Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

kizlar beki haberlerde görmüssünüzdür 10, bezirk knöll gassede iki binayi yaktilar.
Hemen ynaibasimda aramizda iki dakika var bu binalarla.Ikiside türk agirlikli.Allah sonumuzu hayir eylesin.

kizlar beki haberlerde görmüssünüzdür 10, bezirk knöll gassede iki binayi yaktilar.
Hemen ynaibasimda aramizda iki dakika var bu binalarla.Ikiside türk agirlikli.Allah sonumuzu hayir eylesin.

ben henüz duymadim canim....nezaman yaktilar ya?
ne istiyor bu insanlar anlamiyorum.......Amin.Allah yardimcimiz olsun..
ben viyana disinda oturuyorum ama akrabalarimiz var viyanada.....

haberi yeni dinledim kizlarr cok sükür kimse olmemeis sadece 6 si cocuk 10 kisi dumandan etkilenmiss

allah hepimizi korusun artik evimize bille huzurumuz kalmadii her an bisey olacak diyee1no2

ben henüz duymadim canim....nezaman yaktilar ya?
ne istiyor bu insanlar anlamiyorum.......Amin.Allah yardimcimiz olsun..
ben viyana disinda oturuyorum ama akrabalarimiz var viyanada.....
eminecim dün aksam duyudm aslinda ben dün yakildi binalar ama haber bültenlerine bugün gecti nedense.Kundaklama ihtimalinin yüksek olduguunu acikladi kriminal polisler.Allah yardimcimiz olsun:çok üzgünüm:
haberi yeni dinledim kizlarr cok sükür kimse olmemeis sadece 6 si cocuk 10 kisi dumandan etkilenmiss

allah hepimizi korusun artik evimize bille huzurumuz kalmadii her an bisey olacak diyee1no2

Aysecim sonumuz hayirli olsun ne diyim .Rabbim cocuklarimizi bizlere bagislasin:çok üzgünüm:

slm arkadaslar uzun zamandan beri girmiyodum bazi sebeplerden dolayi hepimize gecmis olsun bende simdi burda ogrendim cok uzuldum Allah korumus anlamyiorum turklerden ne istedikelrini anlayamicamda neyse ucuz atlatmis lar aramiza yeni gelen arkadaslarda hos geldini
z

ya ben cok üzüldüm o haberi duyunca
icim yandi ya nasil yaparlar bu pisligi
benimde iki tane oglum var allah muhafaza buralarda da olsa böy´le bisey ne yapariz allah sabir versin herkese

Selam kizlar nasilsiniz sitede baya degisiklik olmus hayirli olsun diycem ama eskisi daha iyidi bence ses verin bakayim nasilsiniz ne yapiyorsunuz citiniz cikmiyor yine Kardelen Masali kermes icin bebek tisörtü almayi düsünüyorum olurmu acaba 5,6 tane ne dersin bir akil ver bana canim yada baska bir önerin varsa söyle oldumu simdilik bu kadar görüsüür kizlarr ...

sersericim tabiki olur bebek tisortleri elbiseler v.s yeterki satilabilsin.Mesela ucuza bulduugnuz giyim taki ayakkabi canta okul malzemeleri bunlara bir iki örnektir.Duyarliligin icin tesekkür ederim canim.Diger arkadaslarimdanda ayni duyarliligi bekliyorum.Kizlar lütfen biraz daha duyarli olalim.Unutmayalimki bu hastalik heran herkesin basina gelebilir.:çok üzgünüm:

slm arkadaslar nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir uzun zamandir yazamiyorum.girdimgimdede bakiyorum ben yoken neler yazilmis.valla kizlar benim icin bu kis hep kücük oglumun hastaligiyla gecti ve gececek galiba iki günde bir grip oluyoruz.ama gene allaha binlerce kez sükür acaba daha büyük hastalikli cocuklar ve onlarin anneleri babalari ne yapiyor onun icin bunada cok sükür allah herkese sifa versin ve yardim etsin öpüyorum kizlar sizi. kendinize cok iyi bakin yeni gelelenlere hos geldiniz. penguen dogum yapmis onada allah anali babali büyütsün diyorum a.s.gelin darisi senin basina canim byeeee

Selamlar hepinize bende girmedim epeydir foruma..
Penguen dogum yapmissa Allah anali babali büyütsün bebisini diyorum darisi dogum yapacak olan geline insallah.

Dilek aramizdan ayrilmana üzüldüm ne oldu yardimci olabilecegimiz birsey var mi?
Gülcin ben bu kermes olayi ne anlamadim?! Herhalde uzak kaldim biraz forumdan ondandir.

Herkesin kendince sorunlari oluyor...vs. derken geciveriyor iste günler.
Sevgiler hepinize...

slm kizlar nasilsiniz?
uzun zamandir girmiyordum dum da baktim ki herkez uzun araliklarda giremiyor girmiyor demek tek deyilim dedim yani bu kis yaman geciyo herkezde heral allah yardimcimiz olsun penguen dogum yapmis allah anali babali büyütsün insallah ..

herkez kendine iyi baksin öpüldünüz

selam arkadaslar
20 subatta canim oglum Yigit dünyaya gözlerini acti.onun icin güzel dileklerde bulunan teyzelerinin ellerinden öper.

sevgili Gülcin, canim duyarliligindan dolayi seni tebrik ederim.en son katilim tarihini yazabilirmisin?malum bu ara disari cikmak benim icin baya bi zor

Penguencim Allah anali babali büyütsün.Saglikli sihhatli insallah.Gözünüz aydin.a.s.
Canim nisan ayinin sonunda yapilacak kermes.Yani nisanin ortasina kadar vaktimiz var.Diger arkadaslar imkanlari olan alsin olmayan el isi yapsin lütfen birseyler yollayabileleim bizde.:çok üzgünüm:

banuu tebrikler canimmm allah annali babali büyütsun allah uzun mutlu saglikli ömur nasip etsin, mumkunse bize resimde yola dogum hikayenidee yazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…