Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

sude naz oraya bebek mamalari disinda yiyecek getirmek yasakmis canim, imbiss ler varmis oralardan bisiler alinabilirmis.

kizlar ben size bi yer onerebilirim 10 viyanada kapali bi alan bi dernek kadinalr dernegi orda cayinizi kahvenizi icebileceginiz bi yer masalar var cocuklar icinde uygun..

Müjdecim sende viyanadasin galiba canim.O dedigin yer quellen str demi.Bende bir kadinlar dernegi biliyorum ama icerigi nedir tam bilmiyorum.DM nin yanidaydi??

Hmm bende laxenburge str de oturuyorum vallahi hic duymamistim orayi.Ama bir arastiririm.Dedigin gibiyse eger gercekten iyi olur.Bu arada sanada hayirli dogumlar cnaim.Kacinci viyanadasin sen 10. mu??

Tamam müjdecim.Bilgilerin icin tesekkürler canim.Sende olabilsen keske ne kadar kaldi doguma??
özel mesaj ile msn imi yazmistim sana eklersen sevinirim.

Ay canim beniimmmm.Yüce rabbim saglikli dogumlar nasi etsin insallah.Nerelisin müjdecim??(amma merakliyim demi)

merhaba müjde, ben 20 de friedrich engels platz a yakin oturuyorum.sen neresindesin?bu arada insallah hayirlisi ile dogurursun canim.Allah kolayliklar versin sana.Bende 4 aylik hamileyim.Allah bütün anne adaylarina hayirlisi ile bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin

Hamile arkadaslarda cogaldi oh ohhh.
Müjde Allah kolay bir dogum nasip etsin insallah!
O yer neresi ben hic bilmiyorum valla! Birisi arastirsin:P Oraya yakin birileri özellikle:P

Kis gelince biz nasil bulusucaz yaa, bizim kapali yerleri iyice arastirmamiz gerek bence..

Son karar neyse ona göre uyarim bende.
Sevgiler..

selam canlarim benim
nasilsiniz iyimisiniz ya ben bayadir girmiyorum benim yoklugum beli oldu demii
beni cok özlediniz biliyorum:utangac: bende sizleri cok özledemm rahatsizim biraz giremiyorum yaa hele bu serumlar beni deli ediyor aldiktan sonra ben baska bi insan oluyorum bi yer olsada schlafen yapsam diyorum ubahn autobus hic fark etmiyor tek yatayimd iyorum yakinda beni götururler ama nezaman bilmiyom uykulu uykulusırnaşık şey bu arada yeni arkadslar gelmis sizler hosgeldiniz aramiza ben özlem 12 de kaliyorum 26 yasindayim kizim var 7 yasinda bi kizim daha var 5 yasinda bide olum var oda 5 yasindaa bide anne adaylari varmis aramizda yaw bi yandan seviniyorum sizin adiniza ama ne gerek var cocuk yapmayaaa evlenin ama cocuky apmayinn cocuk insanin ömrunu göturuyor ahanda simdiki aklim olsaydi birak cocuk yapmayi evlenmezdim bileee hep bekar gezerdimm nerde aksam orda sabah yapardimsırnaşık şey saka maka bi yanada dilerim hersey gonlunuzce olur allahim sizin yardimciniz olur bulusmada heralde ramazandan sonraya kaldi ben size basdan dedim gelin bizde toplanak diye ama siz nazlandinizzz ne yapam anam bacim teklif etik bikere simdi oturun bi ay bekleyin :)) Ben sizleri kocaman kocaman öpuyorumm kiz dilek o bebek ne sirin alirim ogluma allaha emanetsinizz Kendinize ve aylenize iyi bakinn bende schlafen yapmaya gidiyorum gute nacht-iyi geceler- have good night-sew bas hel dilden söyledimsırnaşık şey ayy ben kendimi cok seviyorummmmmm:utangac:

slm kizlar anca girebildim butun gun gezdim simdi ne karar aldiniz nerde toplaniyoruz bir turlu bir araya gelemedik ramazanda basliyo ramazandan sonrami yapsak iyi olurmu nedersiniz anasinin kizi ayni ben :))

