- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
- #1.141
canım 1,5 ay için 7 kilo süper sen ne diyosun
harikasın vallahi
metabozlimanda hızlı sanırım
sen spor yapıyormusun canım
güzel veriyosan canim bende sogan suyunu iciyorum ama ben adet düzeni icin günde 2 defa ne zaman uygun olursam sanirim zayiflamak icin ac karnina icmek gerekiyor birde limon skiliyor...yemekten bir saat sonrasina kadar su icmiyorum demissin peki bu ne icin böyleKızlar ben çoğunlukla Prof.Marankinin kitabına göre besleniyorum.Her yemekte tek çeşit yemek tüketiyorum.Ama harbi doyuyorum.Yemekten 1 saat sonrasına kadar su içmiyorum.Sonra bol su tüketiyorum.Bitkisel besinlerle hayvansal besinleri karıştırmıyorum.Meyveleri yemekten 2 saat sonra yiyiyorum.Çay hiç içmiyorum.Sadece yeşil çay ve sirkeli su.Sirkeli suyu gece yatarken içiyorum.Bazen de sabahları.Bir önceki gün fazla yediysem.Bir de farklı olarak aklıma gelirse soğan suyu.
55'in altına asla inemeyeceğimi sanıyordum.
Çok şükür:Saruboceq:
talincim sence nasil degistiriyim beslenmemi
sen bilirsin bana bı yardımcı olsan:)) hihoyyyt
güzel veriyosan canim bende sogan suyunu iciyorum ama ben adet düzeni icin günde 2 defa ne zaman uygun olursam sanirim zayiflamak icin ac karnina icmek gerekiyor birde limon skiliyor...yemekten bir saat sonrasina kadar su icmiyorum demissin peki bu ne icin böyle
yarın büyük gün, korkuyorum tartıya çıkmaya.. bu hafta da diyeti bozmadım ama tam olarak da uyguladım denemez. hala yüksek kalorili yiyeceklerden kaçıyorum, evde tatlılar börekler gırla gidiyor yine, fındık kadar yiyip gözümü doyuruyorum.ama bu hafta listedekilerin dışına çıktım biraz salatayı her öğün yiyemedim mesela. bazı öğünler ekmek yemedim çorbayı fazla içtim. su içemiyorum hala.şekersiz çay içiyorum onun yerine. aynı şey değil ama. spor da yapmıyorum. şu yürüytüş bandında nasıl sıkılıyorum anlatamam.. umarım yarınki sonuçtan memnun kalırım.
Canım bizde listeyi sıkı sıkıya yapamıyoruz merak etme.Ama su içmedikten sonra aç kalsan bile kilo vermen zor..Suyla yağlarımızı atıyoruz çünkü.
Ben sirkeli+ballı suya başlamıştım halen devam ediyorum bence ben yarın hedef kiloma ulaşmış olucam.Öyle hissediyorum.Bu sirkeli su acayip karnımı düzleştirdi.Sebebini bilmiyorum ama işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?