Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

herkese hayirli ramazanlar kizlar dikkat edingrip salgini var kzim ve ben gripiz walla cok kotuyum butun kemiklerim agriyo yarin doktora gidicem tabi kizimida goturucem

Sagolun kizlar..
Dilek cok gecmis olsun ikinizede, kizimda 2 gündür nezle-grip arasi birsey. Bende bana bulasmasin diye dikkat ediyorum ama bol bol ellerimi yikiyorum onu temiz tutuyorum falan, bir damlasi vardi Pilka diye o az iyi geldi sanki bugün daha iyi gözüküyo.
Havalar zaten sogudu, bazen sicak gibi ama soguk, yani günese aldanmayin..
Bu aksamki menüleri yazinda banada fikir olur:)

kizlar herkese hayirli ramazanlar.

bu ramazan ayi benim icin cok keyifli gecmeyecek gerci.cünkü sürekli evdeyim ve misafir falanda cagiramam.doktor kendimi hic yormamami söledi.ben ramazan ayinda özellikle kalabalik sofralarin basinda ezanin okunmasini beklemeyi cok severim cocuklugumdan beri.misafirin bereketinede cok inanirim.neyse artik seneye insallah

Hayirli ramazanlar Kizlarrrr bu muabrek ayda dilerim herkezin gonlunde ne varsa yuce RABBIM kabul eder ALLAHA emanetsinizz

Kizlar ben dün aksam iftardaydim kayinvalidemde bugecede dayimlara gidiyorum,iftar ziyaretleri cok iyi oluyor valla:D
Hepinize simdiden hayirli iftarlar...

Hayirli ramazanlar hepinize tüm hasta olanlarada gecmis olsun.
Allaha cok sükür ben grip olmadim.
Ama esim cok agir bir grip gecirdi simdi iyi sükür.
Oruc nasil gidyor arkadaslar allah sabir versin benim icin cok zor geciyor.
Sevgiyle kalin....

Iyi sahurlar millett,esim 2 bucukta ise gidiyo bende erken sahur yapiyorum, tabi bir haftaligina böyle olacak sonra degisiyo.
Damla sen Bebekkokusundan geliyorsun degilmi? Ben önermistim Damla'ya burayi orada Viyanali az varda, yani Vicdan var Damla, birde bir iki VIyana disindan vardi.

Nurcennet esin grip olupta senin olmaman cok iyi valla ,evde biri olunca herkes olurya genelde, dikkat ettin demekki.
Senin isler nasil gidiyor?

Kizlar dün zor dayandim ilk defa yaa,aksami zor ettim birde disarida dolastik falan yorulmusumda, her yanimda agri vardi grip mi oluca mne dedim. Aksam bir corba ictim iftarda ve tamam,canim hicbisey cekmedi, istah kalmadi dünden beri.Simdi sahurdayim ve gene istahim yok, ne olduki bana pat diye anlamadim..
Cok uykusuzum ondan galiba! Kizim bu siralar acayip cok uyaniyor yaa,ben yat kalk uyudugumda nhicbirsey anlamiyorum:(Tam uykum geliyo derken kiz uyaniyo, sonra uykum kaciyo. Kizim olali birkac saat kesintisiz uyuyamadim ben:(Keske annem yakin olsaydida bakardi arada uyurdum,kayinvalidemde yaparda calisiyo pek vakti yok iste.
Emmeyi birakinca milletin bebekleri sabaha dek uyuyormus ama bizimki birakali 3 ay oldu hala ayni hatta beter. Doktorda yürüyünce yorulur ve daha iyi uyur demisti ama gene degismedi. Disleri tam ciksin belki düzelir diyorum bakalim, dis cikariyor arkalardanda..

Anne olmanin fedakarligi iste, en zoru uykusuzluk..
Neyse cok yazdim gene,öpt.

Damlacim hosgeldin canim aramiza.Uzuunn uzzuun paylasimlarda bulunuruz insallah.
NURCENNET cim canim uzun zamnadir yoktur (yada benmi yanlis görüyorum)
nerelerdeydin bakalim.Kizlar ben bugün basladim oruc tutmaya.Bakalim dayanabilecekmiyim.Bnede biliyorsunuz tansiyon ve sinir hastaligi var.Hadi sinir neysede(gerci acikinca cocular ile esime sariyorum ama) tansiyondan korkuyorum.Bi gayret basladim Allah sonunu getirmek nasip eder insallah.Sizin oruc nasil gidiyor.Kelebegim sen ne güzel o iftar senin bu iftar benim geziyorsun.Ne kadar güzel.Cenem düstü sabah sabah:):)
Öpüyorum hepiniziii

selam damla, hos geldin.bir selam verdin sonra yok oldun, nerelerdesin?anlatsana kendini biraz

Kelebekcigim kizinin uykusuzlugu kuvvetle muhtemel dis cikarmasindandir.neredenmi biliyorum?dün ayni seyleri ablam da bana anlatti.onun da kizi 1.5 yasinda.azi dislerini cikariyor.

Sude naz canim, oruc konusunda doktorlar ne diyolar arastirdinmi?yani hem sinir hastaligi hem tansiyon?düzenli kullandigin ilaclarin vardir büyük ihtimalle.umarim kendini ihmal etmiyorsundur.