Gülcincim ne güzelde alinmissin öyle yaa :P
Miss kendini sevmek güzel sey, yani kendinle barisik olmak böyle devam et:)
Dilek valla artik bende bilmiyorum bulusmayi nasil yapsak diye..Ramazanin sonuna ben Tr'ye ucuyom kizlar 3 hafta kalip gelecegim:)

selamlar bacilar ablalarrrrrr
nasilsiniz? biliyorsunuz ben ise girdim bu aralar müsafir trafigimde baya yogun kafami kasimaya zamanim yok desem yeri olur valla formu kaldigim yerden bile okuyamiyorum yazip cikacayim :) ya varya 7 aydan sonra ise baslamak bir ölümmüs ya resmen lesim cikiyor firmadan beni bi görseniz ödünüz patlar!!! yeni arkadaslar gelmis aramiz hos geldiniz gerci gec oldu ama napayim anca giriyorum bende 20 yasiyordum bundan 1 sene önce yani evlenmeden önce hannovermarkta yakin. hayirli dogumlar size insallah bebisleriniz saglikli olur, bende büycemde anne olcam diye de icimden gecti simdi haa.. neyse herkez iyidir umarim kendinize cici bakin herkezi mucukladim byee :))

Vallahi kizlar bu bulusma yatii baksaniza Ramazanda girdi araya.Ya iftar sofrasina toplanabiliriz yada bayramdan sonra artik.Kisiler bulusmalar yapariz.Yani yapariz birseyler artik.Bugün esyalari aldigim magazadan telefon geldi.Koltuklarim gelmis getirelimmi dediler.Gidip baktik istedigimiz gibi olmusmu diye.2 haftayada diger esyalarim geliyormus.HADI HAYIRLISI ZORLU GÜNLER BENI BEKLYIOR.

Gülcin insallah esyalarinla ilgili problem yasamazsin biz tasinirken kac kez yanlislik yapmisladi gardropta özellikle, bir kapagi eksik, yanlis renkte olani..vs. defalarca, Mömax'tan almistik. Leiner'den de koltuk falan almistik ama ondan hic problem cikmadi, galiba magazaya göre degisiyo bu isler.
Yeni esyalarin sevinci olur sende, ben öyle oluyorumda yeni birsey alinca.
Güle güle oturup eskitirsiniz insallah:)

Gelin Allah kolaylik versin kiz, simdi ilk baslar zor gelir ama zamanla alisirsin eminim. Insan tembellesiyo bir süre calismayinca.

Herkes Ramazana hazir mi?
Benim Ramazan cok kalabalik gecmeyecegi kesin, herkes calisiyor tek haftasonlari iftar davetleri olabiliyor ailede yani. Esimde her aksam iftarda evde olamiycak maalesef, kizim ve ben artik acariz orucu:)
Zaten ben 2 sene tutamadim, birinde hamileydim digerinde kizim kücüktü emiyordu. Borcum cok yani, ki$lari günler kisa oluyor o zaman ara ara tutacagim insallah.

Hepinize hayirli Ramazanlar simdiden, eger Ramazanla ilgili yazi okumak falan isterse caniniz bloguma yarin falan eklerim ins.
www.kelebekk.blogcu.com
Sevgiler..

Gülcin insallah esyalarinla ilgili problem yasamazsin biz tasinirken kac kez yanlislik yapmisladi gardropta özellikle, bir kapagi eksik, yanlis renkte olani..vs. defalarca, Mömax'tan almistik. Leiner'den de koltuk falan almistik ama ondan hic problem cikmadi, galiba magazaya göre degisiyo bu isler.
Yeni esyalarin sevinci olur sende, ben öyle oluyorumda yeni birsey alinca.
Güle güle oturup eskitirsiniz insallah:)

www.kelebekk.blogcu.com
Sevgiler..

sude naz, hayirli ugurlu olsun esyalarin canim
güle güle eskit

Kelebegim canim iyi dileklerin icin tesekkür ederim.Bende senin gibiyim merak etme yeni esyalar veya yeni herhangi birsey alinca pek sevincli olurum.bugünde giris ile banyoya mobilya baktik.Cook yoruldum cokk.Biz esyalari evimden aldik canim.Ora ile ilgili cok iyi seylerde duyduk cok kötü seylerde.Esya biraz sans isi galiba.
penguencim canim tesekkür ederim.Insallah dedigin gibi güle güle kullanirim.:1hug:

Back