Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üniversitede okuduğum için nafaka alıyorum,elden vermiyor.maaşından kesiliyor ama avukatıma yatıyor. o da bana havale yapıyor daha doğrusu yapmıyorbabandan nafakayi direk senin alman lazim babanin maasindan icra yoluyla otomatik kesilip senin adina banka hesabina yatmasi lazim. avukatin adina yatan bir para olamaz. acaba babaniz elden mi veriyor parayi avukata? oyleyse bile bu yasal degil. paranin sizin adiniza yatıyor olmasi lazim. bu arada yasiniz kaç ki hala nafaka alıyorsunuz
yani ben hep avukata mahkum mu kalacağım?Para icra dosyasına yattığı anda otomatik avukatın hesabına havale oluyor
İcraya kişi adına yatsa da ödemeler avukata yapılıyor icradan
icraya ver avukatı kanıtların ile birlikte. e devlet üzerinden adına açılan mahkemeleri görebilirsinnafakayı babamdan alıyorum. zaten gönüllü yatırmıyor ve kendisiyle görüşmüyorum. avukat üzerinden neden aldığımızı da bilmiyorum,avukat beni o şekilde yönlendirdi. ve acayip elim kolum bağlı,ne yapacağımı bilmiyorum
evet bu kadar zor,denemedim mi sanıyorsunuz. kendisi lakayıt diyorum tehdit mehdit işlemiyor. her ay zaten paramı o şekilde alıyorum,şimdi de kendisine birkaç paragraf mesaj yazdım. 1 haftadır arıyorum,açmadı.avukata sizi şikayet ederim size dava açarım diyerek paranızı almak sonrada başka avukata geçmek bu kadar zor mu anlamadım gerçekten
evet icraya gidip bunu araştıracağım.ama yukarıda bir avukat hanım açıklamış sanırım,gerçi hala tam anlayamadım amapara icra araciligiyla yatiyirsa senin adina yatabilir niye avukatin adina yatiyor? bunu bir arastir istersen. gerekirse icra dairesine git bir sor orada . benim adima yatmasi icin ne yapabilirim diye.
öyle yaparsam paramı her türlü alırım değil mi? daha önce böyle benim gibi avukatlarla uğraşan var mı merak ediyorum cidden,bir ben mi çekiyorumicraya ver avukatı kanıtların ile birlikte. e devlet üzerinden adına açılan mahkemeleri görebilirsin
öyle yaparsam paramı her türlü alırım değil mi? daha önce böyle benim gibi avukatlarla uğraşan var mı merak ediyorum cidden,bir ben mi çekiyorum
insanların bu duyarsızlığı beni öldürüyor. biri benden parasını istese yemem içmem yollarım,yüzüm kızarır. ben istemeye utanıyorum,millet utanmıyor.vardır mutlaka bu şekilde. bende mesela çalıştğım insandan paramı alamıyorum sözde bugün yatıracaktı
avukatım bunu tercih etti,bilmiyorum ki. otomatik ödeme talimatı versin direkt hesabıma yatsın diye kaç kere söyledim dediğim gibi 1 yıldır beni oyalıyor ve yapmıyor
sonra başka bir avukat mı tutmam gerekecek?Parayı yemek için niye olacak
Önce avukatındaki vekaleti acilen iptal et. Sonra icra dairesine git, vekaletin ipral olduğunu ve avukatına para vermemelerini söyle.
Hemen baroya şikayette bulun hemen. Banka dökümünün çıktıdını al git, şikayet et.Jessey
sonra başka bir avukat mı tutmam gerekecek?
ohh şükür. bugün aldığım en güzel haber,hemen halledeceğim çok sağ olunHayır, icra dairesinden direkt kendin de alabilirsin.
öyle vallahi cnm biz kendi paramızı isterken bile utanıyoruz millet utanmıyorinsanların bu duyarsızlığı beni öldürüyor. biri benden parasını istese yemem içmem yollarım,yüzüm kızarır. ben istemeye utanıyorum,millet utanmıyor.
ohh şükür. bugün aldığım en güzel haber,hemen halledeceğim çok sağ olun![]()
Annem hiç uğraşamıyor,sağlığının derdinde. zaten kanser hastası,o yüzden ben de bu işin üstüne çok gidip uğraşamadım. derdimiz başımızdan aşkın.ama üst üste 2 ay yatırmayınca ve hiçbir şekilde telefonlarıma bakmayınca cidden tak etti. Ve maalesef hiç tanıdığım yokRica ederim, önce icra dairesine damla o herife tek kuruş vermesinler. Sonra da soluğu baroda al. Yardım edebilecek dişli bir tanıdığın var mı? Annen ne diyor bu işe?