Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

selam canim en basta gözün aydin .....benimde bir cocugum var hamilelimde benim agrilarim vardi tipki adet dönemindeki yasadim sancilar gibi ama cok asiri deildi ...eger senin adet dönemlerinde yasadin agrilardan fazlaysa doktoruna danis...SEN AMA HER IHTIMALE KARSI DOKTORUNA SOR CANIM!!!!

Gelin Canim Ilk Aylar Bendede Karin Kasik Agrilari Oluyordu Ama Sonra Gecti Sen Yinede Dikkat Et Kiz Agir Kalkirma Yolarim O Saclarini Bebege Dikkat Et

slm bende avustryadanim gurbet falan demeyin gurbete yenik düsmeyin arkadaslar... Ben avusturyada dogdum ama allahtan hic bir zaman dislanma yanliz kalma gibi bi sorunum olmadi, burayi yinede sevmiyordum ama kaderimde burdan biriyle evlenmek varmis o yüzden ekmegini nerden kazaniyorsan orasi vatan gözüyle bakiyorum artik....

agrilar hep oluyo bendede vardi ama eger dayanamicak gibiyse dogru doktora canim.. Hamileligin tadini cikar mümkün oldugunca dinlen uyu gez cünkü dogumdan sonra pek firsatin olmicak... )

anabelcim ve mina mina üzülmeyin bizler burdayız istediğiniz zaman konuşuruz burdada dostlarınız var

selam arkadaslar,
Aysegül canim sana iyi yolculuklar dilemek icin gecikmisim.Umarim Türkiye de güzel vakit gecirirsin

Gelin hayirli ugurlu olsun canim, siteye bir penguen daha geliyo :)Soruna gelince, su an 7. ayim bitti 8. aydayim hic agrim olmadi.ama yeni yeni sirt, bel agrisi basladi.eh o da 18 kilo alinca normal sanirim.Ama her kesin yapisi farkli tabi.Bence sen kizlarin dedigi gibi doktoruna danis

selam kizlar :)
doktora gittim normalmis bide ultrsonda minicik bisey gördüm bayilcam sandim :))) dikkat ediyorum tabi kizlar kranka ciktim yatiyom paso az dahada firmam beni cikartiyodu isten arkadaslar aradi uyardi aninda doktordan kagit aldim gönderdim nasil bozuldular ama varya sunu anladim insanlarda (firmalarda) vicdan kalmamis !!! neysem hepiniz öptüm

Kiz gelin Firmalar hep böyle yaa, onlarada bu sekil yapcan zaten. Sanki biz Firma'ya gicikligina hamile oluyoz dimi, tebrik bile etmediler benide, karenzim bitincede zaten orada calismam heralde...Mayis sonuna kadar daha vaktim var:)
Ayy varya cok cok cok iyi dinlen, keyif yap hep, yürüyüs yap, uyu istedigin gibi.
Bebek olunca ömür boyu ugrasacagin ve uykusuzluklarin bol oldugu dönem gelecek, yani korkutmak gibi olmasinda. Coook güzel yanlari var tabiki yoksa cekilmezdi dimi!
Allah bebeklerimize saglik versin, yanimizdan ayirmasin!

Aselim hosgeldin aramiza, gurbete yenik düsmemek lazim haklisin!
Ama sen burda dogmussun be arkadasim, senin durumunla sonradan gelen benim gibi birinin durumu ayni olmaz tabiki! Yenik düsülen zamanlar muhakkak oluyo, helede aile yoksa yaninda! Yapayalniz kimsen yokmus gibi kaldigin anlar oluyor! Ama dedigin gibi burada yasiyorsak herseyin pozitif yanlarindan bakmaliyiz!

Sevgiler kizlar, simdiden iyi haftasonlariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

selam anabell ja okadarda kötü bakma yani tabi illaki uzak olmak iyi degil ama napcan dogudun yermi doydugun yermi demisler doydugum yer demis bence de dogru yani napcan hayatin kurali bu.sen nerden avusturyadan?

slm kizlar uzun zamandan beri girmiyodum malum bayaram geliyo temizlik filan bitmiyo bu gunde temizlik var bende yardim etmek isteyenleri beklerim hehehe neyse canlarim hepinizi opüyorum simdiden iyi bayaramlar hepinize

haklisin kelebek ama benimde bi annem ve abimler burda aramizda bi saatlik yol var uzaklar sürekli görüsmüyorum ve oturdugum yerde bi tane bile evine gidip oturacagim biri yok yanlizim yani ama katlaniyoruz napalim beterin beteri varmis!!!! Linz e yakin aturanlar varmi buarada????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…