Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

tesekkür ederim canim valla sekillerini pek bilmyorum :)) ama bakarim yinede cok tesekkürler canimmm

reyyan merhaba
funda yapragi galiba heidekraut
civan percemi nin almancasida Schafgarbe demek
senin icin sözlükten baktim ama digerini bulamadim yani mate yapragini..

merhaba arkadaslar,

yeni üyeyim, viyanadanim. merak ettim: daha önce hic viyanadaki kk'cilarin bulusmasi gerceklestimi? burda tanisip viyanda görüstügünüz oldumu?

herkese selamlar.....

merhaba arkadaslar,

yeni üyeyim, viyanadanim. merak ettim: daha önce hic viyanadaki kk'cilarin bulusmasi gerceklestimi? burda tanisip viyanda görüstügünüz oldumu?

herkese selamlar.....

Aramiza hosgeldin ellamse.Biz iki kere bulusup tanistik.Tabi bulusmalarimizdan sonra aramiza yeni katilan arkdaslar oldugu icin hepimiz tanimiyoruz birbirimizi.
Insallah havalar düzeldi bir bulusma daha gerceklestitiriz.
Bu arada nickinin anlami nedir merak ettim??a.s.

Ellamuse hosgeldin aramiza, bulustuk tabiki!
Yaz geliyor artik bir bulusma yapariz degil mi kizlar?
Bitanemce de yazmis zaten..
Türkiye'ye kimler gidecek ve ne zaman?
Benim hic belli degil! Belki hic gidemem bu yil belkide kizimla bir kacamak yaparim heheh

iyi aksamlar arkadaslar.......
nasilsiniz?
ben bir ara yazmistim galiba buraya,.....ben viyana disinda oturuyorum (baden) icinizde varmi buralarda oturan?
insaallah bir dahaki viyana bulusmaniza bende katilmak isterim.....::)
6 ayin sonunda insaallah izinimiz basliyor........
hepinize iyi geceler...........::)))

kelebekgibi tsk.ederim. kk viyana subesinin baskani kim bu arada? :) kim ayarliyor organize ediyor bu toplantilari?

benim tatil agustos olacak - antalyaya. yazin nereye gidiyorsun izine?

Kelebegim nerelerdesin canim benim .Ne zamandir yoksun ugramiyorsunda buraya.
Kizlar bende temmuzun basinda gidiyorum biletlerimiz alindi simdiden.Kizlarimla kacamak yapiyoruz bu sene kismetse.
Eminecim havalar önümüzdeki ay daha güzel olur bir bulusma muhakak yapariz.Sana tarihi erkenden bildiriiz belki gelebilirsin.Zaten lokhalbahn ile cok uzak degil baden viyana arasi.
Ellamusecim genelde organize islerini ben yapiyorum gecen sefer bitanemce yapmisti yani karisik hangimiz bossak yapiyoruz.Ben bu sene herzamanki gibi ilk önce istanbul daha sonra mersine yazliga gidiorum.
Allah izin verirse bu sene keyifli bir tatil gecirecegimm.

insaallah canima.s.a.s.a.s.a.s.

kizlar slm aramiza yeni katilanlarda hos geldiler
bende 6 . ayin 22 sinde allahin izniyle tr ucuyorum tabiki 5 aynin ortalarinda falan bi bulusma yapabiliriz kendinize iyi bakin bye

evet kizlar hadi bakalim organizasyonu üstleniyorum yine.Besinci ayin sonralina dogru güzel bir bulusma yapalim.Bir ay kadar zamanimiz var.Zamani uzun tutalimki herkesin haberi olsun.Ben simdi gidebilecegimiz yerleri arastirip sizlere secenekleri sunarim.

Gülcincim senin adina cok sevindim, insallah cok sahane keyifli bir tatil yaparsin.
Ben pek girmiyorum dogru, aslinda nete giriyorum geceleride, foruma girmedim. Sorunlar oluyor ..vs. iste, kizim biraz hastaydi gecen günlerde ama simdi iyi cok sükür.

Ellamuse ben genelde memlekete gidiyorum, yani Samsun'a. AIlem orada oldugundan, onlarla vakit gecirmek önemli benim icin, baska yerlere gidersemde onlarida alip giderim yanima.

Yaw harbiden ben bayadir girmiyorum ve baya bir arkadas aramiza katilmis ve hepisde hosgelmis.Biz bu 2008 hic iyi girmedik hep hastanede gecti ve geciyorda gunlerimiz sizlere sayayim 12ci ayda yengem dogum yapti ondan 2 3 hafta sonra halamin gelini dogum yapti sonra dayim kalp kirizi gecirdi o cikti halam yatti hastaneye halam cikmadan babam hastaneye girdi babam daha yatiyor ve ben girdim hastaneye ve babam daha yatiyor o cikmadan öbur yengem ayagindan amaliyat oldu ve babam daha halen yatiyor insallah biran önce cikar dilerim allahtan her hastaya allah acil sifalar verir cunku hasta basi beklemek gercekten cok zor neyse bu aralarda benim ikizlerde hastalandi tabiki esim bi ay evde yatti hastaydi yane anliyacaniz hic iyi girmedik bu 2008 allah yardimcimiz olsun neyse sizlerde umarim iyisinizdir bir banucum allah annali babali buyutsun allah sana acisini göstermesin (amin) gelincim hadi hayirlisi guzelim allah sana hayirli salikli bi evlat nasip eylesin (amin) bitanemce dalolim yarencim cok gecmis olsun.

aramiza yeni giren arkadaslar sizde tekrardan hosgeldiniz. bakmayin aslinda ben burda cok yazarimda hic firsatim olmuyor is kadini olsam bukadar meskul olmazdim herhalde :roflol:

Hepiniz ALLAHA emanetsiniz dilerim hersey herzaman heryerde gönlunuzce olur öptum sizler byesşakkıdı

Son düzenleme:
Miss cok gecmis olsun babana ve diger hastalariniza. Demekki hastalikla baslamissiniz ama devami cok güzel gecer belki herseyde hayir vardir elbet! Bebeklerinizde hosgelmis dünyaya, Allah anali babali büyütsün!

miss cok gecmis olsun sanada ailenede bebisleride allah anali babali büyütsün , bendede seker cikti hamilelikten dolayi doktor bana bir periz verdiki sormayin ac kaliyorum accccc!!!! bulusmayi mutlaka 5 ayda yapalim ertelenirse ben gelemem tr den anneannem gelcek benim icin doguma devamli onunla olacagim icin benim icin zor olur. hadi bakalim :)

hepinize selam ve sevgiler..

bu sayfayi ben acmistim ,o günden bu yana bir sürü dostluklar kurulmus okuyunca cok mutlu oldum..
merak ettigim hepmiz kac kisi olduk?

ben 1 =anabell yazacagim sonra herkes bir sonraki numarayi yazip ismini belirtecek
buna katilirsaniz cok sevinirim..

anabell=1

bu bolumden ayrildim ama bir bakiyim dedim yeni arkadaslar katilmis araniza sevindim ozlemcim senle gorsuyoruz her zaman ama yine soyliyim tekrar gecmis olsun cnm herkese iyi tatailer simdiden kendinize iyi bakin herkese sevgielr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…