Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

haklisin kelebek gibi sevvalde ayne mutfaktayken sariliyo bacaklarima gelde yemek yap simdi diyom
platonik ask hos geldin aramiza

slm kizlar uzun zamandan beri yazamiyorumbazi arkadaslari iftara cagirdim sonra onlar derken girmeye vakit bulamadim ee e neler yaptiniz bakalaim herkesi opüyorum bayramdan sonra gorusmek uzere

slm leyla aramiza hos geldin.bence arkadaslarin dedigi dogru doydugun yer memleketindir ama sen baska sartlarda yasiyor san onu bilemem ama canim yazini kopya yapiyorum neden sabit fikirli degilsin ???CADIARZUCADIARZU

kusura bakmayinda arkadaslar dogdugun yermi doydugun yermi lafina hic katilmadim katilmiycam ne yani turkiyede olsan karnin doymuyormu yani sacma geliyor bu sozler ne olursa olsun vatan gibi olmaz .

BURDA DA BASKA YAZMISIN. meraktan soruyyorum yanlis anlama.

o zaman sizlere soyle anlatiyim turkiyede acmiydik hayir peki turkiyede calisma sansimiz neydi kendi dilimiz kendi insanimiz azmeden herkese is vardi peki burda is icin dil lagzim eeee evlenmis gelmisiz cocuklarimiz olmus kafadan bir 3-4 sene cocuklarla ilgileniyosun yasin geliyor 30 belki daha fazla birde insanlar burda sanki parayi sonradan bulmus gibi isi gucu ailesi para olmus sevgi saygi sifir bu ortamda bu sehri ben asla sevemedim ailemi gormem icin 2 senede bir izine gitmek gerekiyor neden para durumumuz yuzunden peki size sorarim anamiz babamiz Allah gecinden versin oldugu zaman gormekmi yoksa hastaligindan saglikli iken onu her zaman gorme sansinizmi olsun istersiniz kusurabakmayin arkadaslar sizin ortaminiz dusunceleriniz degisik olabilir saygi duyarim ama bana yanlis gelen cok sey var en onemlisi insanlik olmus yerini para satin almis biz boyle bir memlekette yasiyoruz ne yazikki.

dedigim gibi dusuncelerinize saygi duyarim ama dogdugunmu doydugunmu lafi bana ters geliyor simdi dusunuyorsunuzdur eee o zaman neden geldin diye iste inanin isyanlari oynuyorum bu dunyaya birdaha gelme sansim olsa yurtdisi asla asla asla derim yurekten soyluyorum .

slm canim detayli aciklaman bizide aydinlatti neden böyle düsünüyorsun diye merak salmisti beni. ama senin yazdiklarin dogru bazen bende öyle düsünmüyor degilim ama benim yasadigim yer senin yasadigin yerden farkliydi belki bu yüzden ben degisik düsünüyorum.ama hayati degistirmek senin elinde neden negatif düsünecegine pozitif düsünmüyorsun kendin icin cocuklarin icin biseyler yap belki sanada öz güven gelir hayata degisik bakarsin bak en önemlisini söyliyim sana burda neden yasiyoruz diye soruyorsunuz ben cocuklarim icin daha iyi sartlar daha iyi egitim daha bir sürü sey ha türkiyede yokmu soracaksan benim geldigim yerde yoktu.onun icin ben böyle düsünüyorum sen yeni gelmisin belki zaman sana daha iyi cevaplar verecek sende kendnle barisik olursun. keskeler olamasin hayatinda keskeler seytanin sevdigi laflarda biridir unutma. kendine iyi bak byea.s.

slm arkadaslar uzun zamandir girmiyorum valla baya oldu.hepiniz iyisinizdir insallah gerci bi cogunuzu görüyorum ama görmediklerime soruyim?? yeni arkadaslarda gelmis baya kalabalik olduk insallah bulustugumuzda herkes gelir tanisma firsatimiz olur hepiniz tekrar hos geldiniz aramiza kendinize iyi bakin byeeeea.s.

SELAM KIZLAR OGLUM MEHMET EFE SÜPER BEBEK YARISMASINDA
PAMUK ELLER FAREYE VE OGLUSUMA 5 PUAN VERIN

CETVELIMDEKI RESIMLE KATILIYORUZ
:teytey:

yarencim ben tam 7 senedir burdayim ve inanki buralari ancak bizi insanligimizi degistiriyo bizim degistircemiz birsey inanki yok denecek kadar az bu 7 senedir oyle doldumki hayat artik cekilmez geliyo benim burda tek tesellim cocuklarim onlar icin buralara katlaniyorum inan onlar olmasa burda bir saniye bile durmam beni anlamana sevindim canim sagol.

sevgidir insani yasama baglayan umuduma umut katan su üc günlük dünyada sevgiyi bulamadinsa ne anlami varki yasami doya doya yasamanin en buyuk derdimiz hasretlikken azalmiyorsa acimiz dinmiyorsa icimizde kanayan yaramiz iste hayat bize encok bu vakitte agir gelir saygilar arkadaslar

kizlarya kizim cok hasta iki gunden beri hic bisey yemiyo yemek istesede hemen kusuyo ates ve isal var ustune usluk cok kotu pisik oldu sabahtan beri uyuyo gozunu acmaya dermani yok hastaneye goturdum yarina kadar sadece su ve cay ver dedi insallah duzelir yaonu oyle gordukce kahroluyorum

her kesin bayrami mübarek olsun
canim kizim hasta demissin gecmis olsun pisige dikkat benim kizinkide coktu götürdüm mantar dedi doktor aman ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…