Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Kizlar sizin bulusma Tr nin Ab ye girmesine döndü resmen he:)Hadin bugün terslik cikmasinda Bulusun iyi eglenceler ama hava cok berbat

kizlar ben , bitanemce ve yarencim berabaer arabayla geliyoruzz.
lütfen kimse gec kalmasin saat 1 ye 10 kala biz orda oluruzzz

arkadaslar bende viyanada yasiyorum aranizda yeniyim :)
umarim bulusabilmissinizdir :))

canim aramiza hosgeldin.Keske daha önce katilabnilseydinde aramiza sende olurdun bulusmada.Bulusmamiz güzel gecti.Resimlerini yarin siteye koyariz oradan bakabilirsiniz.Birdakainde insallah sende olursun.Ve tabiki katilamayan diger tüm arkadaslarim.

hosbulduuk :) insallah kardelencim. aranizdan birbirilerimizi taniyoruzdur belki ? viyana kücük bi sehir belki ayni okula bile gitmisizdir?

kelebekcim gelememene ve esinin isten cikarilmasina cok üzüldüm canim.Umarim en kisa zamanda is bulabilir.Iyi bilirim bu psikolojiyi.Zira benim esimde bir yildir issiz cünkü.Ama Allaha sükür simdi kendi isini kurduda kör topla geciniyoriuz iste.
Bu arada gülpare neden oda hapsine alindi merak ettim dogrusu.
Penguencim sen onuda getir yaninda:)

Cnm sagol iyi dilegin ve tesellin icin. Hayirlisi olsun deyip bende iyi yönden bakmaya calisiyorum. Ayrica sizin isinizde güzel kazanclar getirsin insallah..

Kizlar bulusma hakkinda yazmamissiniz,nasil gecti?
Resimleri bekliyorum bende sabirsizlikla.

Cidy aramiza hosgeldin, kacinci Viyana'da sin? Belkide taniriz birbirimizi ama buradakilerden önceden tanisan cikmadi daha sanirim.
Hepinize hayirli güzel bir haftasonu dilerim..a.s.

Forumlardan birinde yazdigim yorum icin beni 1 günlügüne banlamislardi dün,göremedim bu sayfalari..Gece sabaha kadar uyku tutmadi beni,penguen arkadas aricakti beni,12 de aramis tabi tüm gecenin yorgunluguyla uyuyordum ben.12.30 da bi daha aradi o zaman actim o gidiyormus,ama bulamamis yolu,insallah görüsmüssünüzdür ya ,bana adresi söylermisin dedi ama ben giremiyordum dünden beri banli olmamdan dolayi,yeni acilmis..
Nadildi bulusma neler yaptiniz??

kizlarrrr resimlerr süperr cikmiss

simdi sudenaza yoladimmm ekliyecek birazzdann

bulusma cokkk güzel gectii cok egneldim güzel dostluklar kurduk cook mutlu oldummm

hepsini cokk sevdimmm:teytey:

cok güzel canim ellerine saglik bende bulusmada eglendim penguen ve damlayi cok sevdim umarim devami gelecek arkadasliklar kurariz dileklede yeni tanistik onuda sevdim zaten digerlerini taniyordum

kizlarr resimlerinize baktim cok sevindim ne güzel dostluklar kurmussunuz, keske bende aranizda olabilseydim ins. bi baska bulusmada bende olurum :))

evet cok guzel cimis fotolarimiz bende hepinizi cok sevdim nice bulusnalara bu arada ((( en guzel ben cikmisim ))))) kizmayin kizöar saka yaptim hepimiz guzel cikmisiz

cok güzel cikmis resimler ya o gün gelemedim diye cok üzüldüm bütün gün calistim sinir oldum aklima geldikce.. artik insallah bidahaki sefere!

Back