Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

evet bu ay sonuna kadar düsünün arkadaslar heee ,kesin tarih ve yer belirlenecek. Ayrica herkes neyi iyi yaparsa yazsin bence, bol cesit olur önceden belirlersek ayri ayri seyler yapmis oluruz:)
Ama belirtmek istemezsenizde sorun yok yani sürpriz olur o gün .

kelebek gibi sude naz biz fazla yazmiyoruz sizi sef olarak ilan ettik siz yeri zamani saati düzenleyin hatta yemegide ayarlayin biz gelir yeriz :dance: :dance: tabi bu isin sakasi kizlar ben devamli bakiyorum yazilariniza .yanliz zannetmeyin kendinizi öpt byeee:1yes2:

Bakiyorsunuzda iz birakin bazen böyle canim:)
Sef olmakta ne kötüymüs :P Neyse ayarlariz siz yeterki gelin. Biriniz güzel bir dolma yapar mi cok severimde:) ama beceremem:P

evet.kizlar.magdem.öyle.istiyorsunuz.biz.hallederiz.yeri.ve.zamani.ama.yemekler.ortak:Roflol: :Roflol:
kelebekgibi.canim.övünmek.gibi.olmasin.ben.zeytinyagli.yaprak,sarmasini,cok,güzel.yaparim.isterseniz.dolmalar.benden.olsun:sm_cool: :Roflol: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes:

sude naz kelebek gibi siz bukadar ugrasacaksiniz biz yemek getirmiyecekmiyiz siz yeterki isteyin insallah güzel bir gün olur. öpt bye size kolay gelsin:çiçek:

Ayy sude_naz dolmalar senden mi ohh ne güzel yasadim desene, hemen bulusalim kizlaaaaaar:))
Bende kek yapabilirim, yahut salata türlerinden biri. Kisir falan beklemeyin ama onuda iyi yapamam:P
Ayy ben ne yapayim yaa, bir anda kendimi beceriksiz buldum düsününce hicbirsey aklima gelmedi hehehe:)

kelebek gibi aramiza yeni bir üye daha geldi (ESO)viyanadan oda geliyor bulusmaya onuda yaz canim bide (O KISIRI SÜPER YAPAR ACILI FALAN ONA SENIN ICIN YAPTIRIIM):1yes2: öpüldünüz kizlar byeeeee

slm kizlar ben eso benide araniza alirsaniz sevinirim bende viyanada yasiyorum bulusmaya davet ederseniz gelirim..:1rolleyes: :1rolleyes: öpüldünüz byeeeee

eso.cum.hosgeldin.aramiza.canim.
davet.ne.demek.elbette.senide.bekleriz.toplantimiza.
kisirlar.senden.ama:Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol:

Bulusma katilim listesi son durum:

1- KelebekGibi (2.Viyana)
2- Dalolim (10.Viyana)
3- Bitanemce (10.Viyana)
4- Sude_naz (10.Viyana)
5- Yaren (10.Viyana)
6- Vicdan (11.Viyana)
7- Güz_güzeli ( 12.Viyana) Mayis olursa gelecek, ay sonu sinavi varmis!
8- Züleyha ( bir kizi var ve suan hamile )
9- Eso ( 12. Viyana)
10- Filiz (10. Viyana)( Kurstan tanidigim ve sonra 2 kez görüstügüm biri,2 yasinda bir kizi var ve suan 5 aylik hamile, onada soracagim belki katilir)

Eso hosgeldinnnnnn aramiza. Sen kacinci Viyana'dasin?

slm ben 12 de oturuyorum kelebek gibi sude naz tanistigimiza mumnun oldum davetinizi memnuniyetle kabul ediyorum.kisirlar benden olsun insallah katilim fazla olur bizde cok kisiyle tanismis oluruz :1yes2: :teytey: öpt sizelri byeee

Kizlar listeyi güncelliyorum ayrica kim ne yapacak yaziyorum yanina ok, ona göre ayri ayri cesit olmus olur.

1- KelebekGibi (2.Viyana)
2- Dalolim (10.Viyana)
3- Bitanemce (10.Viyana) = Pogaca
4- Sude_naz (10.Viyana) = Zeytinyagli yaprak dolmasi
5- Yaren (10.Viyana)
6- Vicdan (11.Viyana)
7- Güz_güzeli ( 12.Viyana)
8- Züleyha (.....)
9- Eso ( 12. Viyana) = Kisir
10- ........

oh oh kizlar baya kaynatmissiniz.ESOOOooooo hosgeldinnnnnnnn sen galiba tahmin etigim bayansin:teytey: kizlar bende bohca yaparim tamami!!!

ceydacim az önce mesajimi aldim ve hemen yazdim merhabami...

arkadaslar ben ceydanin baska forumda olan,ama bulusmaya katilmak isteyen arkadasiyim.insallah kabul edilirim ve bende bulusmaya gelebilirim...

Vicdan hosgeldin canim aramiza:) Ben herkesi kabul ediyorum aramiza, yeterki dostluk güzellik olussun degilmiiii arkadaslarrrrrrrr:)
Herkes ne yapabilir söylesin hee listeye ekliyorum ona göre, daha kendim düsünmedim:P

Kizlar bir sorum daha var aranizda egitim üzerine kendini gelistirmek isteyen varmi? Bu yolda gelin birlikte adimlar atalim diyorum ve devamini sonra söyleyecegim heheh:)

Back