Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

ayy canim gecmis olsun hic kolay degil biz hasta olsak neysede minicik yavrular hasta olunca ben cok üzülüyorum yaa :çok üzgünüm:

bitanemce cok gecmis olsun canim
ya kizlar bisey sorcam viyanada bebekler icin el isi örgü felan satan biyer biliyormusunuz, yani ben aliyorum ufak tefek biseyler ama hepsi hazir seyler dogal olarak, yani böyle atmaya kiyamayacagin el emeyi göz nuru seyler ariyorum varsa bildiyiniz bir yer bana yazin yaa...

hee bu aralar kimsecikler yok nirdesiniz hepiniz yaww

gelincim beim kaynanam bir valiz dolusu yolamisti efe dogunca ama inan hic birini kulanamiyorum cünki cok sicak oluyor örgüler heleki oglan cocugu icin hic ismie yaramadi sadece bir iki yelek kuladim baska bisey kulanamadimm

oglusun dogsun san cok güzel bir yelek veririimmm,yerimseniben

bitanemce saol canim da yinede insan olsun istiyor yani, bende de annemde de beceri yokki kendimiz cicili bicili seyler örelim, hem ben saklamak icin de düsünmüstüm tatli olur ne bilim :)

selam kizlar nasilsiniz gelin canim benim annem yapti kizima bir sürü ama gercekten pek kullanilmiyo sicak oluyo
benim kizimda üc gün kusma ve ishal yasadi sükür gecti gercekten 3 günde 3 yillik ömrüm gitti karsisinda aman bebislere dikkat edin salgin var kizim bide bronsit oldu bu arada yani salgin var dikkat edin siz bebislerinize

Bitanemce ogluna cok gecmis olsun.
Dalolim senin prensesede cok gecmis olsun.
Havalar karisikya, bu aralar birde sogudu bayagi, dikkat etmek gerekiyor evt.

Ben gezmeleri biraktim Mart ayi gireli cok uzak cikmadim dogru dürüst.
Ancak biryerlerde terminim olunca o da kizima esim bakti yahut görümcem öyle.
Yahut evin yanlarinda hava almaya dolasmaya cikiyoz iste. Havalar biraz düzelsinde bunlarin acisini cikaralim hehe

Kizlar bu arada ben Zahnspange taktirdim. Yani bir disim az yukaridaydi ondan gittim ve sonuc buraya ulasti:) Onlarla ugrasiyorum bende iste, disciye gidip gelmelerim cok oluyor.

Yani herkesin bir ugrastigi seyler sorunlari var..

Hee bu arada Gelincim o örgülerden kullanilmiyo yaa, sadece bir iki yelek olsa yetiyor hani sabah uyaninca hemen sirtina gecirmek icin.

Burada öyle seyler kermeslerde oluyor genelde. Birkac Cami Kermesinde görmüstüm ben, ama ne zamanlar yapiliyor bilmiyorum. Bu aylarda olacagini sanmiyorum pek.

Hepinize sevgiler kizlar..

sultancim sen en iyisini yapiyorsun; cünki cocuk disardan kapiyor herseyiii!!!

bende seni merak etmistim nerde bu kiz diyeee,iyi olmana sevindimm

Aysecim ve öznurcum bebisleriniz umarim iilesmistir.Ikinizede gecmis olsun.
Kizlar LÖSDER kermesi icin kimse ardim etmeyecekmi??
serseri_gönlüm ile yanlizmi kaldik yani.Ben herkesten ufak defek birseyler gelir die umuyordum.illa büyük seyler yada el isi olmasi sart degil.Pazardan aldiginiz bir pantolon ne biliyim ufak defek birseyler havlu pecete okul malzemesiv.s............
Örnekler cogaltilabilir.Nisan ayinin ikinci haftasi korgoya verecegim.Sizlerdende beklyiorum ardimlarinizi.Duarlilik göstereceginizi tahmin ediyoruma.s.

selam herkese arkadaslar bisy sormak istiyorum
avusturyada aktar gibi yerler var mi?(linz deyim ben)
birde asagidaki bitikilerin almancasini biliyorsaniz yazabilir misiniz yada bu tür seylerin ismlerini nerde bulabilirim---
FUNDA YAPRAĞI
MATE YAPRAĞI
BİBERİYE
CIVAN PERCEMI
eger yardimci olursaniz cok sevinirim

selam reyyan aktar yok buralarda ben bir tek biberiye yi biliyorum ,,rosmarin´´ diye onuda büyük marketlerde kolaylikla bulabilirsin tazesini sebze reonunda kurusunu baharat reonunda, diyerlerini duymustum ama ne olduklarini cikaramadim.. belki eyer sen taniyorsan neye benzediklerini bence büyük bir marketde bulursun linz de merkur yada billa varsa kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…