Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Ya Toplaniyormusunuz bende araniza katilmak isderim eger sizde isderseniz bana cevap verirsiniz cok sevinirim öptum simdilik

kiz dalolim naber canim hosbuldum tskler kiz burayi bulana kadar öldum sana telefon acacam telefonu bulamadim :)) neyse kiz ben seni ararim bugun sevval nasil iyimi??

AY CANIM GALIBA BULUSMA ERTELENECEK BURDAN HEP TAKIP ET YAZAR NE ZAMAN BULUSACAGIMIZ SEVVALDE IYI TEYZESI SENINKILERI SORMALI

Miss hosgeldin aramiza canim.
Diger arkadaslar nasilsinz bayagidir giremyiorum bu bölüme.
Arkadaslar evet bencede bu haftaki bulusmayi iptal edelim burnumuzdan gelmesi sonra.Hadi tek bizler olsak neysede birde bebislerimiz var onlar icin kötü olur.Önümüzdeki hafta hava durumuna göre hareket eder burada paylasiriz yine.
Hepinizi öpüyorum..

1- KelebekGibi - Fosforlu (2.Viyana) = Elmali kurabiye - sosisli milföyler
2- Dalolim (10.Viyana)= Icecekler
3- Bitanemce (10.Viyana) = Pogaca
4- Sude_naz (10.Viyana) = Zeytinyagli yaprak dolmasi - kiymali pide - kurabiye
5- Yaren - Gülümm (10.Viyana) = Börek
6- Vicdan (11.Viyana) = Tiramisu - Recelli Kurabiye
7- Eso ( 12. Viyana) = Kisir
8- Ela ( 2. Viyana ) = Kek
9- Melisözge ( 18. Viyana ) = Pohaca - Patates Salatasi
10- Melos ( 9. Viyana ) = Mercimek köftesi
11- Miss caWRes ( 12.Viyana ) =

Listenin son durumu bu :1yes2:

Kizlar evet cogunlukta bulusmayi ertelemeden yana ise sorun kalmiyor :1yes2:
Miss hosgeldin aramiza,senide ekledim listeye. Burada ntakip edersin bulusma gününü kesinlestiririz havalara göre.

ben 9.viyanadan katiliyorum dediginiz gibi havalarin güzel olmasini beklersek iyi olur gün ayarlaninca yer adresini yazarsaniz sevinirim slmlar

hosgeldin missss ve melos 69..

hava kötü olacaksa bu hafta toplanmamak en güzeli.insallah bir dahaki haftaya.hemde bu hafta gelemeyen arkadaslar icinde bir firsat dogar dimi.her iste bir hayir vardir yani...

selam hsb tsk ederim hepiniz, sansa bak ben geldim kimse yok neyse ben girerim bidaha ozaman görusuruz insallah öptum sizleri ha bulusmak icin sizin bebeler kucuk benim bebeler buyudu ben rahatim:))

masallah allah bagislasin melisözge.sen ikilemissin.birini okula bile göndermissin.ben daha isin basinda sayilirim.11 aylik bir oglum var.adi mustafa..

bulusmanin ertelenmesi iyi oldu.hava bugün bile cok kapali.icim karardi..güzel havada cocuklar hasta olacak diye düsünmeden rahatca otururuz.dimi ya...

Kizlar hava maalesef tahmin edildigi gibi bugünden kötü oldugu belli.
Aslinda ben sevindim bu ertelemeye, cünkü kendimi coook bitkin hissediyorum.
Kizim dis cikariyorda o yüzden uyutmuyor hic.
Herseyde bir hayir vardir hem!

Elacim tarih belirlemedik henüz hava durumuna göre belirlenecek. Bugün baktim haftaya cumaya dogru yükseliyor gibiydi ama derece, yinede haftaortasi baksak daha kesin olur hava raporlari.

günaydin kizlar....

evet bugünkü hava yagisli ve serin gözüküyor.iyiki erteledik yani.hafta ici kesin günü koymaya calisiriz.kirilan heyecanimiz güzel bir sekilde düzelir insallah...

evet kizlar, gecen pazar gazeteden görnüstüm ve dogru cikti.
Hava durumunu ben cok takip ederim normaldede ona göre giyinmek..vs. icin.
Bugün 10.Viyana tarafina gelmeyi planliyorum ama görümcemle bakalim vazgecmezsek. Kitapciya gidecegim orada, birazda alisveris falan..

Of ya bu ne bicim hava kafaya öyle takmisimki gece rüyamda kar yagiyordu:Roflol:
Haftaici belirleriz artik hangi gün olacagini bulusmanin:1yes2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…