• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

Canim pirinci deneme sonrasinda sisiriyor.Pirincin amaci odem atmak.Onun yerine oglen patlican biber kosle ye aksamda brokoli hasla yee 3 gun bak nasil odem atiliyor.Yanlarinda bol salata light yogurt .dene istersen.Bana kilo vermem icin boyle baslatmisti arkadas asiri ise yaradi.

tamam canim deneyecem zaten princide deneyemiyorum niyetlenip iyi oldu bu dedigin...ya aslinda kan ilacindan sanirim kullanmasam mi ne yapsam yada spor yapmam lazim neyse bakariz ben en iyisi bir doktora gideyim kana yine baktirayim

kızlar 57 kiloyum 1 kilo almışım bundan sonra kilomu sabitlesem yetr hem kullandığım ilaçlar hemde sigarayı bıraktım of of yani

Haftada bir kilo az mı şekerimsenağlama
Bak bize tık yok:mymeka:
canım yaa sık dişini muhtemelen kilo vermen duraklamaya girdi galiba inş. haftaya kilo vermmiş olarak yazarsın tatlım

Tebrikleeerrra.s.
saol canım benim

[COLOR="DarkOrchid"ya ben 73.500 düm ama suanda 74 kiloyum bu aralar ilac filan kullaniyorum +500 olarak eklerseniz sevinirim cok canim skildi yaaaa
[/COLOR][/I][/B]bari bende pirinc lapasini deneyim belki iyi olur[/QUOTE]
canını hiç sıkma bebişim
sağlığın için kullanmalısın ilaçlarını yediklerinede dikkat et canım benim bozma moralini
eminim ben hepimiz werecez bu kilolarıı

[quote="myocean76, post: 5298836"]kızlar 57 kiloyum 1 kilo almışım bundan sonra kilomu sabitlesem yetr hem kullandığım ilaçlar hemde sigarayı bıraktım of of yani

canım tebrik ederim sigarıyı bırakmanı
:1hug:

selam kızlar
ben söylemiştim daha önce de
bu hafta uyguladığım listeyi değiştirdim
1.5 kilo vermişim çok şükür:teytey:

kızlar pirinç lapası diyeti sürekli mi yapılıyor, haşlanmış pirinç mi yiyoruz sadece ve tek öğün mü her öğün mü? ne çok soru sormuşum :P

kızlar pirinç lapası diyeti sürekli mi yapılıyor, haşlanmış pirinç mi yiyoruz sadece ve tek öğün mü her öğün mü? ne çok soru sormuşum :P

canim bildigim kadariyla herzmamn yapmiyorsun mesela birgün iki gün.bütün gün yiyorsun yagsz tuzsuz pirinc lapasi.sadece yogurt yiyebiliyorsun süt ürünlerinden,et ve et ürünleri yasak yesillik serbest..icecekte serbest
ama arkadaslar pek faydasi olmadi demis birde sen bak bakim

canim bildigim kadariyla herzmamn yapmiyorsun mesela birgün iki gün.bütün gün yiyorsun yagsz tuzsuz pirinc lapasi.sadece yogurt yiyebiliyorsun süt ürünlerinden,et ve et ürünleri yasak yesillik serbest..icecekte serbest
ama arkadaslar pek faydasi olmadi demis birde sen bak bakim

ikinci hafta da onu deneyeyim ben en iyisi, gerçi böyle de iyi sonuç alıyorum sayılır ama. yinede deneyeyim merak ettim belki bende işe yarar.

