• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ay sende muz varmi aldin mi

Neee kız benim oğlum da 12 yaşında ayakkabı bağcıklarını fiyonk yapamiyo.:oha: 12 yaşında çocuk çalıştırmak yasal olarak suçtur. Çocuk sömürüsüdür:sinirli:
Bizler ilkokuldayken öğretmenlerimiz bizi teşvik ederdi. "Okul dışı saatlerde pazarda limon satın, su satın .Özgüveniniz gelişsin , matematiği öğrenin" ,erkeklere "yazın sanayide çalışın , hayatı öğrenin" diye.
Şimdi en ufak bir şeyde adı çocuk sömürüsü oluyor.
Ne alakası var? 12 yaşına gelmiş çocuk. Hayatı bir şekilde öğrenecek. He demiyoruz ki bütün yaz çocuk çalışsın, akşama kadar canını çıkarsınlar değil .
Sorumluluk almayı öğrensin, kendi işlerini becersin, tatilini de yapsın, çocukluğunu da yaşasın En Büyük TÜRKİYE

Fiyonk yapamiyor evet. Başka türlü bağlıyor, bir şekilde çözüme ulastiriyor. :)

Sanayide 12 yaşında çocuk calistirilmaz.
Küçükken ipli ayakkabıları hiç sevmezdim hala sevmem :) ben kendi bildiğim şekilde bağlardım hala öyle bağlarım spor ayakkabımı ayak bileğine bağlarım bir ara dikkat ettim benim gibi bir sürü insan var öyle bağlayan (arkadaşlarımda)fiyonk yapmayı beceremedim bir türlü:KK45::KK45:

Fiyonk yapamiyor evet. Başka türlü bağlıyor, bir şekilde çözüme ulastiriyor. :)

Sanayide 12 yaşında çocuk calistirilmaz.
Cocuk calistirmak somurudur yazdiginiz icin soyledim zaten agir islerde ve para kazanma amacli olmamak sartiyla calismalilar diye dusunuyorum kendi oz becerileri ve ozguvenleri icin.

Back
X