DAMLA aramiza hosgeldin guzelim nasilsiniz umarim iyisinizdir ben iyim sukur bebislerimde iyi sukur bi buyuk kizimin atesi yukseldi ama ilac verdim gecti hemen sukur kelebek canim kizin daha duzelir sorun sanirim dislerde kemirecek birseyler ver eline gunduzleri rahat olur geceleride artik biraz idare edecen ne yapacan evlat atsan atilmiyor satsan satilmiyor sen öyle yazinca ben kendimi birden gözu önume getirdim ay ne gunlerdi öyle ikizlerim dunyaya geldi dunyam karadisırnaşık şeyolum sabah uyanirdi saat 6 bucuk 7 gibi baslardi aglamaya aksam 8 e kadar sonra karnini doyururdu yatardi kizimda gunduzleri paso yatiyordu gece saat 10 gibi uyanirdu sabah 5 kadar oglan yatigi an iki saat yatiyordum kiz yatinca bi saat iki saat yatiyordum allahim tum annelerin yardimcisi olsun (amin) sabir et kelebek bak benimkiler 5 yasina girdi bi bebek daha isdiyom ama esim isdemiyor yazik onunda burnundan getirdiler sırnaşık şey
hepinizi öpuyorum
allaha emanetsiniz
dilerim hersey gonlunuzce olur

Selamlar,
Penguen bakalim insallah distendir ve disler cikinca rahatca uykularimi cekerim:)
Miss valla bravo sanada, ikiz bebek büyütmek gercekten zor olsa gerek, ben bir taneye esimin destegiyle bakiyorum valla..
Bu arada tam rahat edecegim derken belki ikinciyi isteriz bizde ve benim uyuma hayallerim yatar:D off olsun ömrümüzün zaten cogu uykuyla geciyo:)(teselli)
GÜlcin canim tutarsin canim insallah Allah kolaylik verir!
Bende bugün iftar esnasinda oruca ara vermeye basladim, anladiniz..Allah bana acidi heralde diyorum bugün sayilsin diye iftar zamanini bekledi:)Yarinda camasir günümdü zor gecer diyordum Allah 'im beni seviyo galiba,bende onu:)

Bir gun bu mahsun sevdadan geriye
Kalirsa sadece o huzun kalir
Sende anladinki yapayalniziz
Bulusmamiz yasak gorusmemiz uzak
Devrilmis kadehler gibi donuyor basimiz
Neylersin..
Ah guzelim incinmis bir sesi vardir yagmurun yanaklarina
Vurdugun da hissedersin
Ve bir veda sozcugu saclarina
Titreyen bir opucukle dokundugunda
Bu ani dondurmaya yetmez nefesin
Bir film sahnesi gibi akar gider ayrilik
Neylersin..
Biz zaten hicbir romanda kendi hayatimiza raslamadik butun
Sarkilar bizi yanlis anlatmisti
Ve butun bulmacalar yarim birakilmisti
Tenha sokaklarda usuyup durdu sirtimiz
Oysa tuttugumuz baliklari bile yeniden denize bagislamistik
Biz hayata dair hicbir yanlis yapmamistik
Neylersin..
Biz bu sonucu hak etmedik hayir etmedik
Omrumuz bu talana layik degildi
Bazen aci vurdu bazende yagmur
Hic gulmedi yuzumuz hic buyumedi gulumuz
Bizi yanlizca aksamlar kucakladi biliyorsun
Sabaha cikmayan bir yoldu yürüdüğümüz
Bazen aci dinmez bazende yagmur
Sevgilim gulumse hersey unutulur
Suskunuz bu aksam ustu hasrete yanmisiz
Neylersin..
Bir gun bu oykunun sonuna gelince
Ansizin desemki hoscakal canim
Unutursun mecburen unutursun
Yildizlar soner bu askta biter
Bazi gun hatirlayinca sessizce aglariz
Neylersin..
Ah bebegim ah..
Kekremsi bir tadi vardir gozyasinin
Dudaklarina sizinca farkedersin
İcindeki vurgun asklar mezarliginda
Ayrilik olumden uste yazilinca
Gideni durdurmaya yetismez sesin
Bir inme gibi dolanir bedeninde pismanliklar neylersin..
Biz zaten hicbir sinemaya tam vaktinde yetisemedik
Butun vapurlar bizden once kalkmisti
Ve butun biletler biz gelmeden satilmisti
Bosuna telaslarda yorduk gunlerimizi
Oysa nuhun gemisinde bile bize yer kalmamisti
Ve hicbir mutluluga adimiz kaydolmamisti
Neylersin..
Biz bu aski surduremezdik inan surduremezdik
Kalbimiz bu heyecana musait degildi
Bize hep acilar kaldi bize hep yagmur
Unutmasan bile artik unutur gibi yapicaksin
Ve burusturup burusturup attigim kagitlarda
Hic bitiremedigim bir siir olarak kalicaksin..
Bazen aci dinmez bazende yagmur
Sevgilim gulumse hersey unutulur
Suskunuz bu aksam ustu hasrete yanmisiz
Neylersin..

Yusuf Hayaloglu tavsiye ederim dinleyin

Back