Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Selam arkadaslar

izinler yapildi gelindi maraton basladimi hepinizde de ben en kisa zamanda issiz kalmayi planliyorum isden ayrilicam .Insallah accik AMS sinir edeyim :))

Yeni arkladaslar var benim gibi hosgeldiniz diyorum hepinizi öptüm .

Platonik ask daha öncede sormussun baktimda, bende ilgim olmadigindan yazmamistim ve bilgimde yoktu tabiki, simdi cevap alamadigini görünce senin icin bir arastirayim dedim.
Öncelikle 20 yasindan büyükleri almiyorlar, okulunu iyi notlarla bitirmis olman gerekiyor sanirim, ayrica buraya giris testi var onu basarman gerekli. 5 yillik sanirim burasi.
Ben sana bbenim okudugum linki vereyim biraz bakarsin : http://www.modeschulewien.at/index.html
Burasi 12. Viyana'da, Schloss Hetzendorf'da.
Umarim isine yarar.

Canim cok sagol yardimin icin ama ben söylediklerinin hepsini biliyorum.yerimseniben
Ayrica bu okuluda biliyorum, almadilar..
Zaten ben 1. sinifa baslamayacagim 3. siniftan devam etmek istiyorum.
Ben viyanada oturmuyorum. Bu bu yüzden benim sadece merak ettigim
bu Herbststraße okulu nasil bir okul, zormu, aranizda bu okula gitmis veya
tanidigi birisi gitmis olan varmi:sm_confused:, onu bilmek istiyorum sadece..
Yinede sagol hersey icin canima.s.a.s.

Anladim Platonik ask, benim tanidigim ve orada okuyan yok maalesef.
Simdi orayada baktim nettende sen direk kontakta gecsen daha iyi bence, telefonla kafandakileri sorabilirsin hem rahatca, ayrica 1.September'de baslamis orasida.

Herbststraße 104
1160 Wien
Österreich

kontakt@herbststrasse.

Tel: +43 1 492 09 68 0
Fax: +43 1 492 55 71

Officezeiten:
Montag - Donnerstag: 07:30 - 17:00 Uhr
Freitag: 07:30 - 16:00 Uhr

canim kontaga gectim bile coktan, ordan haber bekliyorum zaten
insanlah beni okula alirlar, alinmayi bekliyorum..

insallah sonucbekledigin gibi gerceklesir.
Senin hakkinda hayirlisini dilerim Platonik Ask.

Kizlar yarin bende Ausbildunga basliyorum, artik okullu oluyom kac sene aradan sonra :)
Günde 8 saat hemde Ramazan ama ne yapalim Allah sabir verir elbet, birde iftara ne zamana bir sey hazirliycam onu düsünüyorum, cok pratik olmam lazim artik

Canim Allah kolaylik versin.Sen altindan kalkarsin eminim.
Benimde kizim krese alismak bilmedi.Agliyor anne beni biyakma diyor hep.
Bu haftada gel gitlerle sürecek gibi
Hayirlisi olsun artik.

arkadaslar avusturyada yasiyorum yani buraya ögrenci olarak geldim...ve hormon tahlili yapildi sizlere bikac sorum olacak almacamin yetismedi ve sözlükte bulamadigim bazi seyler var insallah icinizden bilen biri vardir ve cevaplar...
ben hormon testi yaptirdim ve orda bakilmasi gereken seylerin icinde FSH yoktu überweisungla gittim orda istenilen seyler yaziyor bu yok..bunun almanca karisiligi ne acaba "follıcle stimulating hormone" bu ingizlecesi sonuclari almaya gittigimde bu testide sormak istiyorum fakat ismini bilmyorum eger yardim ederseniz cok sevinirim..hormon testinde hepsi var diye biliyordum ama yazdigi seyler türkiyede olan seylerle ayni degildi o yüzden bunu yaptirmak istiyorum..lütfen bilginiz varsa paylasirsaniz cok sevinirim

valla canim yardimci olmak isterim ama almancasini bilmiyorum gerci türkcesininde manasini bilmiyorum ama neyse oralari karistirmayalim kaydirigubbakcemile3

Gülcincim bu benim gittigim alanda istiyorsan eger hala ilk haftalar katilanlar olabilirmis bize ögretmenler öyle demisti, AMS gönderebilir belki yine birilerini diye.
Umarim kizin alisir cabucak.
Ilk baslar her cocuk öyle maalesef, sen ona hep gelecegini söyle cok kisa burada duracaksin hemen gelecegim falan diye teselli ver canim, senin geldigini gördükce güveni geldikce zaten daha aglamayi falan keser.
Ramazan iyi geciyordur insallah.
Benim hic vaktim yok kosturmaya basladim kizlar.
Sabah 7 bucukta 10. Viyana da Philipste oluyorum. ee gecede sahura kalkinca uyunmuyor sonra zaten. Kurstan 16:15 te cikiyorum eve geldigimde hemen yemeklere girisiyorum, iftardan sonra ise kizimla az ilgilenip sonra yatirip ee kendi yatma vaktim geliyor, yani 5 saat falan ancak uyuyorum toplam! Haftasonunu iple cekiyorum, yani uyku yönünden yoksa derslere alisiyorum.
KAc yildir evde oturunca teposuz ilk hafta yorucu olur tabi :)

Neyse sevgiler hepinize :)

Arkadaşıma hediye gönderdim de mailinin altında towntown wien yazıyordu bende adresine öyle yazdım, şimdide acaba doğrumu diye içim içimi kemiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…