Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar ne diyorsunuz bu iki arkadasimiz icin tarihi degistirelimi??? cumartesii nasil????ayin 24 du saat 1 isterseniz tarihi degistirebilirim ama bana acele cevap yazin!!!! yoksa yer bulamayizz nede olsa hafta sonu
bitanemce ayin 24. demisin ama ben 24. de calisiyorum
bence siz bulusmayi ertelemeyin iyice planlamissiniz yer ayirtmisiniz o yüzden bulusmayi yapin foto cekin koyun kk ye biz bakarak yetiniriz :))
Kizlar bulusma cumartesine alinmis anladigim kadari ile.
Ben cumartesi gelemiyorum.:çok üzgünüm:
Cünkü dügün var ve gitmem gerekli.Yakin akraba olmasa gitmezdim.
Size iyi eglenceler.:a015:
merhaba kizlar benimde oglum cok hasta ertelemeseydiniz hic gelemezdim ama simdi belki o zamana kadar iyilesir ,öksürüyor sizin cocuklarada gecmesin diye gelmeyecektim ,insallah cumartesiye kadar iyilesir ,iyi olursa gelirim ama boyle devam ederse gelemem heralde kismet ..
Kizlar ayarlayin siz iste haber verin..
Benimde aklima kizim hastalanmaz ins. diye geliyor aman Allah korusun! Gecen hafta asi olduda doktor 10-15 gün icinde atesi cikar, cildi kizarabilir dedi, ondan korkuyom yani. Gecen asisinda 3 gün atesi olmustu ve cok kötüydü.
Insallah herkes gelebilir.
Iyi günler..
kizlar simdi bitanemce ilke aradik hicbir mc de cumartesi öglene yer yok.5: viyanadaki margereten gürteldeki mc de cumartesi sabah kahvaltisi icin yer var.Isterseniz oraya gidelim sabah kahvaltiya.
Isterseniz baska bir zamana erteleyelim.Karari siz vrin.