Hangi listeyi uyguladın talinciği?Kilo vermem durdu benim de.Hem de 3 kilo sonra ne alaka yaaakafamçokkarıştı

canım ben bu diyetle 4 kilo vermiştim biliyorsun zaten
ama benim bünyem böyle işte
sürekli aynı diyeti uygularsam bir süre sonra vucut alışıyo ve kilo verememeye başlıyorum
o yüzden değiştirdim
isveç diyetini yapmaya kararlıydım sadece 1 haftaşığına
aslında ağırlıklı olarak da yaptım sayılır ama bazı öğünleri dışarda olduğum için değiştirdim
buna rağmen 1.5 kilo gitti 1 haftada
ben memnunum valla
haftaya da başka bir rejim uyguluycam
şimdilik arayıştayım:1rolleyes:
öptüm hepinizia.s.

canım ben bu diyetle 4 kilo vermiştim biliyorsun zaten
ama benim bünyem böyle işte
sürekli aynı diyeti uygularsam bir süre sonra vucut alışıyo ve kilo verememeye başlıyorum
o yüzden değiştirdim
isveç diyetini yapmaya kararlıydım sadece 1 haftaşığına
aslında ağırlıklı olarak da yaptım sayılır ama bazı öğünleri dışarda olduğum için değiştirdim
buna rağmen 1.5 kilo gitti 1 haftada
ben memnunum valla
haftaya da başka bir rejim uyguluycam
şimdilik arayıştayım:1rolleyes:
öptüm hepinizia.s.

Hayatım yaa isveç diyeti çok ağır bir diyet değil mi?annem yapmıştı oradan biliyorum.Bütün apartman yapmışlardı ve hatırladığım en net şey hapsi de açlardııııııcokacimcoook

Hayatım yaa isveç diyeti çok ağır bir diyet değil mi?annem yapmıştı oradan biliyorum.Bütün apartman yapmışlardı ve hatırladığım en net şey hapsi de açlardııııııcokacimcoook

yoo
bence hiç de aç bırakmıyor
haftanın 5 günü zzaten protein ağırlıklı besleniyorsun
et de var yumurta da var
ayrıca dediğim gibi çok ağır şekliyle uygulamadım ben
tabi bi de bünye yememeye alıştı artık
midemin küçüldüğünü hissediyorum
azıcık da yesem doyuyorum
oldum 65.5 kilo
bi 60 olsam zaten bırakıcam artık

cok sey istemis gibi olmazsam bu isvicre diyeti nasil oluyor bi yazabilirmisin dönüsümlü olarak bizlerde yapsak cünkü bi süre sonra alisiyor artik bünye

ben de bu hafta 700 gr vermişim..70.7 oldum yaniii yerimseniben

isveç diyetini bi araştırayım dedim diyet listeleri bölümünde bi topik açılmış. bi arkadaşda zararlarını yazmış. s.dönmezden alıntı yapmış sadece su ve kas kaybı yapıyormuş .bırakınca kilolar dönüyormuş.kesinlikle bana göre değil.

Kızlar ben de diyetimi değiştireceğim.Ama isveç diyeti değil.Araştırıyorum.Sanırım bünyem bu düzene alıştı.Pazartesiden itibaren şu mucize zayıflama iksirini hazırlıyorum ve farklı bir diyete geçiyorum.
Arkadaşım diyetisyene gidiyordu bu akşam şunları anlattı;
2 haftada bir listeyi değiştiriyormuş diyetisyeni ve ona da zayıflama iksirini önermiş.
Tadı da iğrençti ama napalım içecez artık.
Bir de diyet listesini gördüm.Anaaa o ne.Bizim diyetin 2 katı.İsterseniz verebilirim.Tabii diyetisyenler kişiye özel bir liste hazırlıyorlar.
Ve o arkadaş o listeyle 25 günde 5 kilo vermiş.
Şaşırdım.kafamçokkarıştı
Listeye göre aç kalması imkansız

diyetler bünyeye göre değişiyor mutlaka ama diyetisyene gidip zayıflayan sonra kiloları kalıcı olarak alan bi çok kişi var.bende diyet listeleri bölümünü inceledim geçen akşam.miktarlar o kadar fazla ki.ben onları uygulasam nolurum bilmiyorum. benim gayem midemi küçültmek.bununda yolu miktarı azaltmak masadan doymadan kalkmak diye düşünüyorum.

Back
X