Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Hadi bakalim avusturyali hanimlar havalar cok güzel haftaya bir bulusma tertipleyelim tüm avusturyada yasayanlari beklyioruz bu toplantiyaa:içelim: :içelim: :içelim:

Haydi gelecek olanlarin listesini ben tutuyorum. Basliyorum listeye, ismini eklettirmek isteyen bende geliyorum desin:

1- KelebekGibi :1yes2: (2.Viyana)
2- Dalolim (10.Viyana)
3- Bitanemce (10.Viyana)
4- Sude_naz (10.Viyana)
5- .....

Herkes nerden oldugunu söylesinki ortak bir yerde bulusuruz kizlar. Haydi haftaya kadar karar verin hee, birde nerede bulusacagimizi önerisi olan var mi yazsin!:uhm:

1- KelebekGibi (2.Viyana)
2- Dalolim (10.Viyana)
3- Bitanemce (10.Viyana)
4- Sude_naz (10.Viyana)
5- Yaren (10.Viyana)
6- Vicdan (11.Viyana) Baska Forumdan bir arkadas bende yeni tanistim o da katilacak.

2- Dalolim (10.Viyana)
3- Bitanemce (10.Viyana)
4- Sude_naz (10.Viyana)
5- Yaren (10.Viyana)
6- Vicdan (11.Viyana)
7- Güz_güzeli ( 12.Viyana) Mayis olursa gelecek, ay sonu sinavi varmis!
8- Züleyha ( Bir kursta tanimistim ve daha hic görüsmedik,o da gelmek istedigini yazdi Msn'de)
9- ............

Haydiiiiii var mi arttiraaaaann :)

Haydi kizlarr bulusmayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nerdesiniz Viyanalilarrrrrrr hatta gelebilecek olan Avusturyalilarrrrrrr. Buyrun bulusalim, kimseden cit yok. Havalar güzelya herkes geziyor sanirim:)

slm kizlar bende geliyorum zaten ismimide kaydetmisiniz.nerde bulusacagimizi ve ayarlayin gercekten havalar daha güzelken bulusmayi yapalim.:1yes2:

hadi.hanimlar.elimizi.cabuk.tutalim.benimde.izin.kesinlesti.biran.önce.bulusma.yerini.tayin.edelim.derim.ben

slm millet bende avusturyada kaliyorum 5 yillik evliyim innsbruck ta kaliyorum eger aranizda bana yakin kalan varsa tanismak isterim

Hosgeldin Aksaray, insallah sanada yakin birileri cikar. Cogumuz Viyana'dan simdilik, sende aramiza katilabilirsen bekleriz ama biraz uzaksin.
:çok üzgünüm:

Kizlar Mayis ayinin ilk haftasi nasil?Ayrica haftaici bigün mü yoksa haftasonu mu olsun sizce?Ve yer belirleyelim! Kapali bir mekan mi yoksa acik yesil bir alan mi olsun? Lütfen herkes görüslerini yazsin, böyle durmakla biz hic bulusamayiz!!:1no2:

Liste son durum:
2- Dalolim (10.Viyana)
3- Bitanemce (10.Viyana)
4- Sude_naz (10.Viyana)
5- Yaren (10.Viyana)
6- Vicdan (11.Viyana)
8- Züleyha ( Bir kursta tanimistim ve daha hic görüsmedik,o da gelmek istedigini yazdi Msn'de)
9- ............

kelebekgibi.canim.cok.haklisin.artik.icraate.gecme.zamanimiz.geldi.
mayisin.ilk.haftasi.bencede.cok.iyi.havalar.sicak.söyle.piknik.havasinda.
cayir.cimen.üstü.güzel.bir.kir.toplantisi.hem.bizlere.hemde.bebislerimize.
cok.iyi.gelecektir.diye.düsünüyorum.ben.tabi.geri.kalan.arkadaslarinda.fikirlerini.
almak.gerek.ben.vick.parkini.öneriyorum(yazilisi.böyleydi.galiba)

kizlar ben diyorumki bi parkda bulusalim hepimiz biseyler hazirliyalim hem piknik yapariz hem konusuruz,
cunki kimsenin evinde bulusamayiz cok fazla kisiyiz,bi restorant desek bu cocuklarla bu wagelerle kimsi bizi almaz :Roflol: diyorum mesala oberlaa,yada wienerbergde olabilir,cogunlugumuz 10.wien oldugu icin en uygunu burasi

Piknik havasinda iyi olur evet! Ama yer konusunda düsünelim biraz. Yani herkesin acisindan gelmesi kolay ve güzel bir yer olsun. Cogu 10. Viyana'dan ama herkesin ortak noktasi olsun gidilecek yer.
Mayis ilk haftasi hangi gün oldugunuda bu ay sonu belirleriz!

2- Dalolim (10.Viyana)
3- Bitanemce (10.Viyana)
4- Sude_naz (10.Viyana)
5- Yaren (10.Viyana)
6- Vicdan (11.Viyana)
8- Züleyha

Kizlar yanimizda yiyecekte getirecegiz degil mi? Kim ne getirebilir mesela, ayni tür seyler getirmis olursak hepimizde. Herkes yapabilecegi seyi söylese önceden olur mu sizce? Yahut herkes ne getirdiyse, sürpriz mi olsun heheh:)

canim.katilimlarin.tam.olmasini.cok.isterim.sAhsen.ama.baksana.sen.ben.ve.
bitanemceden.baska.yazan.yok.bu.üzücü.hadi.arkadaslar.herkes.fikirlerini.beyan.
etsin.bence.herkes.yapabilecegi.yiyecegi.yazsin.arada.karisiklik.olmasin.
daha.güzel.ve.bol.cesitimiz.olur.

kizlar ben ugruyom bakin :1yes2: ya benim icin heryer uygun park fikri güzel:1closedeyes: ve herkezde biseyler yapar falan ,bu ay sonu kesin yer ve yiyicekler belirlenir

Back