- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
Arandığı buronun avukatinin haberi olmamasi gibi bir durum söz konusu olamaz :) konu sahibi büro avukatini derhal baroya şikayet edinÖncelikle sizi arayan kişi avukat değil. İcra takip elemanı. Hatta kurum icralarıyla ilgilenen meslektaşlar dosya sayısı çok olduğundan ofise call center kuruyorlar ve maalesef böyle size denk gelen gibi vasıfsız elemanlar alıyorlar. En masrafsız tahsilat yöntemi telefonla aramak çünkü.
Merak etmeyin hiç bir avukat sizi arayıp bu şekilde konuşmaz. Arandığınız büronun avukatının da bu durumdan haberi yoktur. Ayrıca savcılığa vermeleri de söz konusu değil. Onun konuşmasındaki suç unsuru daha fazla. Ayrıca bu kadar kısa zamanda savcılığa başvurmaları da mümkün değil. Maalesef sizi korkutmaya çalışmışlar ve başarmışlarda. Çünkü haklarımızı bilmiyoruz.
Arandığınız büroya gidip avukatla görüşebilir, şikayetinizi dile getirebilirsiniz. Meslektaşımın gereğini yapacağına inanıyorum.
Bu arada bana da bize de dadandı bi büro yıllardır. Yıllar önce ölmüş babamın ölmeden yıllar önce yaptığı Türk Telekom borcu varmış. 10 küsür lira gibi bişeymiş 1000 küsür lira istiyorlar. .
T.T devredince borçları bürolara vermiş, aldıkları büroya ait olacakmış yani.
Yine aradılar 2 hafta önce. Gerekirse reddi miras yaparım durmadan sizin telefonlarınızla uğraşıyorum dedim.
Hadi bakalım bende anneniz ve bütün kardeşlerinize icra davası açıyorum dedi. Bekliyorum memnuniyetle dedim. Bekledim gelmedi
Arandığı buronun avukatinin haberi olmamasi gibi bir durum söz konusu olamaz :) konu sahibi büro avukatini derhal baroya şikayet edin
Avukatlar bu call center elemanlarını bizzat kendileri tutuyor. İçimizdeki çürük elmaları meslektaş diye sahiplenmemeliyiz :)Ben avukatın bu üslupla konuşulduğundan haberinin olmadığını düşündüğümü söyledim. Ya da öyle düşünmek istiyorum diyelim meslektaş dayanışması gereği
Konusmanin basinda ses kaydi alindigina dair bir uyari yoksa yaptigi suc. Sanmiyorum sikayet edebilsinMerhaba arkadaslar. Cuma günü basimdan bir olay gecti. Telefonum caldi. Arayan kisi avukat oldugunu bi bürodan aradigini söyledi. Babamin borcu varmis bi magazaya. Ve icralik olmus. Halbuki babamida ariyorlar biliyorum ama benide aradilar. Telefonu actim babanizin borcu icin ariyorum falan arayan bayan o kadar itici biri ki. Hic avukata benzemiyodu. Ben babamla ayni evde yasamadigimizi ve sadece benim numarami nerden buldunuz dedim kibar bi dille. Karsimdaki bayan gayet sert bir dille. Öff hanfendi simdi sana nerden buldugumumu anlatcam dedi ve ardindan 95lik veletlerle ugrasiyoruz yaaaaa diye bi üslup kullandi. Ve ben tabi cok sinirlendim dolandiricilar sandim ve gerizekali diyerek telefonu yuzune kapattim hic bisey demedim. Ardindan bidaha aradi ve senmi bana gerizekali dedin ses kaydini vericem savciliga genc yasinda hapislerde sürün falan dedi ve bende siz benmle bu sekilde konusamazsinz diyerek bagirmaya basladim. Ayni baban gibisin armut dibine duser cirkef cingene tarzinda sözler söyledi bana. Ve kapattik ardindan msj geldi bu numara savciliga verildi hakkinizda sikayetci oluncaktir vs tarzinda. Kizlar hakliyken haksiz durumuna dustum napicam ben. Resmen beni kötü soylemeye tesvik ettiler. Ve hala inanamiyorm o kadinin avukat olduguna. Sizce bu isten birsey cikarmi. Uzun oldu kusura bakmayin.
Avukatlar bu call center elemanlarını bizzat kendileri tutuyor. İçimizdeki çürük elmaları meslektaş diye sahiplenmemeliyiz :)
Bir büro çalışanı avukat adına arayip sağı solu tehdit edecek ve avukatın bundan haberi olmayacak?
Mümkün değil :)
95 lik velet cirkef çingene heleki çingene ırkçılığa bile girer. Ayrıca numaranizi nerden ulaştığını normal bi avukat gayet aciklar. Ben böyle bi avukat olduğuna inanmak istemiyorumMerhaba arkadaslar. Cuma günü basimdan bir olay gecti. Telefonum caldi. Arayan kisi avukat oldugunu bi bürodan aradigini söyledi. Babamin borcu varmis bi magazaya. Ve icralik olmus. Halbuki babamida ariyorlar biliyorum ama benide aradilar. Telefonu actim babanizin borcu icin ariyorum falan arayan bayan o kadar itici biri ki. Hic avukata benzemiyodu. Ben babamla ayni evde yasamadigimizi ve sadece benim numarami nerden buldunuz dedim kibar bi dille. Karsimdaki bayan gayet sert bir dille. Öff hanfendi simdi sana nerden buldugumumu anlatcam dedi ve ardindan 95lik veletlerle ugrasiyoruz yaaaaa diye bi üslup kullandi. Ve ben tabi cok sinirlendim dolandiricilar sandim ve gerizekali diyerek telefonu yuzune kapattim hic bisey demedim. Ardindan bidaha aradi ve senmi bana gerizekali dedin ses kaydini vericem savciliga genc yasinda hapislerde sürün falan dedi ve bende siz benmle bu sekilde konusamazsinz diyerek bagirmaya basladim. Ayni baban gibisin armut dibine duser cirkef cingene tarzinda sözler söyledi bana. Ve kapattik ardindan msj geldi bu numara savciliga verildi hakkinizda sikayetci oluncaktir vs tarzinda. Kizlar hakliyken haksiz durumuna dustum napicam ben. Resmen beni kötü soylemeye tesvik ettiler. Ve hala inanamiyorm o kadinin avukat olduguna. Sizce bu isten birsey cikarmi. Uzun oldu kusura bakmayin.
Valla siz ister inanin ister inanmayin bu var.Ben bir meslektaşımın, yanında çalışanlara sağı solu arayıp tehdit edin, hakaret edin diyeceğine inanmıyorum. Aksini düşünmek mesleğimizin saygınlığına hakaret olur. Tabi ki çürük elmalar var ve inanın bu sahiplenmek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?