Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

Günaydın canım,
Tebrikler,az bir yolun kalmış.Kabızlık için şunu incele istersen.Ben de deneyeceğim.

7 günde 1,5 kilo çok iyi bir sonuç bence ve yavaş değil.Seni de tebrik ediyorum.a.s.

Gerçekten dağıldık.Ben bugün lapa diyetine başlıyorum.Şike yapacağım yani.Yarın sabahki tartım bildirimi için.Toparlanalım bir an önce.Yarın akşam da tarımlarımızı listeleyelim.
Talin de gitti:uhm:

teşekkür ederim izotop, daha bi motive oldum şimdi. zaten işyerinde dün yaklaşık 5 kişi sen nasıl zayıfladın demeye başladı şimdiden, bunları duyunca daha istikrarlı oluyorum =)

yarın kilomu bildiririm de, buhafta genelde çiğ sebze özellikle yeşillk yediğimden kabızlık sorunum yok.bide kendimi nasıl motive ettiysem bişeyleri ağzıma götürmeden acaba oruçmuyum diye düşünüyorum.:uhm:eskiden su içmek zor gelirdi diyete başladığımdan beri çok susuyorum. siyah çayıda şekersiz içmeye başladığımdan 2 bardaktan fazla içemiyorum günde 2-3 fincan yeşilçay içiyorum. bunlarda sindirimi düzenleyen şeyler sanırım.kiloma yansır mı bilmiyorum ama yeni düzenden çok memnunum bu arada salatalara mutlaka z.yağ koyuyorum.malum günlerde olduğumdan tatlı krizim için bazen birkaç kuru üzüm veya kuru kayısı yiyiyorum.başka bi topikde okuduğuma göre vücudu birden şeker ve yağdan korumaya çalışmak bünyenin karbonhidratlara saldırmasına sebep oluyrmuş.

teşekkür ederim izotop, daha bi motive oldum şimdi. zaten işyerinde dün yaklaşık 5 kişi sen nasıl zayıfladın demeye başladı şimdiden, bunları duyunca daha istikrarlı oluyorum =)

Rica ederim:1rolleyes:
Hepimizin iyi bir motivasyona ihtiyacı var.
Sabah lapa diyetine başladığımı belirtmiştim.Ama bulgurla yapıyorumsırnaşık şey
Arkadaşlar pirinç ya da bulgur farketmediğini söylemişler.Tercihimi sevdiğimden yana kulandıma.s
Sabah bir çay bardağı ince bulgura marul,salatalık azıcık da tuz ekledim.Yiyemezdim çünkü.Tabbi önce bulguru 1,5 çay bardağı sıcak su ile beklettim.Kısır oldu yani.
Gerçekten inanılmaz tok tutuyor.
Ben tatlı krizlerine karşı kullandığım yöntemi paylaşamak istiyorum;
Kuru inciri sıcak suda bekletip yumuşadıktan sonra yiyiorum.İyi oluyor.
Keşke birileri de bana zayıflamışsın dese:a015:
Yani 3 haftada toplam 3 kilo verdim.Asıl yavaş olduğunu düşünen benim.Ama buna da şükür diyorum.
Benim sorunum 55 in altına inememek.Dün tartının ibresi 55ina altındaydı fakat sabah baktım da yine 55!!!
Bakalım lapa sonucu değiştirecek mi?

Süper istikrarlısın.Ben de bundan mağdurum maalesef.Bu sefer kıracağım inşallah şeytanın bacağınıkötükedihüso

canim sen yap su lapa diyetini bende yapayim..aslnda hep niyetleniyorum ama tam bilemiyorum nasil yiyecegimi...
kizlar kilonuz yine iyi sizin valla benim gibi olsaydiniz ben bir ayda 5 kilo verdim bu ara dagittim yani yemiyorum ama yinede veremedim sanirim artik mücadele etme dönemimdeyiz ya savascam yada veremiyorum diye birakmak icin oyun oynuyor bu kilolar ama birakmayacam....
ben spor yapamiyorum,artik bir damla dahi su icmiyorum sanirim o yüzden vermem durdu...ya ben eylüle kadar 55 olmak istiyorum...

