selam arkadaslar ben yeni kayit oldum bu siteye...2 viyanadan kaliyorum yerimseniben
cnm aramiza hosgeldin a.s. bende 2 viyanada oturyorum nrerseinde oturuyon yaknizdir insallah
kizlar bi haberim var size H A M I L E Y I M !!!! bir aylik daha taze hamisim :) cok mutluyum ucuyorum ayaklarim yere basmiyo :)
kizlar bi haberim var size H A M I L E Y I M !!!! bir aylik daha taze hamisim :) cok mutluyum ucuyorum ayaklarim yere basmiyo :)
merhaba dilek ben praterstern vorgartenstrasse arasinda oturuyorum ....ya sen nerde oturuyorsun canim...
kizlar bu arada ben carsamba günü türkiyeye gidiyorum 1 ay kalacam kendinize iyi bakin saglikla kalinn:a015:
cok saolun umarim saglikli olur, kardelen kizmisin bana ama sebebim var canim tipki bu gece gibi agrilarim cok bu aralar hekez normaldir benimde oldu diyor ama insan yinede tedirgin oluyor ne bileyim kasiklarimin karnimin agrisindan yataktan hic cikamiyorum az uyuyorum sonra sanciyla uyaniyorum sonrada aliyorum laptopu yatagima böyle uykumun gelmesini miyismayi bekliyorum napayimbu hepinize soru olsun sizinde agrilariniz varmiydi ilk zamanlar???[/QUOT
selam canim en basta gözün aydin .....benimde bir cocugum var hamilelimde benim agrilarim vardi tipki adet dönemindeki yasadim sancilar gibi ama cok asiri deildi ...eger senin adet dönemlerinde yasadin agrilardan fazlaysa doktoruna danis...SEN AMA HER IHTIMALE KARSI DOKTORUNA SOR CANIM!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?