- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
Üniversite öğrencisiyim.Nafaka alıyorum,büyük bir geçimimi bununla sağlıyorum.Lakin nafaka paramı avukatım asla düzenli yatırmıyor,hatta yatırmadığı zamanlar oluyor.Aradığımda telefonlarımı açmıyor.(kendisi başka şehirde)Hayatımda böyle lakayıt bir insan tanımadım. Resmen hakkım olan parayı yalvar yakar alıyorum her ay. Otomatik ödeme talimatı versin diye ayrı bir bankada hesap açtırdım,tamam tamam diye beni geçiştirdi,1 yıl geçti hala yapmadı. Kendisi yatırmak istiyor paramı. Geçen seneden yatırmadığı 3 ay,bu seneden de 2 ay var.Bunları doküman olarak da çıkardım ama paramı alamıyorum.Bu ay da 1 hafta aramamın üstüne yatırmış lakin 50tl eksik.
Davam hakkında hiçbir şey bilmiyorum ayrıca,toplu almam gereken bir para vardı,o ne oldu mesela? dava ne zaman açıldı,ben okula girer girmez açsın diye vekalet vermiştim ama dilekçede mi ne bir hata yapmış,o yüzden aylar sonra açtı davayı da.
şimdi ben dosya numaramı alsam,adliyeye gitsem her şeyi öğrenebilir miyim? nerelere başvurmam gerek,hiçbir şey bilmiyorum.
Davam hakkında hiçbir şey bilmiyorum ayrıca,toplu almam gereken bir para vardı,o ne oldu mesela? dava ne zaman açıldı,ben okula girer girmez açsın diye vekalet vermiştim ama dilekçede mi ne bir hata yapmış,o yüzden aylar sonra açtı davayı da.
şimdi ben dosya numaramı alsam,adliyeye gitsem her şeyi öğrenebilir miyim? nerelere başvurmam gerek,hiçbir şey bilmiyorum.