• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukata hakaret bi bakarmisiniz

o ne ya deli midir nedir.allah aşkına ülkede katiller tecavüzcüler elini kolunu sallaya sallaya geziyor bunda hapse kim girecekmiş.yerinizde olsam üşenmez gider savcılığa dilekçe verir şikayet ederdim numarayı.he o arayan numara da şey olabilir benim bir uzak akrabam çalışıyor o işte, hukuk bürosuna (icra) bağlı çalışıyorlar, borcu olan kişiyi sülalesine kadar arayıp tehdit yoluyla sert bir dille para istiyorlar.mesleğin adı ne unuttum ama bu işi yapan avukat değil ona bağlı çalışan kişi.numarasını engelle gitsin , bir daha bu olay için o kurumdan ararlarsa bunun için de savcılığa vericem sizi de aramıyorlar.

o ne ya deli midir nedir.allah aşkına ülkede katiller tecavüzcüler elini kolunu sallaya sallaya geziyor bunda hapse kim girecekmiş.yerinizde olsam üşenmez gider savcılığa dilekçe verir şikayet ederdim numarayı.he o arayan numara da şey olabilir benim bir uzak akrabam çalışıyor o işte, hukuk bürosuna (icra) bağlı çalışıyorlar, borcu olan kişiyi sülalesine kadar arayıp tehdit yoluyla sert bir dille para istiyorlar.mesleğin adı ne unuttum ama bu işi yapan avukat değil ona bağlı çalışan kişi.numarasını engelle gitsin , bir daha bu olay için o kurumdan ararlarsa bunun için de savcılığa vericem sizi de aramıyorlar.

Evet evet. Bu konusmadan sonra icra msjini butun sulaleye yolamislar ve beni savciliga verdikleri msji . Herkes beni ariyo.

"Bu numara savcılığa verildi." diye mesaj gelmesi çok saçma değil mi yahu? Hemen ardından böyle bi' mesaj gelmesi , savcılığa telefonla mı başvurmuş n'apmış? İnanma , korkma da.
Avukata memura isciye personele hakaret tehditten dolayi bu numara savciliga sikayet edilmistir tarzinda bi hazir mesajdi

Bn de bi Üyenin dediği gibi arayıp ses kaydını verin bn sizi savcılığa vereceğim derdim. Beni tehtit edemezsiniz derdim baktım çok zorluyo gerçekten giderdim.

Bn de bi Üyenin dediği gibi arayıp ses kaydını verin bn sizi savcılığa vereceğim derdim. Beni tehtit edemezsiniz derdim baktım çok zorluyo gerçekten giderdim.
Soyledim zaten ses kaydini vericem deyince kendi ses kaydinida ver ama dedim ve bende sizi sikayet edicem nereye gerekiyosa dedim siz benmle bu uslupla konusamazsinz terbiyesizsinz dedim işte cirkef cingene tarznda cumleler kurdu

Onların amacı sürekli borçlu yakınlarını aramak tanımıyorum babamla görüşmüyorum deseydiniz keşke ama bilemezdiniz tabi

Onların amacı sürekli borçlu yakınlarını aramak tanımıyorum babamla görüşmüyorum deseydiniz keşke ama bilemezdiniz tabi

Evet birlikte yasamiyoruz dedim ve sonra numarami nerden buldunuz deyince cok sinirlendi. Sonucta bunu bilmeue hakkim var bilgilerime benim iznim olmadan ulasiliyo

Eşim işi gereği mahkemelere çok giriyor şimdi ilk kez avukatların aradığını duydum onunla mı uğraşacaklar yok öyle bşy diyor

Insallah oyledir. Bende burda karakola gidip hakaretten sikayetci olmayi dusundum ama bi turlu gidemedim. Bi tanidigimizda bekle kagit gelsin bi dedi. Bakalim.

Back