meidlinge yakin oturuyorum straßenbahnla 6-7 durak
Platonik ask daha öncede sormussun baktimda, bende ilgim olmadigindan yazmamistim ve bilgimde yoktu tabiki, simdi cevap alamadigini görünce senin icin bir arastirayim dedim.
Öncelikle 20 yasindan büyükleri almiyorlar, okulunu iyi notlarla bitirmis olman gerekiyor sanirim, ayrica buraya giris testi var onu basarman gerekli. 5 yillik sanirim burasi.
Ben sana bbenim okudugum linki vereyim biraz bakarsin : http://www.modeschulewien.at/index.html
Burasi 12. Viyana'da, Schloss Hetzendorf'da.
Umarim isine yarar.
bende ordan::dance:traunda ablam oturuyor sen tam olarak nerdesin
Kelebegim hafiye gibisin kis vallaha:):)
Anladim Platonik ask, benim tanidigim ve orada okuyan yok maalesef.
Simdi orayada baktim nettende sen direk kontakta gecsen daha iyi bence, telefonla kafandakileri sorabilirsin hem rahatca, ayrica 1.September'de baslamis orasida.
Herbststraße 104
1160 Wien
Österreich
kontakt@herbststrasse.
Tel: +43 1 492 09 68 0
Fax: +43 1 492 55 71
Officezeiten:
Montag - Donnerstag: 07:30 - 17:00 Uhr
Freitag: 07:30 - 16:00 Uhr
bende ordan::dance:
memleket neresi[/QUOTbiz düzceliyiz ablamin esi sakaryali senin memleket neresi
Kizlar yarin bende Ausbildunga basliyorum, artik okullu oluyom kac sene aradan sonra :)
Günde 8 saat hemde Ramazan ama ne yapalim Allah sabir verir elbet, birde iftara ne zamana bir sey hazirliycam onu düsünüyorum, cok pratik olmam lazim artik
Hosgeldin canim.Kendinden bahsedermisin bize biraz.KAcinci viyandasin evlimisin bekarmsin???iste geldim burdayim şakkıdı
bende viyanadan...
Aysgul cüm twin tower olabilirmi o sordugun??Arkadaşlar TownTown diye bir yer varmı viyana da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?