Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

bitanemce ve dilek, hos buldum arkadaslar.bitanemce arkadasim henüz malesef hepimizin bebegi yok.ama 5 ay sonra kismet olursa bende anne olacagim.benimle birlikte bulusmaya katilmak isteyen arkadasimda su an 1 aylik hamile.insallah yüzyüze görüstügümüz zaman sizin tecrübelerinizden faydalaniriz.Dilek kucagindaki bebek cok tatli, senin bebisinmi?

Penguen, sizinde var tabiki bebeginiz sadece sizinki henüz dünyaya alismaya hazirlik yapiyor. Icimizde cogunun bebegi var, olmayanlarinda olur bir zaman ins. annelik-babalik duygularini yasamak güzel. Tam aile olunuyor o zaman, ailede bebek eksik olunca aile gibi olmuyor sanki, bebek evin nesesi- süsü püsü- renkleri bence..

Kizlar durmadan yagmur yagiyor yaa,dün azcik ciktim acayip üsüdüm ben, kisliklari cikartmak gerek, hirkayla falan olmuyor:)

Sevgiler..

evet kelebek gibi, sölediklerinde haklisin.dört gözle bekliyoruz.insallah saglikli sihhatli bi bebisim olur.Allah herkese saglikli sihhatli ve hayirli evlatlar versin.

bende dün ablama giderken yolda bayaa üsümüstüm.hava o kadar rüzgarliydiki semsiyem hep ters döndü.bu yüzden birazda islandim.su an üzerimde biraz kirginlik var.umarim hasta olmam.

saol cnm kizimla gelicem zaten bide kesin degil galiba cunku kimse bisey yazmamis

gulcin cnm bana kirildinmi bana oyle geldi sanki kalbini kiticak bisey yaptiysam ozur dileerim

saol cnm kizimla gelicem zaten bide kesin degil galiba cunku kimse bisey yazmamis

gulcin cnm bana kirildinmi bana oyle geldi sanki kalbini kiticak bisey yaptiysam ozur dileerim

dilekcim neden öyle düsündün canim.Ne olduki kalbim kirilsin canim benim.Hem merak etme ben acik sözlüyümdür eger kirilacak bir olay olursa tavir yapmadan direk söylerim anim benim.Şeniz

E hani kizlar kimse yazmamis bulusma nerede ne zaman kimler geliyor.......
Hadi bakalim grubun elebaslari yazmayinca yine olmayacak gibi bulusma.Bu sefer kimse hevesli degil vallahi.Kizlar cuma günü en mantikli hava Parcali bulutlu ama yagmur yok gibi görünüyor.Haftanin en sicak günü 23 derce olacak.Bu tarihe göre yazsin herkes.Tabi benimki sadece öneri

cnm cuma gunu olursa ben gelmem o gun camasir termini bende butun gun bu seferlikte bensiz olsun bidakine kesin olurum

kizlar, daha önce kötü havalar nedeniyle kapali bir mekanda görüsülebilir diye konusulmustu, niye bu fikir üzerinde düsünmüyoruz?

Evet bu fikirde vardi linki yollamistim inceleyin isterseniz.Eger herkes ok lerse benim icin farketmez.

Iste link.Neler getirebilecegimiz fiyati acik olan günler v.s yaziyor.Almancasi olan okusun acikasin bize:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…