nafakayı babamdan alıyorum. zaten gönüllü yatırmıyor ve kendisiyle görüşmüyorum. avukat üzerinden neden aldığımızı da bilmiyorum,avukat beni o şekilde yönlendirdi. ve acayip elim kolum bağlı,ne yapacağımı bilmiyorumNeden avukat üzerinden alıyosunuz parayı?
Önce bi bunu düzeltin, eski eşiniz direkt size yönlendirsin havaleyi..
Elinizdeki dökümanlarla avukatınızı baroya şikayet edin..
Neden avukat yatırıyor parayı?
aslında bütün sorun baba tarafıyla hiç görüşmüyorum. avukat resmen elimi bağladı kendisine. inanın niye böyle yapıyor anlamıyorum,söylüyorum kendisine ama yapmıyorAvukat sadece nafakayı mahkemede bağlatmakla görevli kişidir daha sonra görevi biter eski eşiniz bir nafakayı yatırır parayı sizde çekersiniz niye avukat alıyor ki parayı benim anne babamda ayrılar öyle oluyordu yani avukat dahil değildi duruma. Eski eşinize söyleyin bir hesap numarası verin oraya yatırsın parayı avukatı devreden çıkarın.
yukarıda yazdımBende anlamadim neden avukat yatiriyor parayi?
Öyle bişeyi ilkkez duyuyorum, bu avukatın işi değil yani işi gücü olan hiçbi avukat her ay milletin nafakasını yönlendirmeyle uğraşmaz çok ilginç..nafakayı babamdan alıyorum. zaten gönüllü yatırmıyor ve kendisiyle görüşmüyorum. avukat üzerinden neden aldığımızı da bilmiyorum,avukat beni o şekilde yönlendirdi. ve acayip elim kolum bağlı,ne yapacağımı bilmiyorum
avukatım bunu tercih etti,bilmiyorum ki. otomatik ödeme talimatı versin direkt hesabıma yatsın diye kaç kere söyledim dediğim gibi 1 yıldır beni oyalıyor ve yapmıyor
babandan nafakayi direk senin alman lazim babanin maasindan icra yoluyla otomatik kesilip senin adina banka hesabina yatmasi lazim. avukatin adina yatan bir para olamaz. acaba babaniz elden mi veriyor parayi avukata? oyleyse bile bu yasal degil. paranin sizin adiniza yatıyor olmasi lazim. bu arada yasiniz kaç ki hala nafaka alıyorsunuz
avukatım adana'da,ben istanbul'dayım. burada gidebilirim değil mi,değişen bir şey olmaz?Dosya numaranızı öğrenin icraya gidin dosyayı inceleyin
İcra dosyasına 10 kere bildirilse de kayıtlar otomatik avukatın hesabına yatırıyor parayı
Avukatın hesabında da arada gelen 200 ler 300 ler küsuratlar derken karışabiliyor
Çözümü dosyalardan çekilip icraya alacaklının hesabını vermekte buluyoruz biz genelde zira her ay o paraları takip edip havale etmek de ciddi iş yükü oluyor
Siz de bakın dosyaya avukatla da görüşün sizin hesabınızı bildirin icraya
Toplu para vs de o dosyadadır muhtemelen ama karşı tarafın toplu parası yoksa onun tahsilatı zor olur
kendim tuttum,ucuz diye adana'dan hatta. allah belamı versinÖyle bişeyi ilkkez duyuyorum, bu avukatın işi değil yani işi gücü olan hiçbi avukat her ay milletin nafakasını yönlendirmeyle uğraşmaz çok ilginç..
Sürekli arada bi avukat varsa ki sürekli avukat sürekli masraf demektir, bişekilde avukatı aradan çıkarıp babanızla aranıza bi aracı sokun.
Ayrıca bu avukatı devletmi tuttu yoksa kendizmi?
şimdi anladım,evet maaşından kesiliyor karşı tarafın.Ama karşı taraf yanaşmaz ki ona
İcraya ödüyordur hatta muhtemelen maaşından kesiliyordur
Yani nafakayı ödeyen ben olsam icra dışında para yatırmam zira sonra almadım deyip tekrar icraya koyan çok var
Avukat karşı taraftan alacağı ücreti tahsil etti mi onu tahsil etmedi ise dosyayı o nedenle sizin takibinize bırakmıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?