Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Hayir Dolu Güzelliler Dolu Bir Gece Diliyerek Baslamak Istiyorum Hepinize Teker Teker.......
Baya Kalabalik Oldu Avusturya Bölümü Dolduk Yani Allah Sayimizi Arttirsin.
Islerim Az Kaldi Noter Steuerberater Kosusturyorum.
Kelebek Gibi Dis Cikarmak Zordur özellikle Azi Disler Zor Geciyor.
Gerci Cocuktan Cocuka Degisiyor Kimi Zor Kimi Kolay.
Benim Ikinci Oglum Tam 11 Ay Olana Kadar Hep Agladi Yemin Ediyorum Bir Gram Yalanim Abartim Yok 11 Ay Boyunca Agladi Ne Anne Sütü Emdi Ne Mama Icti Ne Brei Yedi ömrümü Götürdü Sonra Yavas Yavas Düzeldi.....
Ruhsal Halim Bozulmustu Inan Cok Zor Günler Gecirdim.
Insanin Evliligine Bile Yansiyor Cok Zor Olan Cocuklar Allah Herkese Sabir Versin Her Gün Yeni Bir Umutla Doguyor Geciyor Iste Bir Sekil Ama Delip Geciyor Ben O Günleri Anmak Bile Istemiyorum ;(
Her Genc Annelerede önerim Arka Arkaya Cocuk Felaket Sakin Yapmayin.
Sudenaz Ben Siteye Giriyorum Amma Fazla Yazmiyordum Devamli Okuyorum Bu Köseyi Kalbim Sizinle Buraya Yansimasa Bile.
Nede Olsa Bizim Kösemiz.
Her Tavuk Kendi Küllügünde ötermis
Gecen Gün Evimizi Güzellestirelim Kösesine Kirk Yilin Basinda Bir Resim Yolladim Ilk Defa Hemen özele Mesaj Atmis Buraya Yollama Bir Daha Diye Ne Selam Ne Rica Nede Bir Aciklama Bende Cvp Verdin Sana Ait Olarak Bildirseydin Yollamazdim Dedim.
Ne Bileyim Paylasim Sitesi Dedim.
Emegine Saygi Duyacamisim Onun Mus !!!
Miss Cavress Dermane Dilemin Dermanin Sensin Demek Degilmi Yaniliyormuyum ?
Bu Arada Hepiniz Cok Begeniyorum Samimi Ve Cok Sicak Siniz.
Allah Sizi Sevenlerinize Bagislasin !
öpüyorum Hepinizi

Iyi Aksamlar Kizlar

Herkese Hayirli Ramazanlar Diliyorum

Efeninde Iki Disi Cikti Cok Sükür Beni Cok Yormadi Bakalimdigerlerinde Ne Olcak,

Kiz deli aksam aksam delimisin sen beni böyle eskilere götürüpde hüzünlendirdin.Aaaa olmazkine(bitanem ellerine saglik cok hostu)a.s.

Aysegül hayirli ugurlu olsun oglusunun ilk incisi güzel güzel mamalar yesin hep insallah!

Damla burayi gitgide kalabaliklasiyor ve eminimki cok güzel seyler paylasacagiz ileriye dogru..

Kizlar aranizda kimlerin ehliyeti var?
Benim hamileyken yarim kalmisti,yani riskli gebelik oldugundan öylece birakmistim kursu.Simdi yeniden baslamak istiyorum kisa dogru..
Eger icinizde varsa ehliyete gitmek isteyen birlikte gidelim ne dersiniz:)

Bu arada Tr 'ye gitmemize 2 hafta kaldi kismetse insallah, bugün gene kizima kislik seyler aldim orada giyer diye. Tr'den cocuk kiyafeti cok almiyorum pekte begenmiyorum kalitesini..

Sevgiler..

Kizlar nerelerdesiniz,Ramazan davetleri mi basladi..
Bende dün aksam kayinvalidemleri ve dayimlari cagirdim iftara

Ela hosgeldin canim, ins. güzel bir bulusma yapariz ben Tr'deyken yaparsiniz siz kesin,belkide yakalarim bulusmayi..

