kizlar tatilim iyi gecti sayilir cocukla zor olsada ailemi gördüm bu bile yeter cok sükür kizim hastalanmadi ama buraya geleli dis cikariyo miz miz olmus kollarimdan inmiyosizler ne yaptiniz
sevgicigim sevval iyi bizde seni öpüyoz sen neler yaptin ceyda dilanur nasil
ayyy desene bizde sevval yürümeye baslayinca ayni senin durumda olacagiz
sen gec gidiyon gercekten 6 ekim benim dogum günüm hem senin gidisi hem benim dogum günümü kutlariz artik:Roflol::sm_cool:a.s.
dilanuru öp benim icin iyi günler diliyorum
Kiz tamda senin dogumgününe mi denk gelmis büyük tesadüf olmus :teytey:
Kutlariz tabiki :dance:
Sen daha neler göreceksin az büyüsün a.s ama olsun cocuk cocuklugunu yapacak elbet! Saglikli olsunlarda gerisi bence dert etmeye gelmez a.s.
Kizlar nasilsiniz? Biz Dalolimle tesadüfen 10.Viyana'da karsilastik. Güzel tesadüf oldu yani.
Dalolim kizima ilk defa seker verdim o gün hic birakmadi elinden ama daha vermem yaa alismasin Disleri kücük yasta kapkara olur cürükten. Seninki bayagi alismis gözüküyodu hee.
Bu arada diyet icin kolayliklar diliyorum..
kizlar kararim kesin .a.sbende viyanaya gelip hepinizle tanismak istiyorum...
bulusma gününüzü hafta sonuna ayarlayin..
ben bu yaz türkiyeye gidemiyenlerdenim...
bari sizlerle bir araya gelip dertleseyim biraz---
hepinize sonsuz sevgiler...
selam arkadaslar, iki haftadir üyeligime onay bekliyodum sonunda bugün geldi.ben yarin kismet olursa Türkiye`me kavusuyorum.4 hafta sonra burdayim.birdaha toplanirsaniz bende katilmak isterim.
walla cok guzel olur bulusmak yeni arkadaslar edinmeyi cok severim sn 2 .ci viyanadami oturuyosun oyle okumustun galiba neresinde oturuyosun ben vorgartenstrassede oturuorum bulusmadan baska neler yapiyosunuz mesela gunde yapabiliriz hemde zevkli olur