Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

kizlar büyük cogunlugumuz ok dedigine göre ben bitanemceyi ariyorum mc ayarlasin bize 11. viyanadaki mc saat 1 gibi yine ok?

Arkadaslar bitanemce arkadasimiz mc leri aradi ve sadece 5. viyanadakinde yer buldu.
Oranin ulasimida kolay.6 ve 18 ile geliniyor.
Cuma günü saat 1 den 2,30 a kadar bize ait.
Garsonumuz bile var:roflol:Saat 2 buucktan sonra icerdeki masalara gecebiiliriz.
Iste adresimiz A-1050 Wien, Margarethengürtel 45
Telefon: 0664/8466663

kizlar sonunda tarihi ve günü vede yeri ayarladikkkkkk:teytey:

30 ekim 2007 cuma
saat 13:00
Mc DOLANT'S
1050 Wien, Margarethengürtel 45
ulasim:strassenbahn 6;18 bis eichenstrasse,

iseyene telimi verebilirim ozel mj atin!!!yerimseniben

sevgili damla
ve gelin54 insallah sizde gelirsiniz!!!!:1hug:

Kizlar bende sizin oradan giderim bari 5.de kine hic gitmemistim.
D&M in önünde bulusalim,saat kacta bulusuruz? Yani 1 de orada olalimki vakit sonucta kisitli.
Iyi geceler..

selam kizlarr
Gördum okudum tarih ve saat ayarlanmis!
Artik ALLAHTAN birsey olmasa cuma gunu görusuruz.
Hele Sukur bulusuyoruz :dance::roflol:
Öptum Sizler ALLAHA ematesiniz!!

tamamdir sükür bende geliyorum banada uygun saglik disinda bi aksilik olmasa geliyorum orda bulusmak dilegiyle hepinizi öptüm by

Bu sefer ben de söz veremiyorum gelirim diye.Gelmek istiyorum biliyosunuz,diger tarihler degistirilmeseydi gelirdim fakat bunda kesin degil.Yine de gelmeye calisacagim.
Sadece tranvaylar mi gidiyor,u_bahn gitmiyormu oraya?Gitmiyorsa 6 tranvayinin kesistigi bi durak söyleyin.Benim yakinlarimda 31,21,N,33 ve 5 tranvaylari var,bunlarla kesisiyormu?

Kizlar ben gelemiyorum,penguen06 gelirmi bilmiyorum,sizlere bol muhabbetler simdiden...

Kizlar yarin ben gelemiycem yaa..
E$im isten cikarildi..vs. bir iki ummadik isler ciktida.:çok üzgünüm:
Insallah bir sonrakine yaa:a015: Iyi eglenceler

anam valla arda bi yabanci arkadas yok galiba yine bizim gurup yani tanismis arkadaslar devamli görüsen arkadaslar bir araya geliyoz sanirim neyse olsun hayirlisi

kelebekcim gelememene ve esinin isten cikarilmasina cok üzüldüm canim.Umarim en kisa zamanda is bulabilir.Iyi bilirim bu psikolojiyi.Zira benim esimde bir yildir issiz cünkü.Ama Allaha sükür simdi kendi isini kurduda kör topla geciniyoriuz iste.
Bu arada gülpare neden oda hapsine alindi merak ettim dogrusu.
Penguencim sen onuda getir yaninda:)

Back