• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aybuer'in evi...

ayyy canım özellikle oturma odan çok güzel olmuş... bende kırmızı istiyordum ama beğendiğimiz köşe takımında böyle güzel bi kırmızı yoktu o yüzden başka renk seçtik ama seninki süpperr olmuş...

güle güle kullan...

canım güle güle oturun çok beğendim evinizi. özellikle oturma odan çok çok güzel, dinamik. mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah...

Eviniz çok güzel. Güle güle oturun inşallah. Oturma odasını çok beğendim. Kırmızı çok hoş olmuş :)

aybuercim evine bayıldım bayıldım allah gulu gule oturmayı nasıp eder ınsallahhhhhh:nazar::nazar:

canım evin çok güsel.güle güle otur inşallah..
benim salonumdada o kelebekli steckerdan var bu arada..:)

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inş. çok güzel evin. mutfak halını çok beğendim markası nedir acaba? bende halımı değiştireceğimde:)

güle güle otur evini çok begendim
renk seçimi olarak benim seçtiğim mobilyalarla çok benziyo benimde salonun böyle kahve tonlarında ve oturma odam kırmızı halı bakıyorum şimdi ve halılarına bayıldım özlellikle koridordaki salondaki ve oturmaodandaki halılar tam benlik.markaları ne öğrenebilirmiyim?

ayy maşallah çokk güzell ii günlerde ağız tadıyla oturun inşallahh çok beğendimm bayıldımm.

canım gule gule ıyı gunlerde otur ıns cok ama cok begendım süper ama mutfak ve dıger yerlerı koymadınmı yoksam benmı goremedım

Back
X