- 24 Mart 2007
- 1.039
- 6
- 116
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kelebegim bemnim kizda privat krippede cnm.Malum henüz 3 yasini doldurmadi....Gülcincim evt cocuk bakimi sorunu olmamasi gerek bu Ausbildung icin.
Ben kizimi Krippe'ye verdim bir aydir gidiyor alissin diye önceden basladi, September'den itibaren tam gün duracak,yani ben kurstan cikinca alicam yahut esim benden erken cikarsa o alacak.
Privat Krippe bulduk bizde, Krippe parasi icinde yardim ediyorlar egerki bir is icin yahut kurs icin uzun birakmak zorundaysan. Ama ben henüz Karenz'de oldugumdan yardim almiyorum.
Benim Karenz Dezember'e kadar, ben kendim erken yazildim, hem bilmiyordum 2 bucuk yil oldugunu hemde hem AMS'ten hem'de Karenz'ten para almak iyi oluyor :)
Sadece Ams rahat birakmiyor o ayri :) Yaz mevsimi 15 günde bir termin veriyorki kontrol etmek icin falan.
Umarim kizinda cabuk alisir Kindergarten'a ve sende istedigin gibi bir yol katedersin umarim:)
Karadeniz hosgeldin aramiza!
Aysegül hediye yollamak istiyorsan posta en uygunu diye düsünüyorum, kargo servisleri cok pahali.
Postayla iadeli yollarsan daha uygun olur. Ben Türkiye ye buradan postayla gönderiyorum hep, bazen ulasmadigi oldu önceden o yüzden artik iadeli yolluyorum, zaten 50 cent falan belki degisiyor yani hic gitmemesindense
Kizlar Ramazan geliyor, simdiden hayirli gecmesini temenni ediyorum:)
selaaaammmmm,
ben dogurdum!! 15 augustosda oglusum ,,demir" geldi dünyaya.
dogumum ne yazikki zor oldu oglusumun boynuna kordon baglanmis baya ugrastirdi basta, sonra olmayacak bu böyle dediler aldilar beni bicak altina :)
normal dogum olsaydi cok güzel olacakti dogum sancisina baya dayanikli cikdim ama oglum daha karnimdayken doktorlarin oglumu cevirme calismalari 3 saat sürdü iste o feciydi, ama allaha sükür toparlandik ikimizde iyiz
foto nikime koymayi denicem umarim basaririrm:)
![]()
selam arkadaslar
bende coktandir buraya aboneyim
arada yazdiginiz mesajlari okuyorum.acaba aranizda linz ve civarinda katilanlar varmi tanisir arkadas olurduk.
yok canim ne 13 nede 23:)
10, viyanadayim ben.
otobüsle iki durak gidince 12, viyananin merkezindeyim:)
Sen neresinde otruyorsun12 nin?