Haydi size iyi günler ben kaciyorum,..

kusura bakmayinda arkadaslar dogdugun yermi doydugun yermi lafina hic katilmadim katilmiycam ne yani turkiyede olsan karnin doymuyormu yani sacma geliyor bu sozler ne olursa olsun vatan gibi olmaz .

Ayy cok sagolun yaa, beni bu kadar sevdiginizi bilmiyordum:1rolleyes:
Haftaya Cumartesi gidiyoruz Tr'Ye ins.
Aklima gelenleri kagida yaziyorum unutmayayim diye kizlar, yani cocukla gidince insan bir hafta önceden hazirlaniyor istea.s
Birde oradakilere hediye alma islerim vardi cok sükür onlari hallettim:dance:
Bayram sekerleri cikolatalari benden dedim anneme almayin hicbirsey dedim :dance:
Kizlar Tr'den bi isteginiz var mi?:1hug:

Ben gitmeden gene yazarimda genede yaziyorum iste belli mi olur baglanti falan birsey olursa hanifisfisfis

Hepinize hayirli iftarlar a.s.

CEYDACIM GÜLE GÜLE GIT GÜLE GÜLE GEL;BENCE EN GÜZEL BAYRAMI SEN YASIYACAKSIN CÜNKI TR DE OLCAKSIN,BIR ISTEYIMIZ YOK GENEDE TESEKÜRLERyerimseniben

MASALLAH DILANURA BÜYÜMÜS VE COK TATLI OLMUS, GELINIM OLURMU ACABA??a.s.

Kelebek sana hayirli yolculuklar bizler icinde tr de bir bayram gecir her sey gönlünüzce olsun
Kizlar bu arada sizin bulusma bayram sonrasina kalmis ben demisdim sie ama bensiz bulusamiycaksiniz diye:)

GÜZEL ARKADASIM hayirli yolculuklar.
Allah sevdiklerinle ailenle kocanla dilanurunla güzel bir bayram gecirmeni nasip etsin ins.
Kelebekler gibi ucun gidin.
HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN.

selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyor, biliyorum cok bosluyorum burayi biliyorsunuz ise basladim baya yogun gidiyor bu arada 10. viyanada kalanlara sesleniyorum ev ariyorum ondan bisey duyarsanniz bana bi yazin yahu su iki üc ay icersinde cikmak istiyorum yeni bir eve (genossenschaft) kelebek hayirli yolculuklar valla bu sene garip kalcam ben annemde gidiyor bayramda tr yeye ben kimin elini öpcem diye düsünüyorum ahh ahhh... hadi öptüm hepinizi

merhaba kizlar bende baya uzun zamandir giremedim.tr den geldikten sonra ramazan falanda girince cok isim cikti ortaya.ben döneli 3 hafta oldu.sizlerinde oldu baya herhalde...

ceydacim sana hayirli yolculuklar canim.orda ailenle güzel bir bayram gecirirsin insallah...simdiden hayirlisiyla git hayirlisyla gel.hayirli bayramlar....

valla ben giriyom ama pek yazmiyom kizlar artik sevval izin vermiyo tam bi pc manyagi olmus bide oruc falan hepinize iyi günler umarim herkes iyidir

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkürler...

Dalolim canim büyüdükce daha bir yapiskan oluyorlar bu bebisler. Bizimkide öyle, hele yemek yaparken özellikle ayaklarimi tutuyo resmen yaa, oruclu oruclu gicik oluyom. Oyuncak aliyoruz bosuna baktigi bile yok..
Tr'de bakalim neler yapacagiz hanfendiyle hehe..
Kizlar valiz hazirlamasi ne gicik yaa, hemen doluyo hemde:) Bir bana bir kiza bir babasina bir hediyelik seylere derken bunlar bile yetmiyo..
Annem yine kizacak bana bir sürü kiyafet sey getirme diyo, ger igiderken burdan aldiklarini nereye koyacaksin diyo hep.
Hakli aslinda, geri gelirken hep kilo fazlaligi ile geliyoruz, gecen yil 15 kilo fazlaydi Allah'tan birsey demediler.
Neyse beni tutun yoksa yazarimda yazarim...Ütü yapmam gerek ve ben oturuyorum evde saf saf sanki isim yok gibi hehe baska biri gelip yapacak sanki
Hadi iyi iftarlar size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…