Bu bulusma biraz ani oldu o yüzden bence tam kadro bulusamayacagiz:1no2:
Mesela ela yok melisözge yok sonra gelincigimiz kayiplarda.
Birde sey arkadasimiza söz verildi ayin 5 i ve 6 si viyanada olacagi icin onunlada gezilmeyecekmi en azindan misafir edilecekti.Yine son karar sizlerin ama bence ayip olur kizlar sey ya.Ya yarin bulusalim yine.Ayin 5 i ve 6 sinda yine bulusalim.Yada direk erteleyelim o tarihlerde bulusalim.Ne dersiniz?:sm_confused:
Tam kadro olamiyorsak bence birkac gün daha bekleyelim. 6-7 si ne cok yok nasil olsa. Zaten gidecegimiz yerde kapali her vakit gidebiliriz hava sorun olmaz! Hem Vicdan da geliyor sanirim bir hafta icinde Tr den.yerimseniben
Dilekcim evet benim kizimda bu hafta okula basliyor canim.
Bnede isterimki hafta sonu olsun ama diger arkadasimiza söz verdik.Birde bence haftaya cumartesi yapsak daha iyi olur cünkü herkesin haberi yok suanda bulusma olacagindan.Gelin biz bu bulusmayi haftaya yapalim.Ayin 6 sinda veya 5 indede müsait olan lar ile birlikte bir cafeye gidelim sey arkadasimizda gelsin.Tanisir kaynasiriz olurmu??
Selam kizlar sude naz davetin icin tsk ederim ben calisiyorum son zamanlarda full
Birde ben basdaki gibi sakami kaldirmiycakmisiniz bilmem ama ben yeniyim siz bir görüsün kaynasin dedim ama siz bulusmaya telasesini bitirene kadar ben sizi uzun uzun taniycam gibime geliyor:) tatli bir telas var kolay gelsin Viyananin gülleri ins iyi eglenirsiniz surda 2 ay sonra isten cikicam ozaman bakarsin bir bulusma daha yaparsiniz bende katilirim
görüsmek üzere hanimlar öpüldünüz
ay sen banami kirildin kiz gel ilk asklar kavgayla baslar :1hug:gel gel bakarsin kanki oluruz ya o an üslübun ve benim bu aralarki can sikintim biraz ortami gerdi gel hadi barisakŞeniz
gunaydin sevgi pitirciklari viyanin en guzel bayanlari iyi pazarlar ben bu gun evdeyim esim calisiyo belki aksam uzreri cikariz biraz size iyi pazarlar bol bol gezin benim yerimede gulcin cnm saat 12 de bulusucaktik dimi :) :)
Kelebegim eger erken diyorsan saatimizi bir iki saat erteleriz canim.Söyle saat 3 sana uyarmi.Bildigim kadari ile dilekcim bana her saat uyar demisti degilmi dilekcim?ooo Gamze bayagi gezmissin, iki tane alisveris Merkezi gezmek eminim yorucu olmustur.
Dilek benim esimde calisiyor ögleden sonra gelecek bakalim bizde gec bir disari cikma yapicaz gibi. Belki bir Restorantta yemek, 20.de Side Restorant var oraya gidiyoruz bazen güzel bir yer. Belkide sinemaya gitmek fena olmaz, bakalim günün gidisatina göre..Tabii sinema isi kayinvalidemin programina bagli, kizimi ona birakiyoruz ya:)
Yarinki bulusmaya bende gelmek isterimde bana göre biraz erken gibi yaa, görümcemle biraz disarida islerimiz var tam ne zaman biter bilemiyorumda. Yani siz bulusun ben o tarafa gelirsem ögle sonrasi falan zaten ararim Gülcin'i nerdeyseniz katilirim. Yani kesin cevapta veremiyorum görümceme bagli oldugundan..
Sevgiler hepinize...
gunadin herkeze
yaw kim kiminle nerde nezaman bulusuyorr:1shok: bende gelirim bulusmaya saat uyarsa cocuklarin okul cikisina bagla ondan saat uyarsa bende gelirim bugun pazar ben evdeyimm utum var :çok üzgünüm: bi yerede cikamiyacam keske hepimiz ciplak gezek utu samasir derdi olmasa hepimiz ac gezek yemek derdi olmasa bulasik derdi olmasa hayat yasam ozaman nekadar basit ve rahat olursırnaşık şey neyse öptum ben sizleri kocaman allaha emanetsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?