VEYA HER YERDEN:: YAZIN::GURBET BIZIM iCiMIZDE OLSADA::BiZ DOSTLUKTA,ARKADASLIKTA BULUSALIM::
PAYLASACAK O KADAR COK SEY VARKi::BiZi BiZDEN DAHA iYi KIM ANLAR::
SEVGILER HEPiNiZE:::)
Gülcincim hosgeldin, nasil gecti tatilin?
Is mi istiyorsun yoksa kurs falan mi?
Insallah zorluk yasamazsin AMS ile.
Ben 8 Eylül'de basliyorum Ausbildung'a, günde 8 saat ders...biraz zor olacak ama sonucunda meslegim olacak.
Bu meslek azcik soguk gelsede ilk görünüste yani bayanlar icin degil gibi ama neden olmasin dedim ben kendime.
Viyanadaki en pahali is Vertraglarindan biriymis Metall vertragi,yani minimum 1200-1300 falan olmali!
ee ben neden calisacagim para kazanmak icin, o halde cok maasli bir meslegi secmem mantikli geldi!
Sonra bu iste calisacagim yerlerde basörtü sorunda olmaz baska islere göre böyle sansim oldugunu düsündüm.
Ben info gününe gittim ve AMS'ten kadin vardi cevrendede isteyen olursa katilabilir Ausbildung baslamadan dedi, almanca sorun degil biraz bilseniz hatta anlamaniz yüksekse konusmaniz zayifsa yinede girilebiliyor. En azindan ilk 3 aya "Rampe" deniliyor, bu kisimda matematik,ingilizce, almanca, cizim..vs okul dersleri tekrarlaniyormus herkes bir seviyeye gelsin diye. Bu 3 ayda bu meslekten vazgecersen baska bölümlere yönelebilirmissin.
Yani ilgilenen olursa AMS Berateriyle konussun.
Iyi haftasonlari..
kelebekcim sendeki bu kendini gelistirme istek ve yetenegini ( bu gercekten yetenekte ister.cünkü buradan okudugum ve seninle yazistigimiz kadari ile gercekten kapasiten yüksek) tebrik etmek istiyorum.medeni cesaretini ayakta alkisliyorum arkadasim.keske viyanadaki bütün Türk Kadinlari senin gibi olsa.ayrica ben sana güveniyorum 3 ay sonra bu is icin kesinlikle yeterli oldugunu oradaki insanlara kanitlarsin sen.basarilar canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?