Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

RESIMLERDE COK GÜZEL CIKMIS DEMI YANI BI BEN AKIL ETIM RESIM CEKMEYI UNUTSAYDIK SUDE NAZ BIZI BOGARDI Kötü Kazen
SUDE NAZ CANIM YEGENIMIDE MEHMET EFE DIYE MILETE YUTURACAN YUHHHH SANA YARIN OGLUSUMUN RESMINIDE EKLEDE MILLET ERKEK GÖRSUN

Ayy kizlar resimler süper yaa..Bir biz eksigiz gercektende...
Duygularinizi yazin yaa, nasil oluyor ilk bulusma?:) Yani birbirinize isindiniz mi hehe:)
Kim en cok güldü icinizde? Kategorilere ayiralim sizi en komik, en geveze..vs. diye :)

hayirli sabahlar kalkarkalkmaz buraya baktim nasil gecmis günleri diye hepiniz birbirinizden cici duruyorsunuz insallah birdahaki sefere bende katilirim öptüm hepinizi bye

Dalolim grup büyüyor o halde :)
Sizin ayni bölgede oturmaniz güzel istediginiz an bulusabilirsiniz ne güzel.
Ikinci bulusma icin ben bir tarihlere bakayim..
Kizlar iyiki dün bulusmussunuz bugün hava daha kapali.
Benim 10. Viyanada bir arkadas var 2-3 kez görüstük bu zamana dek, bir kursta tanimistim. 2 yasinda falan bir kizi var ve suan hamile o da uygun olursa gelecek ama haftasonlari olmasii istemiyor esinden dolayi. Bu sefer haftaici bulusalim mi? Herkese uyar mi?

Dalolim vallahi gece gece karistirmisim hayatim bebisleri:):)
Kusura bakma canim.
Kizlar birdahaki bulusma icin simdiden tarih belirleyelim yoksa isler bu hale geliyor.Yarim bulusuyluyor.Hadi herkes fikrini söylesin en kisa zamanda millet izine gitmeden bulusalim.

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Iste sitemizin tek erkekiiiiiiijeyyar
Bitanemcenin pasasiii Mehmet Efe:asigim:

sudenazim canim uzme kendini ben senle bulusurum,
resimleri ekledigin icin sana cok tesekürler insalah bi sonraki resimlerimizide eklemek nasip olur,

slm kizlar bu sefer ektiniz bizi kaba tabirle yaziyorum kelebek gibi sude naz bir ikisi daha.siz bulusmayi yaparken bizsize sorduk istiyorsaniz erteleyelim ama siz yok hayir falan dediniz ve kimse gelmedi bir sözünün arkasinda olan vicdancim oldu ve diyer arkadaslarim oldu bu sefer de biz tarihi ayarlariz ikinci bulusmaya gelen gelir gelmeyen tanismak istediginin evinne gider orda yagmurda yazmaz rüzgarda esmez.cumaya ben yokkum birde gülüm yok eso yok ben erteleyin diyorumoki altici ayin 13,12 ola bilir allah izin verirse.:1no2::1no2:

kizlar bende dünden beri yeni girebiliyorum.bendeki ilk izlenimlerde söyle;
hepsi birbirini taniyordu zaten.bir bendim yabanci olan.ilk önce ben ordaydim.gec kaldim diye hizli hizli giderken birde baktim tramvay duraginda kimse yok.aa bunlar beni ekip gittilermi dedim.10-15 dakikalik bir beklemeden sonra bitanemce ve miss caawres geldiler.etraflarina bakiniyorlardi.cocuk arabalari ve cocuklar vardi.dedim bizim grup bu olsa gerek.sonra yanlarina gittim."kadinlar kulubü dimi" dedim.sonra tanistik ve parka yukari ciktik.orayada diger arkadaslar geldi derken yedik ictik güldük eglendik.ama yagmurun azizliginede ugradik.yagmasada zaten kalkmam gerekiyordu.kayinvalideme söz vermistim cünkü saat 6 larda evde olurum diye.iste böyleydi.onlar birbirini zaten taniyordu.ilk isimlerini ezberlerken biraz karistirdim zaten.ama hersey zamanla tabi...dimi kizlar,,,,,

selam bende avusturyadanim, viyanada yasiyorum satim kaldim valla ne cok insan varmis viyanadan. bidaha bulusma varmi merak ettim?

gelin54 hosgeldin aramiza tabiki bi buluisma daha var hata en yakinda 1-2 hafta sonra alllah izin verirse sende gel katil:dance:
kelebek gibi bu hafta yarencim gil yoksa haftaya ereyeleyim hata pazar yapalimda ela da gelsin diye!!benim verecegim tarihi 17 haziranyerimseniben

Yarencim bayagi tepkilisin! Ben ama yazilara iyi bakarsan 25 dereceden az olursa gelmem demistim.Ayrica o gün aksamina dek kesinlesmemisti tam. Birde diger günü islerim cikti, kayinvalidem Tr'ye gidecekti derken rahatsizlandi ve gidemedi...vs. Yani durup dururken neden gelmemezlik edelimki! Tanismak istemeseydik bu sayfada yazisiyor olmazdik oder?!
Ben söz veripte arkasinda durmamazlik etmedim yani, bu en sevmedigim seylerden biridir!!!

Bu persembeden sonra havalar 30 derece falanmis cok güzel yani..
Zaten bende artik karismayacaktim ayarlama islerine...Siz halledin ben bakarim bazen buraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…