kiloloydu 98 kilo diyetsine gitti bir kiste verdi hatta o listede bende suanda ama ben yapmiyorum dedigin ekmek cok fazlaydi hatta yatarken bile bir dilim ekmek ve süt vardi..o cok guzel kilo vermisti..yalniz ben ondan hic yapmadim simdi ona baslayinca biraz fazla ya yiyecekler alma olasiligi olur diye...
fakat sen eger yazabilirsen bana o diyeti yazarsan sevinirim karsilastirmak istiyorum ve bende ona göre kendime birseyler yapmak istiyorum..

Tamam canım müsait olunca yazarım.Yalnız herkesizn metabolizması farklı biliyorsun,Onu uygulama derim ben;

Bu arada ben gruptan ayrılıyorum kızlar,
Kendimde bazı şeyler keşfettim ki ,diyet yapacağım diye zorladıkça daha çok acıktığımı hissetmeye başladım.Vücudum benimle oyun oynuyor sanki.
Dİyet psikolojisinden ayrılıyorum artık.Çünkü yasak şeyleri yedikçe duyduğum suçluluk,bu suçluluğun üzerine tekrar ve bastırılamayan bir şekilde yemek yeme arzusuna dönüştü.Eskiden bu kadar çok acıkmıyordum sanki.
Artık beslenme şeklimi diyet olarak değil,sağlıklı beslenme olarak değiştiryorum.
İnanın gece kızlarımı uyuttuktan sonra burada vakit geçirdiğim kadar yürüme bandında vakit geçirseydim epey yol katederdim.
Burada okuduğum herşeyle diyet ve zayıflama konusunda çok şey öğrendim.Bunun için hepinize teşekkür ederim.Kafamda birçok şey netleşti artık.
Ama okuduğum herşeyi de uygulama arzusuna kapıldım.Yanlışlar yaptım.
Tabii profesyonel yardım alması gerekenler için geçerli değil bu söylediklerim.Ama diyet ve zayıflama konusunda saplantılı, takıntılı bir kişilik haline gelmek istemiyorum.
İnsan yemek yedikten sonra ağlayacak gibi olur mu yaaaa:mymeka:
Ohh be üzerimden büyük bir yük kalktı.
Diyet fikrini kafamızdan uzaklaştırdığımız zaman daha kolay olacak sanki herşey.
En çok da kafama takılan şey,
Amacımıza ulaştık ve diyet bitti zayıfladık da,eee sonra...
Ayy devamlı böyle yaşamaka kabus gibi,Hergün yediklerimi not etmeye uğraşmak,yemek yedikten sonra suçluluk duymakk.ooooo hayat çok değerli.Sağlıklı olmak istiyorum.Ve beslenmemi de buna göre ayarlayacağım.Pes etmedim doğru yolu buldum bence.
Ara sıra sizi ziyaret ederim.Hepinize kucccaaakk dolusu sevgiler,öpücüklerrrr:1hug:a.s.:1hug:a.s.

mantıklı düşünmüşün bence yediklerin çok fazla önemli deil ne kadr yediğin ve ne kadar çeşit yediğin bende kalıp listelere gelemem 2 gün uyar sonra vazgeçerim
sana kolay gelsin sağlıklı zayıflamalar

kızlar ben de bugün tartıldım yalnız sabh tartılmayı unutmuşum kahvaltıdan sonra tartıldım ona rağmen 800 gr wermişim kahvaltıyı da 200 gr sayıyorum yani bu hafta 1 kilo gitti

kızlar benım kılo vermem durdu 3kg verdım ama sımdı 1haftadır aynı kılodayım aynı dıyetıme devam edıyorum fazlasını yemedım 3kg verırken ne yedıysem onu yapıyorum
ama veremıyorum bana ne önerırsınız ... sevınırım valla yardımcı olursanız

diyet listesini değiştir canım
ben öyle yaptım
tekrar vermeye başladım
spor salonumdaki hocam da aynısını söyledi
bünye alıştığı için kilo vermek duruyor
beslenme şeklini değiştirince vücut tekrar kilo vermeye başlıyor
denemenizi tavsiye ederim

