Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

tuz diyarli hosgeldin aramiza, bende 2. deyim. 2. Viyanadakiler cogaliyor maasallah
Diger arkadaslar bulustuk diye biraz ara mi verdiler ne:)
Nasil geciyor hayat yazin arkadaslar yaa.
Hava yagmurlu bugünde, sevgiler..

aynen katiliyorum damla ablamiza, nerde bu millet yaw?ben hamilelikten dolayi hastahane, doktor kosturuyorum.birde ev isimiz vardi, onuda hallettik sonunda.sizler neler yapiyosunuz?

Selam
Yaw nerdesiniz, neden YOksunuz, Neden Yazmiyosunuz ??
ben bi yok oluyorum masallah herkez pesimden kayboluyorsırnaşık şey neysem
Nasilsiniz iyisiniz insallah resimler guzel cikmis pengueni sevdim damla aplami sevdim kendimi cok seviyorum :dance: yeni arkadaslar gelmis aramiza onlarda hosgelmisler sefalar getirmisler ama neden hepsi 2 den onu anlamadim kimse 12 den katilmiyor benneyaptımki ssimdi herkez beni arkadas lisdesine alsin karismam yakarim hepinizisengözlerimebaksanab ALLAHA emanetsiniz dilerim hersey herzaman heryerde gonlunuzce olur Bye

Tuzdiyarli siz Dilek'le daha yakinsiniz sanirim. Ben Stadion taraflarina yakinim. Gönüller bir olsun:)
Gülcin avatar resmin yakiyor canim, cok tatli bir renk giymissin ve cok acmis seni.

Kizlar bende oturdum kahvemi icicem. Kizim az atesliydi dün gece falan gecti gibi bakalim.
Msn de bir aksam bulusalim yaa,kalabalik sohbetler cok zevkli oluyor.
Sevgiler..

Kelebegim canim benim tesekkür ederim.Kaynimin kina gecesinden olan bir resimdi.Begenmene cok sevindim tatlim.Bu arada esin ne yapti is felan buldumu??

kizlar bi haberim var size H A M I L E Y I M !!!! bir aylik daha taze hamisim :) cok mutluyum ucuyorum ayaklarim yere basmiyo :)

Ay canim ya ne kadar mutlu oldum anlatamam senin adina.:teytey::dance:Yüce rabbim saglikli sihattli mutlu bir hamileleik ve kolay dogumlar nasip eylesin insallah.Hayirli bir evlat olur insallah.:1hug:a.s.Şeniz(biliyormusun bu gece sabaha karsi rüyamda hamile oldugunu gördüm birnin ama yüzünü bir türlü secemedim.Kizlar ya benim rüyalarim hep cikiyor.Korkuyorum vallahai kendimdensırnaşık şey)

kizlar bi haberim var size H A M I L E Y I M !!!! bir aylik daha taze hamisim :) cok mutluyum ucuyorum ayaklarim yere basmiyo :)

Bu arada bu mesaji gece 4 sularinda yazmissin.Bu ne demek oluyor cabuk hesap ver.Senin uykunu düzenli alman gerek.Bu saatte senin pc basinda ne isin var.Uyuman gerek aaaaa.Sigarayi hemen azaltiyorsun sonra yemene dikkat ediyorsun.Kisa yürüsler yapiyorsun agir kaldirmiyorsun sonracigima topuklu ayakkabi giyme kis dar elbiseler pantolonlar giyme aaaaaaa dellendirme beniiiiiiiiiiiiKötü Kazenklava:

gelin54 kiz gözün aydin allah tamamina erdirsin insallah saglikla sihatle ve kolay bi dogumla bebegine kavusursun
ogluna kavusursun yazacaktim demek bebek erkek icimemi dogdu ne allahmi söyletti ne bakalim saglikli olsun da gerisi önemli degil

selam arkadaslar 2.bulusma resimlerinize baktim hepsi cok guzel ....ilk bulusma resimleriniz bulamamadim ....tam olarak nerde oldunu yazabilirmisiniz eger mümkünse..:sm_confused:

cok saolun umarim saglikli olur, kardelen kizmisin bana ama sebebim var canim tipki bu gece gibi agrilarim cok bu aralar hekez normaldir benimde oldu diyor ama insan yinede tedirgin oluyor ne bileyim kasiklarimin karnimin agrisindan yataktan hic cikamiyorum az uyuyorum sonra sanciyla uyaniyorum sonrada aliyorum laptopu yatagima böyle uykumun gelmesini miyismayi bekliyorum napayim bu hepinize soru olsun sizinde agrilariniz varmiydi ilk zamanlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…