Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

hosbuldum kardelen.ben avusturyada degilim ama akrabalar var benim orda gezmeye geliyorum avusturyaya.10.viyanada teyzemler var

merhaba forumun yeni üyesiyim 4. viyanada yaşıyorum.5 yaşında bir oğlum var ve enönemli ihtiyacının yaşıtı olan arkadaşlarladaha fazla vakit geçirmesi olduğunu düşünüyorum.
bu amaçla bir oyun grubu oluşturmayı planlıyorum
konuyla ilgilenen arkadaşlar varsa buradan veya mail ile haberleşip ayrıntıları konuşmak düşüncelerini öğrenmek isterim
şimdideen teşekkürler .herkese iyi paylaşımlar[/
COLOR]

Merhaba ben de yeni katiliyorum araniza Viyana 23 ten ev aldik henüz tasinmadik ama buraya yakin oturan varsa tanismak isterim. Sevgiler.

Merhaba yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza :)

Bu arada diger arkadaslar neredeler? Yani bayagi bir sogukluk girdi foruma yoksa banami öyle geliyor?

Hepinize güzel bir haftasonu gecirmenizi diliyorum.

selam kizlar nasilsiniz kimse ugramiyo artik galiba buraya gerci herkes cok yogun kizim kindergartene basladi bende calisiyorum calisinca hersey daha zor oluyo insanin hic bos vakti olmuyo neyse optum hepinizi

Herkese selammm.Nasilsiniz kizlar.Forum tasindigindan bir haftadir giremiyorum.Bende bu arada oda degisikligi yaptim.Cocuk odam büyüktü oturma odasini cocuk odasina cocuk odasinida oturma odasina tasidim.Tabi boya badana yaptim.Cok yoruldum cookkk.Sizlerde ne var ne yok.Yeni arkadaslar katilmis aramiza.Hepiniz hosgeldiniz.
elif777 oyn gurubu oolustrmak istedigini söylemissin canim.Oglun krese gitmiormu??
Liviacim hosgeldin aramiza.23.viyanada olmasamda tanisiriz yinedeyerimseniben
schmarigcim bütün hasretleri paylasmak dilegi ile.Hosgeldin aramiza.a.s.

merhaba
oğlum kreşe gidiyor ancak günde üç saatin oyun ve arkadaş için yeterli olmadığını görüyorum .
evde televizyon başına oturup kalıyor ve almancasının pratiktedaha fazlagelişmesi için yaşıtlarıyla daha fazla iletişim içinde olması gerektiğiini kindergarten pedegogumuzdaöneriyor

kışın dışarıyada çıkamadığı için böyle bir fikir aklıma geldi.
üç yada dört kişilik bir grup oluşursa haftada bir iki gün toplaşır hem anneler tanışır hem cocuklar beraber vakit geçirebilir diyorum
ben 4 viyanadayım ilgilenenlerin mesajını bekliyorum

Güzel bir düsünce.Tebrikler.
O halde oglunuz öglene kadar kreste yanlis anlamadiysam.
Yasitlari ile vakit gecirmeleri gercektende onlar icin cok yararli.Insallah bu grubu olusturabilirsiniz.Benim 7 ve 3 yasinda cocuklarim.Büyügü 2. sinifta okuldan sonra Hort'a gidiyor.Kücük kizimda kreste.Tam gün gidiyor.Ise girecegim diye tam gün yazdirdim.Gerci sabah 8 de birakiyorum 3 gibi aliyorum.

Merhaba ben de yeni katiliyorum araniza Viyana 23 ten ev aldik henüz tasinmadik ama buraya yakin oturan varsa tanismak isterim. Sevgiler.

slm hosgeldin aramiza ben 23e yakinim 12de oturuyorum istersen tanisalim 23ün neresine tsiniyorsun tam olarak benim annem orda belki yakinsindircevabini bekliyorum

Merhaba bugün üye oldum buraya St.Pölten Herzogenburg`da oturuyorum aranizda buralara yakin oturan varmi acaba?

slm hosgeldin aramiza ben 23e yakinim 12de oturuyorum istersen tanisalim 23ün neresine tsiniyorsun tam olarak benim annem orda belki yakinsindircevabini bekliyorum

Bizim ev Vorarlberg de ,Kolpingstrasse de, Richard Strauss Gasse'ye çok yakın, bu ana cadde zaten. Baumax falan da çok yakın bize.
Henüz evin tadilatına başlamadık bile, tadilat bitene kadar taşınamayız zaten, bu da sanırım Ocak ayını bulacak. Ama tabi ki taşınır taşınmaz görüşelim.

Sevgiler.

Son düzenleme:

vorarlberg mi 23.viyana dememismiydin yeni tasinacagin evi ben anlamadim:uhm: valla neyse daha iyi aciklarsan anlasiriz:1hug:
görüsmek ümidiyle a.s.

hayirdir ya herkez cekmis elini kolunu kk dan hadi benim bebis var yeni uykusuzum devamli yogunum alismaya calisiyorum anneliye ukusuzluga vs. vs. siz nerelerdesiniz huuu? kardelen kelebek dalolim miss nirelerdesinizzz huuu :))

merhaba arkadaslar uzun zamandan sonra yine buraya ugrayabildim hamile oldugum icin hep hamilelik bölümünde dolastim. umarim hepiniz iyisinizdir. herkeze güzel bi hafta sonu diliyorum :)

Selamlar herkese,
Yeni gelene arkadaslar hosgeldiniz.

Kizlar siz girmiyorsunuz diye benimde giresim gelmiyor epeydir unuttum forumu bende hee:)
Kurban Bayramida geldi catti, hepiize güzel bir bayram gecirmenizi diliyorum, sansimiza bu yil bayramin ilk günü buradada bayram :)

Ben neler yapiyorum;
Üniversiteye basvurdum cevap bekliyorum bakalim olursa okuyacagim insallah, Ausbildungla falan ugrasamam gibi geldi cünkü deneyimlerimden sonra, yani günde 8-9 saat olmuyor.
Ama Üniversite daha esnek en azindan zaman yönünden.
Bunun disinda kizim Alerjik Bronsite yakalandi. BIr haftadir evde bir maske takiyoruz ve icine ilac koydugumuz aletten buhar geliyor burnuna ve agzina, hastaneden verdiler bu aletide, iki haftaya gecer dediler bakalim. Allah kalici dert vermesinde!

Benden simdilik bu kadar, sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…