kizlar sizinle bisey paylamak istedim aramizda mutlaka birileri exkalibur city ye gitmistir, orda bi cin pazari var (cek cumhuriyeti gümrük arasi) biz gecen hafta oraya gittik bi canta bakalim dedik ama pisman olduk bi fiyatini sorduysan yandin bidaha seni zor saliyolar pazarlik teklifi istiyolar yapincada adam parayi beyenmeyip cantayi alip tezgaha vurmazmi bide cince bisey diyor ordakiler hemen toplandi hepsi cinliler adam öldürseler kimsenin ruhu duymaz.
yani oraya giderken 2 kere düsünün derim ben bidaha oraya girmem. bi arkadasimizda ordan dvd almis bozuk cikmis geri götürünce adam sen bunu benden almadin demis. baska böyle sorun yasayan oldumu aranizda arkadaslar??
cidy cim biz esimle cok gideriz.Neredeyse (havalar iyiye) ayda bir muhakak.
Bu güne kadar hic sorun yasamadik.Begendigimiz birsey olursa gidip pazarlik yapyoruz.Ama tabiki ucuk rakamlarla degil.Belki sizin veridigniz miktar cok cok uc bir rakamdi ve pazarlik sürenizde uzamissa ondan adam sinirlenmis olabilir.E birde insanlarin ani anini tutmuyor malum.Belkide adamin sinirli bir anina denk geldiniz sizde.
Neyse bir kötü deneyim gecirdin diye vazgecme derim ben.Orada cok güzel lokantalar vardir gidip orda ekmek ici sarimsak corbasi ic tavsiye ederim.MÜftelasi olursunyerimseniben
sırnaşık şey bende senelerdir bi türlü gidemedim su ceke hep gidecek oluyoruz birden duyuyorumki türklere giris yasaklandi diye vazgeciyoruz bi türlü nasip olmuyo..kardelenmasalim valla adam manyakti kafamçokkarıştı ya adama fiyatini sorduk sadece cok gelince gidiyorduk sen fiyat söyle dedi söyleyincede sapitti cinli iste ucmus tatlicadiarzu soguktan heralde :)) yok ceke giderizde birdaha o cin pazarina girmem :)) tavsiyen icin
tesekkürler.
sırnaşık şey bende senelerdir bi türlü gidemedim su ceke hep gidecek oluyoruz birden duyuyorumki türklere giris yasaklandi diye vazgeciyoruz bi türlü nasip olmuyo..
cinliler sakincali insanlar uzak durmak lazim adamlar asabii.. hehehejeyyar parayida cok severler !!!! cekte gercekten güzel ve ucuz seyler oluyormu?? merak ediyorum yaa herkez gidiyo bi ben gidemedim!!!!!!!!!!!!!klava:
cidy ben gemeinde evindeyim ve komsum bile yok,yani senin ne gibi sorunlarin oluyor mesela?
Benim yanlarda oturanlar yasli Avusturyalilar ve gayet iyiler bize karsi.
Komsu olsa ayri dert olmasa ayi dert mi yani ne..
herkese merhabalar!!!
gecen hafta döndum türkiyeden hersey cok güzel gectii!
efeyi mecburen sünet etim biraz miz mizdi ama oda gectii
yenilik olarak diyete girdim ve cok kararliyimm:teytey:
herkese merhabalar!!!
cidy cim bende gemeinde evindeyim ve üst katimda oturan zenci aileden sikayetciyim.Cok gürültü yapyiorlar coookkkk.kizlarya bi sikintim daha var aranizda gemeinde evinde oturupta komsularinla problem yasayan varmi??? valla tasinmayi bile düsünüyorum(
Fistigimm hosgeldin canim.Umarin güzel günler gecirmissindir türkiyede.Mehmet pasamizda sünnet oldu erkrklige adiminiatti desene.Gecmis olsun hayirlsi ugurlu olsun canim.Bende 11. gruptayim bekleriz ziyarete:herkese merhabalar!!!
ahleyarcim bende 11. gruptayim.Arada sire ziyarete bekelrim.hosgeldin bende araniza yeni katilanlardanim oglunu dünnet ettirmissin gecmis olsun diyetindede basarilar bizim takimlara katilsana bende diyet grublarindayim dördüncü takim cok güzel geciyo zaman bekleriza.s
Havalar güzellesse bir bulusma daha yapariz dimi kizlar.Arkadaslar slm bulusmaya gidecekseniz benide cagirin bende viyana da yasiyorum IQ de kahve icmesini de cok severim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?