Sakın sakın.PEs etmek yok.yerimseniben
Sabah yediğimden itibaren hala acıkmış değilim.Ama az önce 1 portakal yedim.3-4 gibi de tekrar lapa yiyeceğim.Yani yaptığıma lapa deyip kısıra hakaret etmişim gibi geliyorsırnaşık şey
Kendine gaz ver ve devam et.
Ben mesela giyeceğim mini eteğimi ve transparan bluzumu düşünüp motive oluyorum.
Ah tabii bir de" Eskiden ne güzeldin" diyenlerin suratlarının alacağı hali düşünüplülülülülülü

selam kızlar bende bu listeyi uyguluyordum.listede de vardım ama uzun süredir giremedim.tabi listeyede giremedim.şu okulları tatil etmesinler ya.tabi bu arada eşimin aileside tatile geldi.rejim falan kalmadı.kendime yeni geldim.zaten benim en büyük problemim çabuk bıkmamdı.gene öyle oldu.ama yok devam etmem lazım.tekrar başlıyorum kaldığım yerden devam

canim simdi bir cay bardagi pirinci biraz suda hasliyorum eee sonra bunu böle mi yiyorum :))) su marul baharat hikayesini ne yapacam..
aslnda bulgurla tam kisir gibi olur ayni etkiyi gösteriyor mu onu merak ediyorum...sen nasi yiyorsun yazarsan bende öyle yaparim pirinc lapasi var bunu nasi yiyecem evet hadi yardim bekliyorum...

Pirinç bana gelmez.O topicte okuyanları takip et istersen.Ama herkes tadının fenalığından bahsedince önce bulgurla başlayayım dedim.:1ninca:
Du bakem benimki bitsin yarın da devam ederim bir kayıp yoksa.

Pirinç bana gelmez.O topicte okuyanları takip et istersen.Ama herkes tadının fenalığından bahsedince önce bulgurla başlayayım dedim.:1ninca:
Du bakem benimki bitsin yarın da devam ederim bir kayıp yoksa.

ayy canım lapayı bulgurlamı yapıyorsun
bence çok mantıklı yaa
pirinçten daha güzeş daha faydalı hem
nasıl yapıyorsun bende yapayım
kısır yer gibi yerim sadece yağı olmayacak :))

yaa ben hiç doğru sürüst yapamadım hep araya bişeyler girdi
tam uygulayamadım
bide regl falan oldum diyet alt üst oldu
şimdi artık daha dikkat etmeye çalışıyorum bakalım
hatta bu p.tesiden itibaren daha da bi dikkatli olucam

ayy canım lapayı bulgurlamı yapıyorsun
bence çok mantıklı yaa
pirinçten daha güzeş daha faydalı hem
nasıl yapıyorsun bende yapayım
kısır yer gibi yerim sadece yağı olmayacak :))

Şöyle yapıyorum;
1 çay bardağı ince bulgura 1,5 çay bardağı sıcak su koyuyorum kapatıyorum kapağını.O zaten şişiyor.Sonra marul salatalık azıcık da baharat ekledim.Azıcık da tuz
Napim yiyemem yoksa.
Sabahtan beri ekstra olarak sadece 1 portakal yedim.Ölüm orucunda değilim elbette.Ama hiç acıkmadım.Eğer tutarsa bayıldım ben bu lapa diyetine.Ne güzel her öğün kısırdelikafadulden
Hala aç değilim.Kızların karnını doyurayım o zaman acıkmış olurum herhalde ve yerim.
Gerçi benim hesaplarıma göre 4 en geç acıkırım diyordum.hihoyyyt
Benim bu diyet fosss çıkarmışşş:1shok:
Olsunkaydirigubbakcemile5
Devam devam devam....
Not:Bol bol su içtim.2,5 lt olmuştur
Sevgiler...

kızlar uzun süredir giremedim hastanelerde koşturdum tüp bebek raporu için evimle bile ilgilenemedim yemek geç saate dışarda yedik ve yemek olayının abarması kabızlık içtiğim ilaçalr 2 kilo almışım sonuç itibariyle müthiş bi göbek var bende
yarından itibaren artık sigarada içmiycem
bundan sonra yapmam gereken yediklerimi iyce kısıp kilo almamaya çalışmak nasıl yapcam bilmiyom
ilaçlarımın içinde kilo yapar diyo ee sigarayı bırakıp yemeğe saldırmamam lazım offfffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…