Merhaba kızlarr;
Mesajlara baktım da herkes "Pes etmeyeceğim" moduna girmiş.Tebrikler.Siz motive ettiğim için de sevindim.Ama yanlış anlamışsınız beni ben PEs etmedim ,vazgeçtim demiştim.Herkes vücudunu daha iyi tanır.Ben de diyet psikolojisi daha kötü sonuç verdi.
Ve cumadan beri moralim bozulmuştu veremiyorum,takıldım diye.Ve demiştim ki kendimi daha aç hissediyorum artık.Diyeti bıraktım.Rahatladım.Sağlıklı beslenmeye karar verdim demiştim.Cuma gününden itibaren yedim de abartmadan mutlu da oldum suçluluk da duymadım.
Bu sabah tartıldım.O NE???
1 kilo vermişimhihoyyythihoyyyt
Kızlar Nİl Gün topiğini okuyan varsa orada bir cümle var"Kilo vermek isteyenler diyet yapsın".Bende de durum aynen bu oldu.
Şimdi mutluyum.
Sevgiler

izotop canım senin adına sewindim mutlaka kendin için en iyisini sen bilrsin canım

günaydın kızlarrrrr
güzel sağlık dolu bir gün olsun

Merhaba kızlarr;
Mesajlara baktım da herkes "Pes etmeyeceğim" moduna girmiş.Tebrikler.Siz motive ettiğim için de sevindim.Ama yanlış anlamışsınız beni ben PEs etmedim ,vazgeçtim demiştim.Herkes vücudunu daha iyi tanır.Ben de diyet psikolojisi daha kötü sonuç verdi.
Ve cumadan beri moralim bozulmuştu veremiyorum,takıldım diye.Ve demiştim ki kendimi daha aç hissediyorum artık.Diyeti bıraktım.Rahatladım.Sağlıklı beslenmeye karar verdim demiştim.Cuma gününden itibaren yedim de abartmadan mutlu da oldum suçluluk da duymadım.
Bu sabah tartıldım.O NE???
1 kilo vermişimhihoyyythihoyyyt
Kızlar Nİl Gün topiğini okuyan varsa orada bir cümle var"Kilo vermek isteyenler diyet yapsın".Bende de durum aynen bu oldu.
Şimdi mutluyum.
Sevgiler

Benim sözüm sana değil di canım.Topice artık eskisi kadar gelen yok.(herkesin kendi kararı) pes ettiyseler etmesinler diye yazdım ben.
Bu arada sabah korka korka tartıldım veee 56.5 olmuşum.Sanırım 1-2 haftaya kadar ideal kiloma ulaşıcam.Yanlız fark etmeden diyet bu olsa gerek ben hiiiç aç kalmıyorum, hatta kiloluyken daha az yiyordum.Ben diyete ilk yılbaşında başladım yani 1,5 ay için, iyi bir kilo tam 7 kilo vermişim.kaydirigubbakcemile5
Ben bol maydanoz yiyorum aralarda ve ballı, sirkeli karışımı yaptım.Yazarken aklıma geldi öğlen içmeyi unuttum.Şimdi iş yerindeyim artık akşam içerim.delikafadulden

tebrik ederim ozgurdu... benim de akşamları kilom 63.6'yı gösteriyor, senin eski kilon gibi... ben de 55-56 olmak isterdim ama göüzümde büyüyor bu hedef... dolayısıyla ilk etapta tam 1 ay sonrasına 4 kilo vermeyi hedef olarka koydum bugun. 1 ay sonrası benim doğuımgünüm çünkü :) ve bu diyet zorlayıcı olmayacak umarım. tekrar tebrik ederim...seni örnek alabilirim...;) spor yaptın mı, yoksa sadece diyeti mi uyguladın?

Benim sözüm sana değil di canım.Topice artık eskisi kadar gelen yok.(herkesin kendi kararı) pes ettiyseler etmesinler diye yazdım ben.
Bu arada sabah korka korka tartıldım veee 56.5 olmuşum.Sanırım 1-2 haftaya kadar ideal kiloma ulaşıcam.Yanlız fark etmeden diyet bu olsa gerek ben hiiiç aç kalmıyorum, hatta kiloluyken daha az yiyordum.Ben diyete ilk yılbaşında başladım yani 1,5 ay için, iyi bir kilo tam 7 kilo vermişim.kaydirigubbakcemile5
Ben bol maydanoz yiyorum aralarda ve ballı, sirkeli karışımı yaptım.Yazarken aklıma geldi öğlen içmeyi unuttum.Şimdi iş yerindeyim artık akşam içerim.delikafadulden

canım 1,5 ay için 7 kilo süper sen ne diyosun
harikasın vallahi
metabozlimanda hızlı sanırım
sen spor yapıyormusun canım

Back
X