Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

anabelcim iyiki basligi acmissin.Sayende burada cok güzel dostluklar kurduk.Bulusmalar yaptik.Dilerdikki bu bulusmalarda sende olsaydin.Insallah birgün senide aramizda görmek isteriz.Kizlar ikinci bulusma icin fikirlerinizi beklyiorum.
KardeleNMasaliM=3

kizlar süpersiniz.hepinizi cok seviyorumŞeniz

sayima devam...

bende merakla bekliyorum sonucu...bu sayede yeniden sayfamizi ziyaret etmis oluyoruz...

hergün bakicam...

kac yüregiz? hepinizle tanismayi bende cok istiyorum...

birgün mutlaka yapicaz bunu...

sevgiler...a.s.

arkadaslar herkese iyi aksamlar ..bende coktandir bu sayfaya ugramiyordum .. size birsey danismak istiyorum ,ben haziranda kismetse tasiniyorum ..aksilik olmaz olmaz camasir makinem bozuldu ,su aliyor ama bosaltamiyor .. simdiye kadar hic bozulmadi ..siz elektronik esyalarinizi nerde yaptiriyorsunuz..makinamin garantisi de yok ..olsaydi hemen yaptirirdim ama ..bildiginiz turk tamirci varmi ? bilgisi olan varsa lutfen paylassin..bu arada 3.viyanadan 11.viyanaya tasiniyorum ..umarim birgun tanisiriz ..

slm cnm benimde makinam ilgili sorun vardi garintisi bitsede firmasini ararsan gelip yapiyolar cnm ama belli bir ucret karsiligi yapiyolar

cok sukur makinam servis cagirmaya gerek kalmadan oldu :dance:..cok sevindim ya..borusunda ipler falan birikmis esim temizledi ...aayyyy allah kimseyi camasir makinasiz birakmasin :sm_confused: ..cok zormus ya ..herkese iyigeceler

merhaba kizlar size bir sorum var
kahlenbergteki osmanli kusatmasindan geri kalanlarin oldugu yeri biliyormusunuz??
birde orda türk yani osmanli mezarlarida varmis onlarda kahlenbergin tam neresinde acaba???
orayi bulup o kahraman sehitlerimize dua okumak istiyorum.

cidy kahlenbergde bir kilise var oraya arabala cikilmiyor ama yakinina araba ve otobüs geliyor kuytu biraz ama kiliseye gitmen gerek orada osmanlilar viyananin haritasini kazimislar o var ve bir kac hatira ama mezarlik yok yani olsaydi ben bilirdim diye düsünüyorum cünkü ben cok gezerim oralarda, yani anlayacagin ben ezberden gidiyorum ama sen gidersen kiliseyi sorarsin o sekil mutlak bulursun (en tepesindeki kilise)

gelincim ben kiliseye kadar gittim arabayla ciktik ordan tüm viyana gözüküyor ama osmanliya ait bisey bulamadim.
ben tv kanalinda gördüm sunucu gitti o tarihi eserlerimizin yanina birde dua okudu sehitlerimize.
internetten tek polonyali ve avusturyali askerlerin mezarini buldum he birde
su güzel fotolari buldum

ama nasil eklicemi bilmiyorum :uhm: :uhm:

cidy o kilisenin hemen önünde kocaman mermerden harita var ve giriste birkac seyler asmislardi yani ben bi onlari biliyorum. eyer baska seyler daha varsa bulursan buraya yaz bende giderim :)

haa bu ara büyük park yeri olan kiliseyi demiyorum ben ona göre herkezin gittiyi yer genelde orasi büyük bir alan park alani felan oradaki kiliseden bahsetmiyorum, daha yukari cikmak gerek arabayla, kirche am leopoldsberg diye adini buldum höhenstraßen´nin sonu...

himm anladim biz tam yukari cikmadik birdahaki gidisimizde bakarim ins. yeni biseylerde kesfedersem yazarim. ilgin icin cok tesekkür ederim a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…