- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
- #1.101
Canim pirinci deneme sonrasinda sisiriyor.Pirincin amaci odem atmak.Onun yerine oglen patlican biber kosle ye aksamda brokoli hasla yee 3 gun bak nasil odem atiliyor.Yanlarinda bol salata light yogurt .dene istersen.Bana kilo vermem icin boyle baslatmisti arkadas asiri ise yaradi.
canım yaa sık dişini muhtemelen kilo vermen duraklamaya girdi galiba inş. haftaya kilo vermmiş olarak yazarsın tatlımHaftada bir kilo az mı şekerimsenağlama
Bak bize tık yok:mymeka:
saol canım benimTebrikleeerrra.s.
[COLOR="DarkOrchid"ya ben 73.500 düm ama suanda 74 kiloyum bu aralar ilac filan kullaniyorum +500 olarak eklerseniz sevinirim cok canim skildi yaaaa
[/COLOR][/I][/B]bari bende pirinc lapasini deneyim belki iyi olur[/QUOTE]
canını hiç sıkma bebişim
sağlığın için kullanmalısın ilaçlarını yediklerinede dikkat et canım benim bozma moralini
eminim ben hepimiz werecez bu kilolarıı
[quote="myocean76, post: 5298836"]kızlar 57 kiloyum 1 kilo almışım bundan sonra kilomu sabitlesem yetr hem kullandığım ilaçlar hemde sigarayı bıraktım of of yani
selam kızlar
ben söylemiştim daha önce de
bu hafta uyguladığım listeyi değiştirdim
1.5 kilo vermişim çok şükür:teytey:
kızlar pirinç lapası diyeti sürekli mi yapılıyor, haşlanmış pirinç mi yiyoruz sadece ve tek öğün mü her öğün mü? ne çok soru sormuşum
canim bildigim kadariyla herzmamn yapmiyorsun mesela birgün iki gün.bütün gün yiyorsun yagsz tuzsuz pirinc lapasi.sadece yogurt yiyebiliyorsun süt ürünlerinden,et ve et ürünleri yasak yesillik serbest..icecekte serbest
ama arkadaslar pek faydasi olmadi demis birde sen bak bakim
selam kızlar
ben söylemiştim daha önce de
bu hafta uyguladığım listeyi değiştirdim
1.5 kilo vermişim çok şükür:teytey:
Hangi listeyi uyguladın talinciği?Kilo vermem durdu benim de.Hem de 3 kilo sonra ne alaka yaaakafamçokkarıştı
canım ben bu diyetle 4 kilo vermiştim biliyorsun zaten
ama benim bünyem böyle işte
sürekli aynı diyeti uygularsam bir süre sonra vucut alışıyo ve kilo verememeye başlıyorum
o yüzden değiştirdim
isveç diyetini yapmaya kararlıydım sadece 1 haftaşığına
aslında ağırlıklı olarak da yaptım sayılır ama bazı öğünleri dışarda olduğum için değiştirdim
buna rağmen 1.5 kilo gitti 1 haftada
ben memnunum valla
haftaya da başka bir rejim uyguluycam
şimdilik arayıştayım:1rolleyes:
öptüm hepinizia.s.
Hayatım yaa isveç diyeti çok ağır bir diyet değil mi?annem yapmıştı oradan biliyorum.Bütün apartman yapmışlardı ve hatırladığım en net şey hapsi de açlardııııııcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?