Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Sudenaz canim ben gelemiycem yaa.Görümceme bagli demistimya hani O dedi sabah kuaföre gidecekmis, onunlada ögleden sonra bulusuyoruz yani, uymadi.

Bu arada saclarimi boyattim görümceme, renk cok iyi tutmadi ama.Boya dediysem normal boyalardan degil ama dogal bitkisel, yoksa ben sacima hayatta boya vurmam yani! Siyaha yakin patlican moru oldu sacim, esim begenmisti rengi ama ..Zaten cikar 1 ay sonra hehe

Kizlar güzel bir kuaför var mi bildiginiz? Kaslari güzel alan özellikle!

GÜlcincim insallah isin olur yaa! Hadi bakalim, iyi haberlerini bekliyoruz.
Iyi bulusmalar bu arada, sevgiler..

Kelebek cim Boya zaten saci berbat ediyor benim agzim yandi helede strenen mi mec mi ne haltsa resmen yakiyor ama biz bayanlar yinede söz konusu moda olunca bile bile kurban ediyoruz saclari:)Su anda benimde aklim baima geldi tönung mus kuaförüm bakim amacli diye iki hafta pesin sira yapti daha dolgun saclara sahip oldum daha huzurluyum birde kuaför sormusun 20.viyana Vorgarten str üzerinde Sultan kuaför var tavsiye edebilirim tel Nosu 0699 1000 59 10 istersen arayip tam adresi alabilirsin benim tam 5yilik kuaförüm ve kendisinden son derece menmunum
Sende bir dene istersen görüsmek dilegi ile iyi geceler kizlar öpüldünüz

Kizlarr selamm.Eee ne yapiyoruz hafta sonu bulusma varmi??
Biz dilek ile oturduk kahve fali bakyioruz:):)
Hadi sizde gelin

SELAM KIZLARR BEN GELDIMMMM

BIR HAFTA OLDU GELELI AMA BI TÜRLU PC BASINA GECEMEDIM

YAZDIKLARINIZI GÖZDEN GECIRDIM BENIM ICIN UYGUN

YENI GELEN ARKADASLARADA HOS GELDINIZ DIYORUM:1hug:

Gamze cok sagol canim verdigin adres icin. Bir denerim, sadece bayanlar icin mi orasi? Ben saclarimi ilk kez boyattim o da dogal olsun dedim. Ben her konuda dogal seyleri severim, mesela fazla ilac icmemeye calisirim, en ufak agrilarda hemen ilaca sarilmam, bitki cayi icerim falan. Yahut yüzüme öyle krem falan sürmem, bazen bal sürerim evde bazen yogurt, bazen salatalik..evde ne varsa dermisim hehe

GÜlcin ohh ohh, nasildi gününüz canim? Falinda ne cikti

Bitanemce sende hosgeldin tekrardan, oglusun sünnet mi oldu yoksa kiz, resimde sünnet sapkasi varda basinda?

Hepinize iyi haftalar..

Kizlar nerdesiniz uyuyor musunuzz?:)Yoksa geziyor musunuz?
Ben kizimi uyutunca azcik ugruyorum buralara, bnirde aksamlari yatirdiktan sonra.

Bitanemce insallah sünnet oldugu günde olur birgün canim, sapkada yakismis maasallah, büyümüs oglun görmeyeli Türkiye yaradi galiba:)

gunaydin kizlar kizlar bulusma ne oldu allah askina ya kimse
neden bisey yazmiyor bu konuda cumartesi oluyomu olmuoymu artik karar verelim arkdaslar ya ben olsun taraftariyim havalar iyice sogumaya basladi yaalim herkes geldi sanirim :))

Kizlar pazartesi günü hava 22 derece oluyor.Bu hafta hava hep yagmurlu olacakmis.Ama haftaya yine isinacakmis.Pazartesi günü sizleri icin nasil uygun olurmu???
Disaridada bulusabiliriz pazartesi olursa Piknik gibi mesela.

selam arkadaslar, bizde bir arkadasimla birlikte araniza katilmak istiyoruz.umarim bulusma tarihi bir an önce belli olur.

Selam kizlar...
Yeni katilan arkadaslari gördükce mutlu oluyorum. Gerci eskilerdende pek girmeyenler oluyor ama,unutturmayin kizlar kendinizi
Penguen hosgeldin aramiza arkadasinla tabiki sende gel buyur.

Esim haftasonu ve pazartesi sali calismayacagindan kesin birsey diyemiyorum ben pazartesiye. Onunla belki birseyler planliycaz ama, belkide kizimi ona birakip gelirim rahat rahat belli olmaz yani.

Sevgiler..

Merhaba basliginida bu baslikla birlestirdim, bütünlügünüz bozulmasin diye yerimseniben

Sevgilerimle....

slm kizlar uzun zamandir girmedim naptiniz bakalim bulusma ne zaman oluyo haber verin banada ama pazartesi havalaron iyi olucagina inanmiyorum cok soguk ya usudum walla bu gun disarda

slm kizlarrrr

aramiza hos geldin penguen!!

kizlar havalar cok soyuk hava durumuna göre hareket edelim!!!!hepimizin bebekleri var aman hasta etmeyelim!!

dogru soyluyosun cnm en iyisi 10 viyanadaki kapali cocuk bahcesi nedersiniz bilmiyorum cumartesimi pazartesimi karar verelim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…